The House Bunny (2008)
Geregisseerd door: Fred Wolf
Met onder meer: Anna Faris, Colin Hanks en Emma Stone
Bekijk via Netflix
Plot The House Bunny
"For the girls of ZETA house college life was no party, until Shelley showed up."
Als Shelly (Anna Faris), een Playboy bunny, plotseling ontslag krijgt weet ze niet waar ze naar toe moet. Ze komt terecht op een universiteitscampus die beheerst wordt door een grote, belangrijke studentenvereniging vol arrogante meiden en hun moeders. Shelly krijgt het idee om ook huismoeder te worden, en wel van de Zeta- vereniging, bestaande uit nerds en outcasts die op het punt staan hun huis te verliezen.
Shelley
Mrs. Hagstrom
Lilly
Colby
dinhus
Grappig verhaal, onrealistisch, maar wat maakt 't uit!
Als deze realistisch verfilmd zou worden, zou die echt niet te verteren zijn.
Natuurlijk ook de 'blonde' gedrag van Anna feris, geniaal!
Layla!
Als ik een film heb gezien, geef ik meestal ook een onderbouwde reden waarom ik het wel of niet goed vind..
Maar sorry.. Geen goed woord te reppen over deze film.. Vind het heel erg dat ik hiervoor geld heb neergeteld..
1* omdat ik Ana Faris gewoon leuk vind..
seth gecko
Faris is om op te eten zo schattig als naief blondje en red dan ook een ietwat cliché filmpje dat we al veel te vaak in andere vorm zagen.
2,5**
Celluloid Dreams
Goede film. Ik heb sowieso wel een zwak voor films met mensen die worstelen met zichzelf. Op zoek naar zichzelf en acceptatie in hun directe omgeving. Zeker als dat op een beetje een luchtige manier gebeurt. Op die manier wordt je als kijker niet zo heel erg gestuurd als bij een zware drama film, waardoor je zelf kan bepalen hoe je de film beleefd. Wat de boodschap van deze film op briljante wijze ondersteunt.
notorious_kim
ik vond dit best een aangenaam filmpje. Er zaten enkele leuke grappen in, een toffe make-over, en toch wel een basisverhaaltje.
Meestal gaan die films er bij mij wel vlot in, en deze deed niet onder. Of het nu meteen een film is die ik zou herbekijken, dat niet.
Freckles
Grappige komedie met Anna Faris, zeker de moeite waard om 'ns te bekijken maar meer ook weer niet.
Bluebell
Kwam langzaam op gang voor mijn gevoel. Anna Faris blijft in elke film grappig leuk !
Af en toe geef ik dergelijke komedies een kans in de hoop dat het voor een breed publiek gemaakt is en het met wat geluk toch nog grappig is. Jammer genoeg is dat hier weer niet het geval. Het idee is opnieuw leuker dan de uitwerking. Misschien wat meer voor tienermeiden, maar zeker niet voor de hele familie.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Een van de leukere in z'n soort, al heeft het nog zo weinig om het lijf. Wil ook zeker niet meer zijn, waardoor het eerder voordelig dan nadelig werkt. Aantal leuke situaties/gebeurtenissen en een erg fijne Anna Faris die het zeker naar een hoger niveau trekt. Ook wel een leuk kleinschalig rolletje voor Hugh Hefner.
melvddonk
Leuk!
De film kijkt lekker weg. Vooral de leuke humor, het vlotte tempo en Anna Faris zijn dikke pluspunten. Af en toe werden de grappen een tikkeltje flauw, maar het werd nergens storend. Ik heb erg vaak moeten lachen. De film neemt zichzelf nergens serieus, wat ook erg fijn is, en daarom onderscheidt hij zichzelf met andere 'sorority films'.
Anna Faris is echt gemaakt om dit soort rollen te spelen. Ook Emma Stone, die ik herkende van de poster van Easy A, doet het erg leuk. Easy A komt meteen op mijn lijstje.
lars-pixar
Jammer vanavond geen The House Bunny RTL5 ligt er uit??
