• 9.375.076 stemmen

Geregisseerd door: Fred Wolf

Met onder meer: Anna Faris, Colin Hanks en Emma Stone

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The House Bunny

"For the girls of ZETA house college life was no party, until Shelley showed up."

Als Shelly (Anna Faris), een Playboy bunny, plotseling ontslag krijgt weet ze niet waar ze naar toe moet. Ze komt terecht op een universiteitscampus die beheerst wordt door een grote, belangrijke studentenvereniging vol arrogante meiden en hun moeders. Shelly krijgt het idee om ook huismoeder te worden, en wel van de Zeta- vereniging, bestaande uit nerds en outcasts die op het punt staan hun huis te verliezen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Amercianpie

Amercianpie

niet aan te zien... behalve voor die chicks dan, daar geef ik dus 1 punt voor maar voor de rest...

voor een 2e x zien?

NO WAY!

avatar van wwelover

wwelover

Redelijke film. Voorspelbaar verhaal en niet echt origineel op het playboy gebeure na. Anna Farris is weer geweldig. Ook de rest van cast is wel okay. Paar bekende gezichten uit "Grandma's boys" zag ik, altijd leuk. Humor was wat afgezaagd zo nu en dan maar vaak toch best aardig.

avatar van RickZ

RickZ

Komedie over studentenhuis met lelijke meiden omtoveren naar chicks, vrij standaard en voorspelbaar dus

avatar van opa_paul

opa_paul

Voorspelbaar, maar toch grappig. Ondanks de idiote verhaallijn en domme dialogen, ook wel een paar geslaagde grappen. Een prachtige Anna Farris... maar afschuwelijk acteerwerk.

Vooral de manier van namen onthouden..., hilarisch, hahaha

avatar van Mavoe

Mavoe

Over deze film kan ik alleen maar zeggen:

O, my god...

avatar van barcam

barcam

Inderdaad enorm onnozel en voorspelbaar maar Anna Farris is gewoonweg fantastisch. Zitten toch paar zeer grappige stukken in. Plezante film die geen minuut verveelt.

Cliché verhaal

slecht geacteerd

leuke personages

totaalbeeld is goed voor 2*

avatar van Pantoffel

Pantoffel

Aangenaam om volgen.

Hij was wel heel voorspelbaar, maar dat was wel te verwachten.

avatar van SpooXxX

SpooXxX

Dit is echt mijn type film!

Geen parodie, geen lompe poep, pies en/of sexgrappen. Gewoon een flutverhaal & matig acteerwerk maar wel met een dosis aan leuke & grappige humor. De film verloopt vlot en het tempo is lekker. Dus zet je verwachtingspatroon op -20 wees lekker melig en gaan met die banaan...........

Mijn mening: Anna Faris is so frikkin' funny!

avatar van FillumGek

FillumGek

Leuker dan verwacht.

Bij een komedie met Anna Faris wist ik al wat ik kon verwachten. Een enorm dom blondje met een IQ van een visstick en veel flauwe grappen. De verwachtingen waren dus laag, maar tussen een aantal serieuze films door was ik wel weer even toe aan een flauwe feelgood komedie.

Normaal gesproken heb ik niet zo'n hoge pet op van Faris, vooral omdat ze vaak enorm dom overkomt, in welke rol dan ook. Gelukkig voor haar zochten ze voor deze film waarschijnlijk ook een dom blondje en de Playboy bunny was geboren. Het pakte overigens goed uit. Faris deed het erg leuk en ik zou geen actrice kunnen bedenken die beter in die rol paste. Faris is dom, sexy en heeft toch ook een bepaalde cuteness.

Het verhaal is zo cliché, niet normaal meer. De universiteit zit vol met lelijke wijven die worden genegeerd door de jongens. Faris schiet te hulp en tovert ze om in hippe meiden. Natuurlijk is er een concurrerende vereniging die de boel saboteert, maar op het eind komt alles toch weer goed. Enorm cliché, maar wat verwacht je?

De humor was vaak flauw, en soms zelfs pijnlijk slecht. Het zijn de kleine domme blondjes opmerkingen van Faris die me vaak deden lachen. Zo fout, maar zo aanstekelijk. Buiten de humor is het vaak ook nog genieten van de mooie meiden en de enorme feelgood sfeer.

Groots is het allemaal niet en kwalitatief is de film beneden peil. Ik heb me echter geen moment verveeld en de film is zeker grappig voor een avondje. Vermaak is natuurlijk het belangrijkste, daarom gooi ik de film net naar een voldoende.

avatar van alec

alec

barcam schreef:

Klopt, de essentie van het verhaal is misschien al een honderdtal keer verfilmd maar Faris kan bij mij sowieso niet meer stuk omdat ze meestal wordt gecast als blonde bimbo met een goed hart

Ook dit keer draagt zij de film in haar eentje wat ze met de nodige humor en flair doet. In sommige momenten zie ik haar als de jonge Goldie Hawn. Verder is het gewoon een leuke comedy zonder pretenties die niet echt een diepe analyse nodig heeft.

Een *3.5

avatar van tal1b

tal1b

ach ja wat kan je verwachten hiervan.

wel aardig in deze genre

avatar van Metalfist

Metalfist

The House Bunny

Ik wist niet goed wat ik van de film moest verwachten maar Anna Faris is me eigenlijk nog nooit echt tegengevallen en dat deed ze nu ook weer niet.

Zoals eerder gezegd speelt Faris haar rol als bimbo weer met glans. Ze draagt de film echt wel. Het verhaal viel mee, wel redelijk cliché, maar pretendeert zich ook niet meer te zijn. Door de grappige situaties en de acteerprestaties, ook van de rest van acteurs, stijgt de film boven het gemiddelde en is het toch wel zeker een van zijn betere in het genre.

