Bratz (2007)
Met onder meer: Skyler Shaye en Logan Browning
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 9 augustus 2007
Plot Bratz
"High school is about to get a make-over."
Zolang Yasmin, Jade, Sasha en Cloe zich kunnen herinneren zijn ze al BFF (Best Friends Forever). Ze hebben nooit ergens ruzie over, maar dit verandert op hun nieuwe middelbare school. De dochter van het schoolhoofd is namelijk bang dat de Bratz populairder worden dan zij, dus zorgt ze ervoor dat de vier meiden zich verspreiden over verschillende groepjes op het schoolplein. De groepjes drijven de Bratz steeds verder uit elkaar, totdat de hartsvriendinnen zich realiseren dat hun vriendschap in gevaar is. Ze besluiten de school eens een lesje te leren over wat echte vriendschap is... en mode natuurlijk!
Sasha
Cameron
Principal Dimly
krijgen die poppen ook nog een film :S. belagelijk
MWX
oh my god dit moet gedoemd zijn te mislukken zullen ze spiceworld overstijgen? kwa girly bagger
Rozel
OMG! Als je het verhaal waar de film over moet gaan als leest, weet je al dat het niks is.
Yasmin0
EUHL. Ik vind het het wel eng dat die meisjes nog echt op die poppen lijken ook. Wat een bagger dit.
Jessu123
ik wil echt niet dat het een suc6 word. een tekenfilm oke maar een film met echt levende personen kun je net goed een flop van dit maken. godzijdank dat het niet lindsay lohan was geweest of anna faris of hilary duff
glamour_girl120
Je hebt hem nog niet eens gezien, misschien is ie wel evengoed als Meangirls... -_- wat 'n commentaar eignelijk
glamour_girl120
En het is 'n comedie weetjwel, vind je het gek dat die meiden zó eng op die poppen lijke, tog grappig
paytheprice
leuke film voor tienermeisjes ,vermakelijk voor schooltieners
heb film gezien
predator
- 1952 stemmen
de trailer belooft niet veel goeds........
Lindsay Lohan had ik wel leuk gevonden, met als tegenspeelster Victoria Beckham!
shawny1
Lijkt me wel leuk als je nog jong bent... Het verhaal is namelijk typisch zo'n kinder verhaal zoiets als voor m'n zusje, maar ben stiekem wel beetje benieuwd ik ga wel meekijken met mijn zusje, btw waarom zoveel tegen reacties als je de film niet heb gezien
Maar ja discusseren kan niet kwaad
Jessu123
http://www.sentimento.nl/item.html&objID=85673 nederlandse trailer. slecht gedaan dat beeld vindt ik
AxNUS
krijgen die poppen ook nog een film :S. belagelijk
Vind ik ook!
Mijn nichtje vind dit trouwens wel helemaal geweldig. Dus ga hem morgen zien
Vinokourov
Beschamende bagger.
Justice4All
Yasmin0
Het ging me meer om het feit dat er überháubt een film over die poppen wordt gemaakt.
film_kaza
Schamen die actrices zich niet kapot? Zelfs de serie is beter en die is al rampzalig.
Ik downloade deze film voor een meisje dat deze graag wou hebben. Nadat ik die gaf wou ze de film ook direct kijken. Ik deed alsof ik de film leuk vond want afkraken zou niet leuk zijn voor een kind. Ik keek niet mee want moest al eerst de film zien om te kijken of er geen foutjes waren, Halwerwegede film kwam ze de kamer binnen en zei ze: "Dit is saai, kom laten we Alladin gaan kijken!"
Zelfs niet alle kleine meisjes kunnen dit waarderen. Dat maakt heet dus echt een flop.
In mijn wereld is deze inderdaad evengoed als Meangirls.
0,5
matthijs_013
Na High School Musical 2 te hebben gezien, dacht ik dat ik deze ook maar net zo goed kan kijken zodat ik de twee slechtste films van 2007 achter me kan leggen. De film is nog altijd beter dan High School Musical, maar blijft een ramp die niet serieus te nemen is. Ik denk dat allebei de films zich richten op een leeftijd van 6 jaar en jonger?
jumpstylemovie
3 jaar en jonger
Sassia
Bratz film.... OMG de tv serie slaat al werkelijk nergens op,maar dit slaat werkelijk alles!! Een kotsfilm het verhaal zegt het al....Blergh
qwertary1992
Meangirls lijkt/is me zelfs nog leuker dan deze film :S Ik denk dat Kaza wel erg de goede richting in gaat van het uiteindelijke gemiddelde van deze film
horsefilmfan
Het is een heel leuke film ik snap niet waarover jullie zo zeuren
Er zitten mooie liedjes in,en humor.Toen ik hem had gezien wou ik m nog een keer zien!!!!Ik ga hem dan ook echt kopen!!
horsefilmfan
dit liedje hoort ook bij de film en degene die het zingt speelt Jade
Rocco1984
Dan blijven er weinig opmerkingen staan Chainsaw, maar voorderest prima filmpje voor je kleine nichtje. Of neefje

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Billboard Dad