• 9.372.714 stemmen

Geregisseerd door: Fred Wolf

Met onder meer: Steve Zahn, Allen Covert en Kevin Heffernan

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot Strange Wilderness

"This ain't March of the Penguins."

Peter Gaulke en Fred Wolf zijn twee natuurspecialisten die het populaire tv-programma Strange Wilderness presenteren. Helaas blijken de kijkcijfers te dalen en de twee proberen deze neergang te keren door een nieuw project te lanceren. Ze trekken naar de Andes om Bigfoot te zoeken, uiteraard geregistreerd door de camera.

avatar van wwelover

wwelover

Heb hem zojuist gezien (vrij matig beeld kwaliteit).
Het is wel een geinig verhaal. De karakters zijn ook leuk.
Alleen is het zeker geen Superbad of Knocked Up niveau.

Er zitten echt geniale scene's in. En ook de voice overs bij hun docu's zijn echt top.

De scene met die kalkoen om z'n lul is echt geweldig.

avatar van Macmanus

Macmanus

Dit ging dus echt nergens over.

Wat opzich wel even leuk is maar na een tijdje niet meer, en toen dwaalde ik ook een beetje in en uit. Net als de makers van deze film volgens mij want soms leken ze even ergens heen te gaan maar dat duurt nooit lang. Het einde is opzich wel geestig, gaf mooi het gevoel van de film weer.

Meliger dan dit wordt het echt niet. Helaas ook niet snel minder grappig. Soms heb je echt het idee naar iets te kijken wat een groepje stonede middelbare scholieren in elkaar heeft gedraaid.

avatar van Spetie

Teleurstellende film, die eigenlijk helemaal nergens over gaat. Geen probleem bij een komedie, maar deze film slaagt erin bijna nergens grappig te worden. Op Zahn is weinig aan te merken, tja alleen dat hij voor dit wanproduct gekozen heeft, maar de rest van de cast is dramatisch. Paar keer een kleine glimlach gehad, maar dat was het dan ook wel. Voor Zahn nog een halfje erbij en dan houdt het gewoon op.

avatar van P8rb

P8rb

Beter dan ik had verwacht.

De film opzich stelt niks voor en is maar matig, een stelletje klunzen bij elkaar. Maar de humor doet het hem. Echt geweldig droge en foute grappen waardoor ik behoorlijk vaak in de lach schoot. toen bij die gangsters in de auto, de kalkoen, met die piranha's en toen de "Bigfoot" uit de grot kwamen waren meesterlijke scenes. Maar als dit niet je soort humor is blijft er erg weinig over vrees ik, aanrader voor de liefhebber van droge humor dus. 4 sterren kan ik hier net niet aan kwijt.

avatar van Theunissen

Het begin gaat nog enigszins en is soms ook grappig, maar halverwege slaat de film om van een komedie naar een drama (dramatisch slecht).

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

matig filmpje, af en toe een lachje, meer niet..

avatar van Zinema

Holy shit.

Wat een pijnlijk onleuke komedie. Geen enkele goede grap kunnen bespeuren.

Best een aardige cast inclusief de oude Borgnine, maar niemand weet er ook maar iets van te maken. Had vaak het gevoel naar outtakes te zitten kijken, zo nèt niets. Heel jammer.

Heb alleen een glimlach om mijn mond kunnen toveren tijdens het kalkoen-incident. En zelfs dat wordt bijna volledig verneukt uitgevoerd.

Slecht.

avatar van Q Jones

Q Jones

Ontzettend flauw maar toch heel goed. Als ik aan sommige momenten van de film lig ik al in een deuk. Met bigfoot bv dat was toch geniaal verzonnen. Of met die haai. Echt geweldig.

Ik denk als je deze film met vrienden kijkt en je bent licht aangeschoten dat je hem 5 sterren zal geven.

Kijk je hem nuchter is hij nog heel goed ik lag soms echt krom van het lachen. Het verhaal stelt niet veel voor maar is op z'n leuke manier uitgewerkt.

Een absolute aanrader.

Goed vermaak.

Zahn blijkt voor een tweede maal erg komisch uit de hoek te komen, Covert bewijst dat hij het best tot z'n recht komt als grote bijrol. Zolang hij ergens vanuit de achtergrond wat onnozel kan doen is hij op z'n leukst.

Hill en Long zijn leuke toevoegingen, verder een arsenaal aan flauwe en domme grappen, maar wel weer vol overgave uitgevoerd. Ik mag die komische groepjes wel, laatste scene illustreert goed dat de acteurs zelf ook genoeg lol aan zulke producties hebben.

Hoogstaand zullen die Happy Madison producties wel nooit worden, maar grappig en vlot vermaak is bijna altijd verzekerd.