Is de film eigenlijk al in België te vinden?

avatar van Keane1983

Keane1983

Een typische high school film...lekkere soundtrack....

Kijkt lekker weg, beetje flauwe grappen maar is niet storend.

The make over van dames in de dop vond ik toch wel een van de hoogte puntjes (als je de film hebt gezien weet je waar ik het over heb).

De film kwam wat langzaam ophang, maar eenmaal na de "make-over" komt hij echt los....SUPER

Van mij een 3.0*

(wat ik wel heel erg leuk vindt...maar dat is persoonlijk, dat ik het super vindt dat tyson van the all american rejects een klein rolletje heeft in de film..in de film wordt overigens ook hun muziek gespeeld )

avatar van kanjertje

kanjertje

Tja als je zo'n film gaat kijken weet je op voorhand dat je je eisen niet te hoog stellen mag.

Desalnietemin heb ik hem helemaal uitgekeken en vond deze movie nog niet eens ZO slecht.

Heb ooit al 'plattere' komedies gezien

2,5

avatar van medansavamhel

medansavamhel

Hmm het is net een meer overdreven en domme versie van Sydney White. Geen absoluut drama, maar ook zeker geen hoogstaander. Maar goed, dat is naar mijn mening geen enkele film waar Anna Faris de hoofdrol in speelt. Je moet er van houden...

Overigens vond ik de metamorfose van de Zeta meiden wel leuk.

avatar van henkula

henkula

medansavamhel schreef:

Overigens vond ik de metamorfose van de Zeta meiden wel leuk.

het Cinderella effect, daar kon je op wachten natuurlijk, voorspelbaar, maar toch leuk pretentieloos vermaak.

avatar van Hanna01

Hanna01

Lekker filmpie. Heb me vermaakt met het: nerd-goes-studverhaal wat oh zo vaak is verteld! Anna Faris altijd leuk

avatar van funland

funland

Vanaf 7 april in de videotheek..?

hij ligt al vanaf 23 maart in de videotheek

avatar van Bedmen

Bedmen

Dit is gewoon een echt een leuke film, goed vermaak, met een vriend van me gekeken en vonden beiden dit echt een leuke film!

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Alle mogelijke clichés en (on)geschreven filmregels komen hierin terug. Een 'veilige' film dus die niet probeert origineel of vernieuwend te zijn. Toch heb ik me wel vermaakt, maar wie wil nou niet een anderhalf uur naar deze vrouwen kijken Overigens waren er wel een aantal leuke grappen, dus waarom zou ik dan streng zijn?

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Ik had verwacht dat deze film niet hoger boven de 2* zou uitkomen maar de film heeft er toch net een halfje bij weten te spelen. Inderdaad niet echt een speciale film, maar ja.. dat had ik al verwacht eigenlijk. Gewoon leuk om eens gezien te hebben maar het barst van de cliché's en het einde kon ik al indenken. Maar toch.. het pakte niet heel slecht uit. Ik ben eigenlijk Adam Sandler fan en omdat hij de film geproduceert heeft is de reden dat ik hem heb gekeken, dit soort films moet je vind ik ook niet echt heel streng gaan beoordelen tot in de details. Gewoon verstand op nul en wie weet kun je nog lachen .

avatar van ;)

;)

geen film die blijft hangen maar op't moment zelf wel interessant genoeg om te volgen.

de grappige momenten wisselen de irritante af en het begin is vrij saai, maar word grappiger en interessanter naar mate de film vordert.

avatar van Zizzo

Zizzo

niks verassend, Anna Faris is een plaatje om naar te kijken zoals altijd, had moeite om hem halvewegen niet uit te zetten. het verhaal is stanaard en niet bijzonder. 1.5 voor de moeite.

avatar van renzoroy

renzoroy

hele grappige komedie

duidelijk te zien dat adam sandler de producer is.

weer lekker simpele humor en natuurlijk anna faris in ongelofelijke sexy outfits en natuurlijk nog meer mooie vrouwen

verhaal is beetje standaard maar ja das meestal met dit soort films Zo'n film als dit ga je ook niet kijken voor het verhaal.

van films met dit soort humor erin is dit wel 1 van de betere,

ik heb er hard om kunnen lachen met een vriendin samen

leuke quote:

hanks: I work in a nursery home,

faris: Oh, how nice of you to give nurses a place to live..

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Flauwe tienerkomedie met een dikke moraal. Personages zijn nogal afgezaagd en geen enkele acteur/actrice kan echt acteren. De humor viel mij nogal mee, sommige grapjes waren best leuk, en echt pijnlijke humor ontbrak zelfs.

Verder een waardeloze film die tevens op het eind nogal lang doorgaat.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Flauwe komidie die soms zo flauw is dat het pijnlijk is. Maar de film de film heeft niet verveeld. Redelijk vermaak.

By the way, de dochter van Bruce Willis, Rumer Willis, speelt ook in deze film. Ik dacht dat ze altijd een beetje mollig was, maar dat is dus absoluut niet zo. In ieder geval niet in deze film!

avatar van Marieke1990

Marieke1990

zo een grappige film. Anna Faris, geweldige komedie actrice.

avatar van linsey18

linsey18

echt een super leuke film, zou hem graag vaker zien.

avatar van m1701

m1701

Erg leuke film! Anna Faris is echt gemaakt voor zulke rollen (en daar zal ze ook nooit meer vanaf stappen )

Veel moeten lachen. Verhaal wel standaard maar erg vermakelijk

Leuk om een x gezien te hebben!!!