Geen flauw idee wat nu??
erpunited
Ik vond het een redelijke komedie. Nix aparts. Een paar vermakelijke scenes erin
TimZor
Bij mij lag 5 er niet uit maar je heb weinig gemist. Stone is altijd nog wel leuk, dat was eigenlijk ook de reden dat ik hem af heb gekeken.
DVD-T
Toch wel erg leuk.
De film blijft vooral in stand door de leuke cast, die er allen duidelijk plezier in hebben. Anna Faris is geknipt als blonde playboy bimbo. Ook de rest van de cast is erg leuk. De college humor ligt me altijd wel, maar in veel films wordt het wat overdreven. Hier toch nergens echt storend. Verder erg vrolijk in beeld gebracht allemaal.
De grappen zijn vaak geslaagd, verhaaltje is onderhoudend en een erg leuke cast.
lars-pixar
Prima vermakelijk verhaal, start heel goed op en werd wel steeds saaier.Acteer werk alleen goed door Anne Faris de rest waren erg matig.Een keer gelachen voor de rest niet.Of het een meiden film is weet ik niet egt maar ik vond er niet veel aan. 1,0*
BBarbie
Een verzameling mooie meiden om van te smullen. Het verhaal stelt niet veel voor, maar dat is volgens mij ook niet de bedoeling. Anna Faris, Emma Stone (in een pré-"Easy A" rol) en Kate Dennings maken deze lichtgewicht komedie best aardig om een keer te bekijken, gewoon als aangename tijdsbesteding.
yeyo
De zoveelste ongeïnspireerde komedie waar non-conformistische grieten populair worden door hun gigantische brilmonturen en houthakkershemden in te ruilen voor strakke minirokjes en videoclip-maniertjes.
Dk2008
Leek me wel aardig en daarom heb ik hem ook gekeken maar het resultaat is toch wel een slechte film. Af en toe zitten er ook wel grappige momenten in en daarom ook weer niet zo heel slecht.
Wat mij betreft gaat de film ten onder aan veel te veel aan clichés en moralistisch geleuter. Uitgekauwd domme blondje die toch niet zo dom is-gegeven. Acterhaald (want hoeveel films zijn daar inmiddels al niet over gemaakt) of misschien toch niet. Je mag verder toch wel verwachten dat meiden die gaan studeren ook wel bezig zijn met hun intelligentie i.p.v. met alleen het uiterlijk. De meiden van de ZETA-vereniging worden dan ook wel al te dom neergezet. Verder gefeest en bezig zijn mooi te zijn, met een beetje fantasie kom je dan uit op dat ze dat doen naast hun gestudeer wat we dan verder in de film niet ze zien krijgen, maar erg goeie reclame voor ijverige studenten is zo;n film toch absoluut niet. Tamelijk slap allemaal, maar af en toe kon er wel een lachje vanaf, daarom 2.0
Timmy757
Eigenlijk best een tof filmpje, verstand op nul en kijken maar. Meer valt er niet over te vertellen.
Aapje81
Emma Stone zie ik graag en deze film is daarop geen uitzondering. Helaas heeft de film verder niet veel te bieden. De cliche's zijn te nadrukkelijk aanwezig en dat maakt alles erg flauw. Anne Feris en zeker Colin Hanks kunnen deze film niet redden. Emma Stone verdiend beter.
Matig.
SanTheMan
Middelmatige parodiefilm, met af en toe leuke scenes en grappige verwijzingen naar films. Het grootste deel van de film lijkt mij geinspireerd op de film Sydney White.
Geen geweldige match.
Een nogal rare cast voor een Happy Madison film. Het is dat er een aantal erg kleine bijrolletjes inzitten waar je Covert en Swarsdon in herkent, maar verder een hoop acteurs die doorgaans niet in HM films aantreden.
Wel een hoop bekende gezichten, al wordt er maar beperkt geacteerd. Faris speelt haar rol nog wel oké, maar zit jammer genoeg met een nogal vervelend personage opgescheept. Verder ook een erg voorspelbaar verhaaltje.
