Genre: Thriller / Drama
Geregisseerd door: Brett A. Hart
Met onder meer: Luke Goss, Lance Henriksen en Tom 'Tiny' Lister Jr.
Plot Bone Dry
Eddie wordt door een gehulde gedaante de woestijn in gejaagd waar hij onderdeel wordt van een spel. Het doel van het spel is om Eddie als prooi te gebruiken. Naarmate Eddie verder de woestijn in gepushed wordt, is hij genoodzaakt zijn grenzen te verleggen. Naarmate de jacht vordert raakt Eddie nieuwsgierig naar zijn tegenstander. Eddie moet de vele vallen doorstaan om uiteindelijk zijn belager te confronteren. Uiteindelijk blijken goed en kwaad niet zo ver uit elkaar te liggen.
Eddie
Jimmy
Mitch
Wife (as Jennifer Siebel)
Joanne
Marty
Son
Connie
ralfsjam
bone dry is een film die je mee neemt in een verhaal die in het begin als en simpel kat en muis spelletje lijkt maar uit loopt in en vrij goed einde. wel en film met veel foutjes als je echt goed kijkt naar de martelingen in de woestijn. maar het einde van de film maakt veel goed! Lance heeft weer eens een goede rol en ook Luke doet het goed. het is een lekkere film tussen 2 mensen in de woestijn. een jager en een prooi. ik heb me niet verdiept in het verhaaltje hierboven, dus ik wist niets, en zo is de film het leukst. kijk deze film blanco! hoog niveau is hij niet, maar hij liet me achter met een goed gevoel! en daarom (gevoels kwestie) een 4
tonniedorrie
sluit me aan bij de vorige reactie vond het wel een spannende film alleen jammer dat het einde niet zo goed uitgewerkt was van het waarom hij dat die familie had aangedaan ....dat vond ik jammer
verder wel spannend daarom 3,5*
anthony68
nou, op het einde was wel duidelijk hij had de verkeerde familie vermoord. Dat maakt de film duidelijker.
Daarom verdiende die die woestijn....
3,5 *
Raffael77
Nooie film met een verassend einde. Goed gedaan en au au au met die grote Cactus. 4
DiXX
ik vond hem matig. Wat moest ie in de woestijn en waarom vermoorde hij uberhaupt die familie?
Manu
grappige film, dacht in het begin toch een soort Saw-achtig iets te krijgen, maar dat viel wel mee gelukkig
btw, lang leve de bright smile die voor de opnames nog even langs is geweest!
ralfsjam
He Dixx, gewoon nog een keer kijken joh!
Skuller
Geen hoog standje, maar wel vermakelijk.
aan het einde snap je het verhaal pas,alleen zit ik met de zelfde vraag als DiXX. Wat moest ie in de woestijn en waarom vermoorde hij uberhaupt die familie? ???
Geef hem daarom 3 ***
glem
ik vond het wel een leuke film maar geen echte topper
3.5
eduard
Ik was schijnbaar niet de enige die al direct een link legde naar een zoveelste SAW clone. Echt zo'n voorspelbaar verhaal van 13 in een dozijn en ik had moeite om geinteresseert te blijven want boeien deed hij niet want ik keek steeds hoever die was wat dan natuurlijk nog langer gaat duren. Toch af gekeken en het einde was heel anders dan ik voorspelde en dat is dan weer mooi ware het niet dat ik het toch een matige film vond met een slap verhaal. 3 sterren en dat vind ik net een plusje.
marvak29
man rijdt door woestijn komt bij restaurantje en wordt achterna gezeten pffffrt na een half uur afgezet wat een drama
Ben de Hoog
Het begin van de film beloofde een spannende sfeer. Als ik aan een film begin, dan kijk ik hem altijd af. Maar wat heb ik daar nu een spijt van zeg. Het gaat echt helemaal nergens over, veel dingen kloppen niet. Mannetje wordt lopend de woestijn in gestuurd door een kwaadaardig kereltje in auto. Mannetje moet veel ellende doorstaan in die woestijn, en het kereltje heeft daar veel plezier in. Wordt mannetje een stuk met de auto meegesleurd, en de volgende scene is hij weer kilometers terug. Dan komen er stukjes scenes doorheen waarvan je je afvraagt wat dat moet betekenen. En zomaar op een punt in de woestijn is een soort eindpunt bereikt waar duidelijk wordt dat mannetje en kereltje elkaar kennen. Iets wat de hele film niet duidelijk was. Blijkt mannetje een wrede boef te zijn, en kereltje neemt wraak. Wat een totaal belachelijke film.
