• 9.376.124 stemmen

Met onder meer: Ewan McGregor, Hugh Jackman en Michelle Williams

Releasedatum: 11 september 2008

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Deception

"When you're in this world, no one is who they seem, and everyone is playing the game."

Jonathan Messer (Ewan McGregor) heeft geen sociaal leven en alles gaat dan ook om zijn werk. Dan ontmoet hij tijdens een nieuwe klus Wyatt Bose (Hugh Jackman). Die introduceert hem in een hele andere wereld. Maar nog voordat Jonathan beseft wat hem overkomt, is hij hoofdverdachte in een ontvoeringszaak en een miljoenendiefstal.

Jonathan McQuarry

Herr Kleiner / Mr. Moretti

avatar van Macmanus

Macmanus

Flauwe thriller.

De poster verraad al dat we hier niet met de meest originele film te maken zullen hebben. Alleen de acteurs lijken de film uit de straight to dvd bakken te hebben gered.

Waar de film visueel zo nu en dan nog wel eens iets leuks weet te doen, is het verhaal never nooit spannend en weet je echt al meteen hoe het gaat lopen. Hoewel orginaliteit in films nooit mijn grootste kritiek is, ben een redelijk horror liefhebber en daar doen ze niet anders. Maar hier moet ik het wel als grootste kritiek zien, aangezien spanning is waar deze film op drijft (itt een horror waar de slachtingen vaak is waar je het voor kijkt, of de vechtfilm waar het vechten is waar je het voor kijkt) en die ontbreekt hier totaal. Michelle Williams is te duidelijk slecht/goed, en McGregor is te duidelijk niet dood. Het is allemaal te duidelijk, maar het word gebracht alsof we van onze stoel moeten vallen van verbazing.

Het visuele is niet bijzonder genoeg om het naar een voldoende te brengen. Een film die niet gemaakt hoefde te worden, 2 miezerige nietszeggende sterretjes.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Wat een belabberde film. Er is geen spanning, er is geen sfeer, het is voorspelbaar, saai, uitgekauwd, onorigineel en tóch onrealistisch. Ik wist niet dat dat allemaal in één kon Gelukkig nog twee goede acteurs, die ervoor zorgen dat dit net nog iets te bieden heeft. Sluit me overigens volledig aan bij Macmanus' opmerking dat de dvd zonder deze grote namen rechtstreeks in de dvdbakken was beland.

avatar van Tutti

Tutti

Flut film eerste klas, had er veel meer van verwacht!!!

Die Michelle Williams lijkt wel een vaag hert in de film???!!

Ewan McGregor is de enige die de film nog een beetje rechtop houd..want zijn collega Acteur Hugh Jackman bakt er ook niks van...

Meer dan 1 ster krijgt hij niet van mij!

avatar van Diamantje06

Diamantje06

Gaaapppp!! Zzzzzz.....

avatar van iggybiggie

iggybiggie

Er is geen chemie tussen McEwan en Williams. De scène dat ze elkaar speels en verrukt 'ontdekken' op het bed is daarom tenenkrommend slecht. Hun romance is knullig en ongeloofwaardig en daarmee stort het fundament onder de film in.

Evenwel een aantal spannende scènes, zoals bijvoorbeeld de handtekeningscène in de Spaanse bank.

avatar van snip

snip

vrij saaie thriller, geen spanning...

beetje Derailed achtig maar die is vele malen minder.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Film die aardig begint met een mysterieus (maar wel tergend traag) verhaal, maar daarna volledig inzakt door huizenhoge clichés en voorspelbare plotwendingen. Zelden is de film spannend en de film heeft ongeveer tien eindes, waarbij elke keer een paar scenetjes en plotwendinkjes aan de film worden gebreid. Maar zoals gezegd is het begin wel aardig en intrigerend.

avatar van kleo19

kleo19

Ondanks alle kritiek had ik toch besloten de film te kijken en heb er geen spijt van.

Vond het een aangename film te kijken hoewel het einde toch iets voorspeelbaar was.

avatar van lagaiske

lagaiske

Goeie Thriller alleen zeer voorspelbaar einde!!!!

avatar van tal1b

tal1b

matige thriller, die wat moeizaam opgang komt.

en idd voorspelbaar

avatar van plompa

plompa

vond t een erg goede film met een onverwachte wending en een cool einde. aanrader

avatar van lighthammer

lighthammer

aardige film met leuke plotwendingen. Zeker het zien waard

avatar van cherislee

cherislee

Deed mij veel denken aan de film: Derailed. Vond hem niet slecht maar ook niet supergoed. Hij kan ermee door.

Heb wel betere films gezien

avatar van De_Hollander

De_Hollander

goede film met leuke plotwendingen

avatar van Pantoffel

Pantoffel

Echt een slechte film.

