• 9.374.935 stemmen

Geregisseerd door: Callie Khouri

Met onder meer: Diane Keaton, Queen Latifah en Katie Holmes

Plot Mad Money

"Think green"

Het op ware feiten gebaseerde verhaal over Bridget, Nina en Jackie, drie dames die een onbeduidend baantje hebben bij de Federale Bank van Amerika. Ze ontdekken dat om het monetaire stelsel in stand te houden er regelmatig officieel geld verbrand wordt en de dames proberen regelmatig wat van dit geld achterover te drukken...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Purmerend

Purmerend

Deze poster lijkt veel op een poster van een andere film, maar ja welke?

avatar van Phoenix

Phoenix

Rat Race.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Vond de trailer wel leuk, maar lijkt me wel een vrouwenfilm worden.

avatar van Nonick2007

Nonick2007

Volgens de Amerikaanse kranten waren de acteer prestaties niet te goed van Katie Holmes, moet het zelf nog zien.

avatar van anthony68

anthony68

heel erg slimme film erg spannend dat ze bijna gepakt worden etc.

avatar van Orna24

Orna24

superleuke film!! Queen Latifah speelt ook altijd in leuke films

avatar van alec

alec

Frisse comedy waar het venijn in de staart zit

Het gezonde moraal wordt niet vergeten en drenkt door de hele film. De drie dames zijn goed gecasted en dragen deze film ver boven het gemiddelde comedy.

Een *3.5

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

't Is allemaal iets te standaard, cliche en onsamenhangend om het een zelfs een krappe voldoende te geven, 2*

Hoewel Maggie Gyllenhaal zeker een betere actrice is om Rachel Dawes te spelen wil je toch niet gaan zeggen dat Holmes deze film koos over The Dark Knight?

avatar van HenkWijn

koosspoorloos schreef:

Dit is geen MSN kijk eerst de Film en schrijf dan je mening

Ik vond de film best wel goed en is zeker de moeite waard om te zien

cijfer?

mening zonder cijfer schiet ook niet op

avatar van Betamax

Betamax

Vond het een erg domme film, slecht geacteerd en een totaal ongeloofwaardig verhaal.

Na 60 min trok ik het niet meer en heb ik hem uitgezet.

avatar van Demask1

Demask1

Gezien vond hem wel leuk.

avatar van missl

missl

leuk dat katie holmes eens wat anders doet dan de vrouw zijn van een hele enge man. deze film is best grappig.

avatar van die hard

die hard

wat een flutfilm; onrealistisch en landradig.

avatar van Hoodini

Hoodini

Erg leuke en vermakelijke film. Alle 3 de vrouwen spelen erg goed in deze film. Dat het verhaal misschien onrealistisch zou zijn, doet niet ter zake. Kan zo 100 films opnoemen die ook niet realistisch zijn... Ik vind het een origineel verhaal. hoe krijg je het verzonnen om zo overbodig geworden geld te stelen, wat het eigenlijk ook weer niet blijkt te zijn en er mee weg te komen. Doe mij ook maar wat van dat gekke geld! Ook erg leuk is de scène waarin danson het geld via een shredder door de wc zit te spoelen . Kortom een leuke film die naar mijn mening zeker de moeite waard is om gezien te hebben.

avatar van Kim25

Kim25

Redelijk leuke film maar niet bijzonder. leuke cast, katie holmes iets minder.. Leuke film voor als je een avondje niks te doen hebt. Einde was wel grappig

avatar van GGG

GGG

Viel zwaar tegen! Echt een een flutfilm die niet realistisch was, te langdradig en een ongeloofwaardig verhaal!

avatar van stinissen

Onderhoudende luchtige film met een dikke knipoog die me ruim anderhalf uur wist te boeien , de cast had er zelf ook zin in met een uitstekende Keaton een prachtige Holmes die ook zeer goed haar rol wist neer te zetten en Queen Latifah die met haar geweldige volle fiiguur zeer sexueel over komt .Het einde van de film kon me ook zeer bekoren al met al een zeer geslaagde avond.

avatar van Mama1973

Mama1973

Redelijke film, kijkt lekker weg, maar geen topper.. All american movie...

avatar van vwtune

vwtune

Lijkt me bijna onmogelijk dat dit waargebeurd is.

Maar alles kan....

Vond hem verder een standaard film

avatar van patjuhhh

patjuhhh

Zal zeker geen Oscar winnen, maar is volgens mij toch wel de moeite waard om bekeken te worden. Je hoeft totaal niet na te denken, en dat is tussen al die zware thrillers welke mijn voorkeur heeft ook wel eens lekker.

avatar van Jaap885

Jaap885

Wat een enorm slechte voorspelbare film. Halverweg uitgezet, ging helemaal nergens over.

avatar van stinissen

Jaap885 schreef:

avatar van Ethicus

Ethicus

Aardige komedie alleen geloof ik dat "gebaseerd op ware feiten" niet helemaal. Waarschijnlijk is alles flink verdraaid en gereed gemaakt voor een Hollywood productie en zijn de makers het ware verhaal uiteindelijk uit het oog verloren. Ondanks dat was de film toch best wel fris en fruitig. De Rollen werden leuk neergezet (niet hoogstaand, maar zeer acceptabel voor een film als deze) en het verhaal was redelijk (helaas voorspelbaar). Het einde van de film was het grootste minpunt naar mijn idee. Ik wilde zien dat ze zich uiteindelijk staande zouden houden d.m.v. eerlijke zaken maar nee; ze blijven crimineel.

3 sterren van mij waarvan een halve ster te danken is aan Katie Holmes, die de film mooier maakte .

avatar van acrazylady

acrazylady

leuke film

avatar van Waku

Waku

Beetje vrouwenfilm.

Mannelijke tegenspelers met name de beveilingsmannen worden beetje neergezet als naieve en sexistiche schepsels.

Toch was het allemaal wel redelijk vermakelijk.

Snelle tussendoor hap.

avatar van RodneyS

RodneyS

Lekker vrolijke en frisse komedie!

Ik heb me zeker vermaakt met deze film. Allemaal slim in elkaar gezet.

Wel een klein aanradertje.

avatar van _Vrouwke_

_Vrouwke_

Ik vond het een goede film...
Goed bedacht, net op het randje gepakt te worden en toch...
Ze knn hen niks maken!

GEWELDIG haha!