• 9.376.876 stemmen

Geregisseerd door: Tom Brady

Met onder meer: David Koechner, Eric Christian Olsen en Matthew Lawrence

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot The Comebacks

"Keep your eye on the ball."

Coach Fields (David Koechner) is werkelijk de allerslechtste footballcoach die je je kunt voorstellen. Samen met zijn gezin verhuist hij naar Plainfolk, Texas om een nieuwe start te maken. Maar als hij dan een nieuw team opzet en helemaal opnieuw wil beginnen, ontdekt hij dat hij een team heeft met alleen maar losers en idioten. Maar hoewel Fields er een hard hoofd in heeft dat zijn jongens ooit fatsoenlijk football leren spelen, besluit hij zich toch voor zijn team in te blijven zetten.

Freddie Wiseman/Narrator

Jasminder Featherfoot

Jorge Juanson

avatar van First Angelus

First Angelus

De trailer is zielig. Didn't even break a smile.

avatar van Zymovie

Zymovie

Ziet er een gewoon filmpje uit.

Niet meer, niet minder

avatar van Purmerend

Purmerend

Veel betere poster Tsjidde.

avatar van mardirk

mardirk

ach we zulle deze film vanavond is ff bekijkken

ben al tijd wel in voor comedy

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

Deze film belooft niet veel goeds als je naar imdb's rating kijkt, nummer 57 in de bottom top 100.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Ongelooflijk veel slapstick humor, met meer missers dan rakers. Was in een goede bui dus kon wel hard lachen zo nu en dan maar erg flauw over het algemeen. 2,5*

avatar van fritsy

fritsy

Word zo moe van al die zelfde CLICHË films.

avatar van stan

stan

Heeeeel erg flauw, nog erger als Scary Movie maarja zo nu en dan verscheen er wel een glimlach op me gezicht

avatar van Raffael77

Raffael77

Niets aan. Net zo slecht als Epic Movie. 0.5

avatar van jstinissen

jstinissen

bagger

avatar van roy7477

roy7477

Niet echt een film om vrolijk van te worden. Heb me totaal niet vermaakt. Echt een flauwe film.

avatar van Jefferson019

Jefferson019

geweldige foute film , ik ben echt fan van zulke films. lekkere droge humor wat nergens over gaat .mensen die die film een 0,5 hebben gegeven hebben volgensmij nog nooit een echte slechte film gezien. de humor is er droog en slaat nergens op. Maar dat maakt de film zo leuk. Vooral met een pretsigaret

avatar van e8212

e8212

Deze film is superdroog . Sommige grappen waren niet altijd geslaagd, maar ik moest toch wel vaak lachen. Zeker wel beter dan Epic movie. 3 Sterren verdiend.

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

Viel me mee 'The Comebacks' het was langer na niet zo goed als The Naked Gun reeks , maar ook weer niet zo slap als bijv Epic ,Date Movie. een paar leuke grappen, maar toch waren veel van de grappen te flauw. Kijken of Superhero Movie die later dit jaar uitkomt wat beter word.

avatar van Legan

Legan

Een slappe komedie, maar het was leuk Carl Weathers weer eens gezien. Te lang geleden. Verder zijn de personages niet leuk, het acteren ver ondermaats, de verhaallijn superslecht en de humor... Erg zielig. Alleen een film als Epic Movie en Date Movie scoren nog slechter.

3,0 uit 10 (1,5*)

avatar van Annniek

Annniek

Waar kan je deze film kopen? Is deze film wel eens te huur? Bij ons is hij niet in de videotheek..

avatar van MIsStenVelde

MIsStenVelde

dit klinkt niet best van iedereen..

terwijl het mij wel een leuk zondagmiddag filmpje lijkt ik heb de trailer gezien,

nu kan het aan mij liggen, maar ik kan altijd slap liggen van dat " droge" humor, wat eigenlijk nergens op slaat...

ik denk dat ik hem ondanks jullie reacties toch maar ga bekijken !

avatar van ken1976

ken1976

hij is nog droger als scary movie!!! dat zegt al genoeg... jammer genoeg niet iedereens keuze.

avatar van el padrino

el padrino

willen alle kleuters die lager stemmen dan een 2 svp niet meer stemmen en alleen nog maar hun mening hier neer zetten of bij welke beoordeling van een een film dan ook.

avatar van el padrino

el padrino

Annniek schreef:

draait in bios of is er net uit, dus ik denk dat hij over een maandje of 2/3 in de videotheek ligt.

avatar van Legan

Legan

el padrino schreef:

einde van dit bericht.

Zulke nonsens heb ik nog nooit gehoord . Echt briljant gevonden!

willen alle kleuters die hoger stemmen dan een 4 svp niet meer stemmen en alleen nog maar hun mening hier neer zetten of bij welke beoordeling van een een film dan ook.

jullie maken de gemiddelde kapot voor mensen die hem niet leuk vonden.

avatar van Zeddicus

Zeddicus

el padrino schreef:

einde van dit bericht.

Waar slaat dit in vredesnaam op? Wat heeft een waardering anders voor functie als je geen lage score mag geven????

avatar van speedy23

speedy23

Nog een beetje en hij komt ook in een top-lijst. De Flop-100.

avatar van MIsStenVelde

MIsStenVelde

normaal gesproken houd ik erg van droge humor..... vind bepaalde films leuk die " normaal gesproken" nergens op slaan.., daarom had ik verwacht dit ook een leuke film te vinden, helemaal omdat matthew lawrence er ook nog eens in speelt...., !!!

maar het viel me erg tegen..... af en toe kunnen lachen.., maar de meeste grappen waren gewoon niet leuk...., er zit verschil tussen droog humor!!..., .... en dit sloeg werkelijk nergens op...tenminste: dat is mijn mening.....

avatar van lizzy123

lizzy123

the hot chick is van de zelfde regisseur die ook deze film heeft gemaakt ik ben benieuwd welke film beter is maar het lijkt mij geen slechte film al moet ik nu toch ff de trailer gaan bekijken want aan jullie recaties te zien is dit toch een flop film en mischien moet de reggiseur zich nog verder ontwikkelen

en ik heb net de trailer gezien en het lijkt mij een leuke film al is het wel dat sommige grappen erg voorspelbaar zijn en je moet van deze dosis humor houden anders kijk je de film toch niet !!!!!!

avatar van stinissen

avatar van Hanna01

Hanna01

Vond hem best grappig! Niet de beste film ooit maar viel me reuze mee! Geinige film

avatar van skompie

skompie

Er zitten veel zogenaamde droge/flauwe grappen in maar ik moest enkel bij een tweetal glimlachen.

Ik vond hem dan ook erg matig en zat in het begin al te twijfelen of ik door zou kijken en dat heb ik toch maar wel gedaan

De tijd dat ik dit soort parodiefilms echt leuk vond is wel wat voorbij. De meeste grappen hebben ze inmiddels wel gemaakt (of ik ben misschien wel te oud geworden voor dit soort films )

avatar van Killerbert

Killerbert

grappige film, leuk verhaal en mooi verzonnen

natuurlijk niet 1 van de beste maar wel leuk om op een avondje te kijken