HentheMan
Slaapverwekkende film zonde van mijn tijd! Duidelijk erg low budget slechte verhaallijn. Een 0.5 voor de moeite!
Trident
Een spannende film die je tot het einde meesleept,tevens meesterlijk acteerwerk van beide spelers en vergezeld van de juiste soundtrack vanaf het begin tot het einde.
Dus van mij een dikke 5.0
Rutte
Geen onaardig filmpje die de spanning prima vasthoudt tot en met het einde, en hierdoor lekker wegkijkt.
Alleen vroeg ik me dus de hele tijd af waarom dat de hoofdrol speler zo werd opgejaagd door Jimmy, maar dat wordt gelukkig op het verrassend goede einde opeens helemaal duidelijk, zo duidelijk zelfs dat je er begrip voor krijgt.
Weliswaar geen grote knaller van een film, maar amusant is ie zeker, en daarom zijn wat mij betreft 3 sterren zeer zeker op z'n plaats.
scumfrog
Ik verbaas me over de hoge waardering die deze film hier krijgt.
Saai, langdradig, slecht geacteerd, slechte regie, gaat nergens over (alleen einde geeft een tikkie verhaallijn), de laatste 10 minuten waren nog enigzins redelijk. Ik kom niet verder dan een twee en dat met veel moeite.
Wie hier een voldoende voor geeft raad ik aan "No country for old men" te kijken. Dan zie je hoe het moet. Maar...............
Het blijft een kwestie van persoonlijke smaak natuurlijk.
mtsholland
Wazige film met onrealistische momenten, man kan zeer goed tegen weinig water, loopt in zijn zwarte pak in de woestijn.
Hij wordt vast gebonden in zijn nakie aan een cactus!! en gaat klimmen, blijkbaar heeft hij een dikke huid want de stekels doen maar een beetje pijn enz. enz.
en... na dagen in de woetijn gereden te hebben is precies aan het einde van de film de benzine op nou ja!!
too-sweet
Ik vond dit een mooie film.Ondanks de simpele verhaallijn blijft de spanning er in en zit je toch te wachten op het waarom..
Nou dat komt dus op het einde goed naar voren.
En voor degene die denken of zeggen dat deze film nergens over gaat. Kijk nog maar eens,deze film gaat namelijk over wraak !
Natuurlijk zag ik ook wel dat er een aantal foutjes en toevalligheden in zaten,maar deze stoorde mij niet.
Knap dat 2 mannen in de woestijn(meer is het eigenlijk niet) mij de hele film konden boeien.
han de barman
Erg goed filmwerk.
Langdradig verhaal.
Beetje Saw-achtig...
De Clue kan ik niet rijmen. Ik vind het een beetje ver gezocht. Niet echt een verrassing zeg maar.
alegondatje
Niet slecht te noemen.
Lijkt in het begin een hele goei film te gaan worden maar dan gebeurt er niets meer. Er wordt geen spanning opgebouwd en verhaal kabbelt door tot het einde.
Het einde was voorspelbaar maar in plaats dat het nu verduidelijkt werd .....nee totaal niet.
Geen film om een tweede keer te gaan bekijken
Jan met de pet
Film is het aankijken meer dan waard, lijkt veel op Seraphim alleen speelde die zich in de tijd van de goudzoekers en cowboys af : 3,5
Lee72
Gaaaaap, kan het nog saaier? Denk het haast niet...
0,5 * (omdat mensen het nodig vinden deze film met 5* te waarderen)
Lee72
Dat vind ik ook knap, hoe hou je het vol...
Waku
Redelijke thriller.
Maar allemaal wel beetje vergezocht.
De opgejaagde Eddie komt wel in hele toevallige benarde situaties terecht en bedoel ik niet alleen zijn achtervolger Jimmy.
Voor iemand die niet te eten en te drinken krijgt blijft opgejaagde
Eddie wel heel lang redelijk fris op de been.
Het uiteindelijke plot is niet echt een volslagen verrassing.
Voldoende maar meer ook niet.
Everlast
Matige tot redelijke film. Heb me niet verveeld maar erg hoogstaand was het ook niet. Beetje ongeloofwaardig ook. Een dag in de woestijn zonder water gaat niet goed komen. In de film wel. Het kabbelt allemaal een beetje voort. Geen slechte film maar verwacht geen topper...
Michail
Vond het een erg goeie film. Goed geacteerd en spannend verhaal. Leuke plotwending op het eind! Een 5!

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

The Black Balloon
Drama, 2008