De hele film leunt dus vooral op de humor is die vond ik redelijk schaars. Wat simpele domme blondjes grappen, het enige écht leuke was de stem van Faris om namen te onthouden. Heerlijk random, compleet onzinnig maar daarom net erg grappig.
Had op zich ook niet veel verwacht van deze Happy Madison film, niet voor niks tot het allerlaatst bewaard. Uiteindelijk niet de slechtste HM film, maar ken toch een hoop leukere films uit de Sandler stal.
Over het algemeen een erg vrolijke film met een Faris die niet voor iedereen weggelegd is. Het ene moment is ze vervelend, het andere moment weer erg komisch. Gelukkig heeft dat laatste wel de overhand. Heb wel een paar keer moeten lachen.
Het verhaal is zo zo en helaas vind ik het allemaal wel te uitbundig(ik weet het is een komedie, maar waar het geld vandaan komt waarmee dat hele huis verbouwd wordt en mega feesten worden gegeven is me wel een raadsel. Dat je je aan dit soort dingetjes gaat irriteren hoort niet nodig te zijn in een komedie, maar uiteindelijk is het toch te simpel en iets te "girly" uiteindelijk.
nightbreed
zaterdag 9 februari, 21:55 uur op TV (RTL5)
zaterdag 9 februari, 22:10 uur op TV (RTL5)
Dat vind ik knap.
soom
Make love to the camera.
Dat is wel heel belangrijk, ja. Vooral als je als acteur, cameraman/regisseur/fotograaf iets goed op beeld wilt zetten. Dat je je helemaal inzet voor wat je aan het doen bent.
Dat zag ik hier wel een beetje. Afgezien van wat gestuntel wat me tijdens de eerste keer kijken niet helemaal kon bekoren, deed dit project toch wel wat het moest doen voor het grote deel.
Amuseren en entertainment geven. Daar zorgden de leukere actrices Emma, Katharine en Kat wel voor, bijgestaan door Colin Hanks. Afgeserveerd met een vleugje Hef komt het allemaal goed. Anna Faris vond ik wat matiger dus. Vooral in dat gestuntel wat ik net hierboven typeerde, irriteerde ze me meer dan dat ze echt boeide. Al met al is Anna Faris altijd wel min of meer te verdragen, omdat gelukkig in filmproductieland, er altijd meerdere acteurs aan één film meewerken.
Emma Stone's laatst geziene rol deed heel veel bij me. Ik vind haar gewoon zo schattig met haar (wel of niet) lief Andrew Garfield. Emma is gewoon ook wel een solide actrice. Niet zo goed als bijvoorbeeld Mia Wasikowska, (die kan ook eigenlijk geen fout doen in mijn mening) maar er hangt een ontwapenende, lieve sfeer om Emma Stone heen. Die maakt dat ik graag zie wat ze van iets maakt. Nu al kijk ik reikhalzend uit naar het moment dat ik haar kan zien naast Colin Firth in Magic in the Moonlight. En nee, ik ben geen liefhebber van Woody Allen, dus dat zegt al heel veel over de keus om dat te willen zien.
Mooi gefilmde onzin, dankzij de beter acterende mensen wordt het lekker rechtgetrokken en komt het tot een goed einde. Niet al te best, maar gewoon dankzij de aangehaalde mensen hierboven, wordt het nergens echt vervelend. Ik vreesde om de een of andere reden voor zoiets als Pledge This! waar Paris Hilton me ooit hoofdpijn bezorgde en welke ik nooit kon uitkijken, vanwege de wanstaltigheid die daar aan vastkleefde... Wellicht vanwege de poster die iets wegheeft van die rotzooi productie? Hoe dan ook, het is wel een stukje beter dan Pledge this.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Pacific Heights
Thriller, 1990

What Happens in Vegas
Komedie / Romantiek, 2008
maagdcollegezwangerschapyoga bikinifeestjeplayboygevangenissororitymodelcar washfraternitypledge