• 9.373.488 stemmen

The Land before Time XIV: Journey of the Brave (2016)

Animatie | 82 minuten

Genre: Animatie

Alternatieve titels: Platvoet en Zijn Vriendjes: Het Grote Avontuur / Land before Time: Journey of the Brave

Geregisseerd door: Davis Doi

Met onder meer: Reba McEntire, Damon Wayans Jr. en Tony Amendola

Gesproken taal: Nederlands en Engels

Plot The Land before Time XIV: Journey of the Brave

Platvoet, Cera, Fladder, Bekkie en Punt komen samen om Platvoets vader te redden. Samen reizen ze door rare landschappen en maken zij nieuwe vrienden; Etta en Wild Armen. Platvoet en zijn vrienden ontdekken dat ze elke uitdaging aan kunnen als ze samenwerken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Littlefoot (stemrol)

Cera / Petrie's Mom / Digger (stemrol)

Ducky / Digger (stemrol)

Petrie / Digger (stemrol)

Spike / Skinny Digger (stemrol)

Grandpa (stemrol)

Grandma (stemrol)

Wild Arms (stemrol)

Etta (stemrol)

Bron (stemrol)

avatar van krosnicky

krosnicky

Zal dit dan nooit stoppen en dat ze dan is een film maken over platvoet als tiener of als volwassene maar nee altijd maar over die kleine lang nek en zijn vriendjes die in die 28 jaar nog niets zijn verandert en in elk deel gebeurt er dan ook helemaal niets om over naar huis te schrijven ze zijn van valij verandert en platvoet heeft zijn vader ontmoet and thats iT en daar moeten ze dan 14 films en een serie over maken om dat te vertellen man man man .

ik heb ze is alle 13 moeten bekijken met me vriendin en ik,had er na 4 films al genoeg van mijn vriendin is namelijk grote fan van de reeks en was natuurlijk erg blij met dit nieuwe deel die we vandaag dan ook maar gekocht hebben en nu hebben we ze alle 14 gelukkig is de serie niet te verkrijgen in België anders hadden we dat ook nog hopelijk moet ik deze film nog bekijken en dan blijft de reeks Hopelijk in de kast tot we kinderen hebben

vervolgprehistorydinosaurus