Genre: Komedie / Sport
Geregisseerd door: Tom Brady
Met onder meer: David Koechner, Eric Christian Olsen en Matthew Lawrence
Gesproken taal: Engels en Portugees
Plot The Comebacks
"Keep your eye on the ball."
Coach Fields (David Koechner) is werkelijk de allerslechtste footballcoach die je je kunt voorstellen. Samen met zijn gezin verhuist hij naar Plainfolk, Texas om een nieuwe start te maken. Maar als hij dan een nieuw team opzet en helemaal opnieuw wil beginnen, ontdekt hij dat hij een team heeft met alleen maar losers en idioten. Maar hoewel Fields er een hard hoofd in heeft dat zijn jongens ooit fatsoenlijk football leren spelen, besluit hij zich toch voor zijn team in te blijven zetten.
Freddie Wiseman/Narrator
Buddy Boy
Jasminder Featherfoot
Jorge Juanson
mardirk
ach we zulle deze film vanavond is ff bekijkken
ben al tijd wel in voor comedy
nickvanzutphen
Deze film belooft niet veel goeds als je naar imdb's rating kijkt, nummer 57 in de bottom top 100.
jacobine_rodijk
Ongelooflijk veel slapstick humor, met meer missers dan rakers. Was in een goede bui dus kon wel hard lachen zo nu en dan maar erg flauw over het algemeen. 2,5*
stan
Heeeeel erg flauw, nog erger als Scary Movie maarja zo nu en dan verscheen er wel een glimlach op me gezicht
Raffael77
Niets aan. Net zo slecht als Epic Movie. 0.5
roy7477
Niet echt een film om vrolijk van te worden. Heb me totaal niet vermaakt. Echt een flauwe film.
Jefferson019
geweldige foute film , ik ben echt fan van zulke films. lekkere droge humor wat nergens over gaat .mensen die die film een 0,5 hebben gegeven hebben volgensmij nog nooit een echte slechte film gezien. de humor is er droog en slaat nergens op. Maar dat maakt de film zo leuk. Vooral met een pretsigaret
e8212
Deze film is superdroog
. Sommige grappen waren niet altijd geslaagd, maar ik moest toch wel vaak lachen. Zeker wel beter dan Epic movie. 3 Sterren verdiend.
nickvanzutphen
Viel me mee 'The Comebacks' het was langer na niet zo goed als The Naked Gun reeks , maar ook weer niet zo slap als bijv Epic ,Date Movie. een paar leuke grappen, maar toch waren veel van de grappen te flauw. Kijken of Superhero Movie die later dit jaar uitkomt wat beter word.
Legan
Een slappe komedie, maar het was leuk Carl Weathers weer eens gezien. Te lang geleden. Verder zijn de personages niet leuk, het acteren ver ondermaats, de verhaallijn superslecht en de humor... Erg zielig. Alleen een film als Epic Movie en Date Movie scoren nog slechter.
3,0 uit 10 (1,5*)
Annniek
Waar kan je deze film kopen? Is deze film wel eens te huur? Bij ons is hij niet in de videotheek..
MIsStenVelde
dit klinkt niet best van iedereen..
terwijl het mij wel een leuk zondagmiddag filmpje lijkt ik heb de trailer gezien,
nu kan het aan mij liggen, maar ik kan altijd slap liggen van dat " droge" humor, wat eigenlijk nergens op slaat...
ik denk dat ik hem ondanks jullie reacties toch maar ga bekijken
!
ken1976
hij is nog droger als scary movie!!! dat zegt al genoeg... jammer genoeg niet iedereens keuze.
el padrino
willen alle kleuters die lager stemmen dan een 2 svp niet meer stemmen en alleen nog maar hun mening hier neer zetten of bij welke beoordeling van een een film dan ook.
el padrino
draait in bios of is er net uit, dus ik denk dat hij over een maandje of 2/3 in de videotheek ligt.
Legan
einde van dit bericht.
Zulke nonsens heb ik nog nooit gehoord
. Echt briljant gevonden!willen alle kleuters die hoger stemmen dan een 4 svp niet meer stemmen en alleen nog maar hun mening hier neer zetten of bij welke beoordeling van een een film dan ook.
jullie maken de gemiddelde kapot voor mensen die hem niet leuk vonden.
Zeddicus
einde van dit bericht.
Waar slaat dit in vredesnaam op? Wat heeft een waardering anders voor functie als je geen lage score mag geven????
speedy23
Nog een beetje en hij komt ook in een top-lijst. De Flop-100.
MIsStenVelde
normaal gesproken houd ik erg van droge humor..... vind bepaalde films leuk die " normaal gesproken" nergens op slaan.., daarom had ik verwacht dit ook een leuke film te vinden, helemaal omdat matthew lawrence er ook nog eens in speelt...., !!!
maar het viel me erg tegen..... af en toe kunnen lachen.., maar de meeste grappen waren gewoon niet leuk...., er zit verschil tussen droog humor!!..., .... en dit sloeg werkelijk nergens op...tenminste: dat is mijn mening.....

lizzy123
the hot chick is van de zelfde regisseur die ook deze film heeft gemaakt ik ben benieuwd welke film beter is maar het lijkt mij geen slechte film al moet ik nu toch ff de trailer gaan bekijken want aan jullie recaties te zien is dit toch een flop film en mischien moet de reggiseur zich nog verder ontwikkelen
en ik heb net de trailer gezien en het lijkt mij een leuke film al is het wel dat sommige grappen erg voorspelbaar zijn en je moet van deze dosis humor houden anders kijk je de film toch niet !!!!!!
Hanna01
Vond hem best grappig! Niet de beste film ooit maar viel me reuze mee! Geinige film
skompie
Er zitten veel zogenaamde droge/flauwe grappen in maar ik moest enkel bij een tweetal glimlachen.
Ik vond hem dan ook erg matig en zat in het begin al te twijfelen of ik door zou kijken en dat heb ik toch maar wel gedaan
De tijd dat ik dit soort parodiefilms echt leuk vond is wel wat voorbij. De meeste grappen hebben ze inmiddels wel gemaakt (of ik ben misschien wel te oud geworden voor dit soort films
Killerbert
grappige film, leuk verhaal en mooi verzonnen
natuurlijk niet 1 van de beste maar wel leuk om op een avondje te kijken

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'