Genre: Thriller / Drama
Met onder meer: Asia Argento, Michael Madsen en Carl Ng
Gesproken taal: Kantonees, Engels en Frans
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Boarding Gate
"She's losing control again."
Sandra, een Italiaanse vrouw, woont in Londen en heeft een gepassioneerde relatie met Rennberg, een voormalige topman uit de financiele wereld. Ze heeft echter ook een tweede relatie, met een huurmoordenaar die als opdracht heeft Rennberg te vermoorden. De vrouw van deze moordenaar blijkt de opdrachtgeefster.
Sandra
Abacus Boss
Abacus Worker #1
Abacus Worker #2

aerts007
ben echt benieuwd naar deze film.Trailer ziet er goed uit en vind Madsen een goed acteur !Vind hem echter onder gewaardeerd!
Nog even wachten helaas!!!!

Brianna
Moest in het begin ff wennen, vond de film wat traag op gang komen, maar hij is wel te doen, spannende momenten later in de film.

Dogie Hogan
Mijn eerste reactie ging ook over die Franse poster

ralfsjam
Asia Argento in 't engels is niet echt overtuigend, zeker als ze ook nog eens in een rommelige film speeld als deze. en toch blijft ze me boeien.... en toch was de film wel aardig....
een 3

patrick17
Vreende film. Uit eindelijk zat ik met het idee van waar heb ik naar zitten kijken? Dat vrouwtje gaf ze ook iets teveel steeds bloot(Opzich niet mis maar het was een groot deel van de film,ofdat ze de aandacht niet anders kon krijgen?). Goed, een vreemde film.

Lee72
Leuke tattoo's heeft Asia Argento, mag ze mij ook wel even komen laten zien
Aparte film, ik heb me prima vermaakt. 3,5

donnie B.
IMDB zegt 5 augustus dvd-premiere in Ned, hier echter nog geen datum bekend..?

Tarkus
Verwarrend en saai verhaal in deze film, heb er niet veel plezier aan beleefd.
Alleen Asia Argento is wel leuk om zien, al vraag ik me af of die tattoo's echt zijn, want dat is pure zelfverminking.

ElGringo
Vreemde film. Aan het eind snapte ik nog niet wat er allemaal aan de hand was Waarom moest die Rennberg dood? En wat had die neger ermee te maken? En wie was die blonde vrouw? Ook had ik niet het idee dat ik echt een verhaal zat te volgen, of dat er echt een opbouw in zat. Acteerwerk was ook niet al te best en de film was redelijk langdradig.

A surrealist
Vreselijke film, ik heb hem 3 keer moeten opzetten.
Langdradig en gewoon niet boeiend.
Alleen kopen als je Asia Argento graag halfnaakt ziet.

Purmerend
Raar dat de Franse poster vervangen is.
Poster is weer geplaatst.

Lau1986
Ik heb de film op de helft uitgezet. Het werd niet spannend, niet leuk, niet boeiend geen goede opbouw. Dus helaas geen aanrader deze film.

Noodless
Het verhaal wordt redelijk chaotisch aan de kijker gebracht gekoppeld met heel wat dialogen en vreemde handelingen die de film eerder langdradig dan boeiend maken. Ook blijf je na de aftiteling toch met heel wat vraagtekens zitten, ook al is het naar het einde toe min of meer wel duidelijk hoe de vork nu in de steel zit. Onduidelijke, rare film met een vleugje bloot van Asia Argento. 5/10

K. V.
Een thriller kan er bij mij wel altijd in dus deze eens opgenomen en zonder veel verwachtingen eens bekeken, maar wat een vreemde film.
Het eerste uur is langdradig ('k dacht eigenlijk dat de film veel meer over de drugshandel ging gaan), want er wordt haast de hele tijd over hun seksuele relatie gepraat, maar de gesprekken gaan eigenlijk over niks. Na een uurtje gaat de film gelukkig wel de goeie kant op en wordt het een soort wraakfilm.
De film mocht echter wel wat beter uitgewerkt worden, want bepaalde zaken zijn toch niet volledig duidelijk (bv wie die blonde vrouw precies is).
Tja het was een onbekende film (al zag 'k nu op de poster dat hij in de officiële selectie bij Cannes zat), maar erg verwonderlijk is het eigenlijk niet. 'k zou hem niet direct aanraden en één kijkbeurt volstaat zeker.