Ik had al na 5 minuten door dat ik het niets vond en had echt spijt dat ik die film gekozen had om te kijken.

avatar van soom

soom

Na Moulin Rouge, Trainspotting en a Life Less Ordinary, de 4e film met Ewan McGregor van mij. Zijn rol in Moulin Rouge blijft hoe dan ook de beste die ik van hem zag, hij is erg schattig en breekbaar in die film. Deception is dan ook niet de beste rol die ik zag van hem, maar hij is wel aardig. Hugh Jackman steelt voor mij iets meer de show, en dan is er nog Michelle Williams. Voor mij is Michelle veel beter dan Katie Holmes, die imo blijft hangen in haar eeuwige Josephine Potter-rol. Michelle daarentegen doet mij allang vergeten dat ze ooit in Dawson's Creek heeft gespeeld. En met Deception laat ze zien dat ze veel meer kan dan Me Without you.

avatar van mock turtle

mock turtle

drie sterren, maar met veel moeite. grootste deel van film dacht ik er maar 2,5 ster voor te gaan geven. erg traag, en heel standaard. op laatst toch nog beetje spannend. en daarmee toch vermakelijk en voor mij genoeg voor 3 sterretjes. maar zelfs het eind erg voorspelbaar.

avatar van Ben de Hoog

Ben de Hoog

Mmmm. Dubbel gevoel. Verhaal is goed, begint goed. Snel verteld, duidelijke personages. Maar het laatste kwartier (dus 4/4 van de film), verliest het al de opgebouwde spanning en verwachtingen. Hoewel van de "Liefde" in de film vanaf de eerste seconde al in te vullen is dat deze niet pluis is. Is een liefde van twee nachten sterker dan 10 miljoen dollar? Hoe een verwachtingsvolle film toch eindigt in een "Deception". Verhaal is niet slecht, de uitvoering daarvan bepaald wel.

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Leuke, vlotte maar voorspelbare thriller met bekwame acteurs en een zéér mooie Michelle Williams. Het is allemaal niet erg origineel, maar toch aangenaam kijkplezier.

avatar van Elineloves

Elineloves

Zeer matige film, komt moeizaam op gang.

Na een half uur wil je hem afzetten, maar toch nog maar een poging gedaan om verder te kijken, helaas werd de film er niet beter op.

Had meer verwacht van een film met 3 zo'n bekende acteurs.

avatar van hoffhaan

hoffhaan

Ik vond in tegenstelling tot veel andere reacties de film goed. Hij boeide me vanaf het begin en dat is wat een film moet doen. Ik heb me geen moment verveeld. Ik ben het ermee eens dat de film voorspelbaar was maar toch een 4.0.

avatar van komerad

komerad

Vrij onderhouden film deed mij een beetje aan derailed denken. Behalve dat sexclub gedoe was er dan ook weinig origineel aan.

Toch keek hij vlot uit.

avatar van hackertje

hackertje

De Film is toppie! heb genoten, AANDRADER! kijken dus!

avatar van mvdb1982

mvdb1982

Zeker een goede film als je van een psygologische thriller houd. Een aanrader...

avatar van Cashmyra

Cashmyra

Dit is weer een typisch voorbeeld; dat het verhaal wat hier staat als beschrijving; eigenlijk maar half klopt.

Ik vond het een gave film

avatar van kelama3

kelama3

best een leuke film! ewan mcgregor speelt goed en ook hugh jackman (die dit jaar met drie films uitkomt) doet het prima.

Best wel af en toe voorspelbaar maar ja dat zijn de meeste films de laatste tijd.. toch nog een leuke wending aan het einde.

van mij krijgt ie er 2,5

avatar van niveau6

niveau6

Ik vond het een voorspelbare thriller met een zeer traaaaaaaag begin. Blijft de moeite van het kijken waard, omdat je wilt weten hoe het verhaal zich ontwikkelt, maar echt spannend wordt het nooit. Blijkt aan het eind toch wel een heel standaard te zijn. Toch zonder me verveeld te hebben uitgekeken.

3* van mij

avatar van jpbols

jpbols

Ik vond het wel een lekkere film niet pretentieus en geef mij ook maar zo'n telefoon Ewan McGregor is een fijne acteur en Hugh Jackman is eigenlijk altijd dezelfde, verhaal best origineel

avatar van Strider1978

Strider1978

Vond het een leuke film om te zien. Goed acteerwerk en een leuk verhaal. Echter, wat als een verrassend eind moest doorgaan zag je al van mijlenver aankomen, dat was jammer, maar desalniettemin vond ik het een goede film.

avatar van mnrk

mnrk

Prima film om te kijken, dit komt vooral door Ewan McGregor

Ook spelen Hugh Jackman en Michelle Williams prima rollen, maar niet zo sterk als Ewan.

Dat je al snel genoeg door heb waarmee de film zal eindigen is het enige minpuntje van deze film. Maar dit maakt de film niet minder goed.