Fransman
- 2084 stemmen
Precies. Kon er ook geen chocola van bakken. Film begint met een serie lange dialogen, waar al geen touw aan vast te knopen viel. Nou, da's een lekker begin. Dan haal je er de vaart al meteen uit. Pas als de heldin in Hong Kong belandt, komt er wat vaart in en komen er wel een paar spannende momenten. Ik keek de film natuurlijk voor Asia Argento. Een lekker ding, vooral als ze uit de kleren gaat. Maar dat gaat ze eigenlijk nauwelijks.

timmienoelie
...en zo rept niemand een woord over camera of sound...
Waarom sommige mensen toch films kijken is dan de grote vraag.

BBarbie
Dit kwalificeren als een B-film mag je met een gerust hart nog overwaardering noemen. Het verhaal, rijkelijk voorzien van losjes eindjes, rammelt aan alle kanten. Het onderkoelde acteerwerk van Asia Argento draagt ook al niet bij aan de geloofwaardigheid van de film, om maar niet te spreken van het erbarmelijke gepruts van de rest van de cast.
Waardeloos. Ik heb het zo langzamerhand wel gehad met de films van Olivier Assayas én Asia Argento, die het voornamelijk moet hebben van haar welgevormde boezem.

klara
- 19614 stemmen
De film heeft enkele ellenlange dialoogscenes met name tussen Madsen en een flirtende Asia
Argento. De lengte ervan totaal overbodig, alsof de regisseur per se de twee acteurs wil zien
schitteren maar 't spel van beiden nogal steriel en weinig geinspireerd. Het verhaal stelt ook
weinig voor. Pluspunt is wel het vakkundige camerawerk af en toe, en niet enkel bij de actiescenes.
Die ogen dan weer verdomd vakkundig. En dat tilt de waardering voor de film toch weer wat
omhoog. Ook met een bijrolletje van Sonic Youth bassiste Kim Gordon trouwens.

Begint behoorlijk vervelend. De scenes tussen Madsen en Argento waren nogal onuitstaanbaar, maar komt nog wel een beetje op gang na wat hitchcockiaanse plottwists. Komt echter nergens los van het idee dat iemand die zich er eigenlijk te goed voor voelt wil spelen met vormen uit B-genrefilms. Uiteindelijk gaat het vooral nergens heen. En het rolletje van KIm Gordon lijkt er toch vooral op te wijzen dat zij het beter bij muziek houden kan.

blurp194
Neuh, dit is 'm niet.
Visueel ziet de film er op zich hier en daar wel prettig uit - en Asia Argento doet ook echt geen pijn aan mijn ogen. Verder dan dat komt het helaas niet, het komt vooral op me over alsof er misschien wel een plan of een idee was maar dat dat gewoon mislukt is - zelfs wat dat plan dan was wordt me niet duidelijk.
Dat past overigens wel bij de rest van het oeuvre van Assayas - sommige van zijn films zijn erg fraai, en sommige zijn dat niet. Daardoor ook juist leuker als het een keer wel echt goed lukt.

De vijf best beoordeelde films van Tom Felton (36) buiten de 'Harry Potter'-reeks

Guillermo Del Toro en David S. Goyer hadden bijna samen een 'Star Wars'-film gemaakt

'De Veroordeling' over roemruchte Deventer moordzaak vanavond zonder reclame op televisie

Netflix onthult met nieuwe beelden de startdatum van spelshow gebaseerd op 'Squid Game'

All Quiet on the Western Front
Oorlog / Drama, 1930