• 9.372.315 stemmen

Geregisseerd door: Fred Wolf

Met onder meer: Steve Zahn, Allen Covert en Kevin Heffernan

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot Strange Wilderness

"This ain't March of the Penguins."

Peter Gaulke en Fred Wolf zijn twee natuurspecialisten die het populaire tv-programma Strange Wilderness presenteren. Helaas blijken de kijkcijfers te dalen en de twee proberen deze neergang te keren door een nieuw project te lanceren. Ze trekken naar de Andes om Bigfoot te zoeken, uiteraard geregistreerd door de camera.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Iemand een idee wanneer deze uitkomt? Lijkt me wel geinig.

avatar van Purmerend

Purmerend

Vette poster ook.

avatar van Fargo78

Fargo78

In Amerika is hij net uit, volgens mij.

avatar van wwelover

wwelover

Heb hem zojuist gezien (vrij matig beeld kwaliteit).
Het is wel een geinig verhaal. De karakters zijn ook leuk.
Alleen is het zeker geen Superbad of Knocked Up niveau.

Er zitten echt geniale scene's in. En ook de voice overs bij hun docu's zijn echt top.

De scene met die kalkoen om z'n lul is echt geweldig.

avatar van Fargo78

Fargo78

Nog geen release datum voor Europa bekend?

avatar van dope

dope

• 20055 stemmen

wwelover schreef:

Het is wel een geinig verhaal. De karakters zijn ook leuk.

Alleen is het zeker geen Superbad of Knocked Up niveau.

Dit is dan ook geen tienerfilm zoals die andere twee. Voor de rest ben ik het helemaal met je eens. Ik heb eindelijk nog eens goed kunnen lachen met een film.

avatar van Raffael77

Raffael77

Superbad was leuk maar dit is echt suck. Sommige personages zijn leuk maar eigenlijk is het een hele saaie film.

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1943 stemmen

Weet niet waarom je deze film vergelijkt met Superbad, maar goed.

Leuke film met vele grappige momenten, waarbij ik echt hard heb moeten lachen!

Helaas had hij ook zijn mindere momenten, die het niveau van de 'laatste Scary Movie-reeks' bereikte, en dan heb ik het vooral over die Wannabe-junk.

avatar van ASroma

ASroma

wat een drama deze film........ ongeloofelijk 1 ster

avatar van fritsy

fritsy

Hier en daar een glimlach.

avatar van hannes64

chantal29

helemaal super dit

avatar van SSeagal

SSeagal

Bizarre film. Lang niet zo leuk als superbad. Wel leuker dan het oersaaie knocked up. De humor slaat soms te ver door dat het niet grappig meer wordt. *** voor enkele rake en hilarische momenten. "Have you ever let your dog lick your name?" "Does your name get hard in the morning?" LOL

avatar van Tabossi

Tabossi

Begint wel aardig, waarna de boel grandioos k*t wordt. Aanfluiting. Zoveel potentieel leuke scenes waar ze niks mee doen. Slecht.

avatar van filmfilmfilm

filmfilmfilm

leuke film!

avatar van alegondatje

alegondatje

Open minded de film gaan bekijken, niet gaan vergelijken met andere films, niet al te hoge verwachtingen koesteren ........als je dat allemaal doet , lig je in een deuk ...........

Een gewone maffe, grappige, onsamenhangende film

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Happy Madison, altijd in voor flauwe humor. De een amuseert zich kostelijk, de ander vraagt zich af waar 'ie in godsnaam naar het kijken is. Ik behoor tot de eerste categorie, daar ik goed vermaakt werd door de vorige Happy Madison producties. (Grandma's Boy, Deuce Bigalow, Little Nicky, etc.) Nu hopen dat Strange Wilderness ook in de smaak zou vallen.

De film begint over de vader van de hoofdrolspeler. Deze was een animal-life-presentator pur sang met een succesvolle TV-show. Zijn zoon (Steve Zahn) neemt zijn rol over, maar aangezien deze niet veel verstand van moraal, noch ethiek, noch TV-maken heeft, werkt de show niet en wil men hen van de buis halen, waarop hij nog 1 verwoede poging onderneemt om zijn show gestalte te geven.

Hiermee gaat zijn voltallige vriendencrew mee. De film moet het ook vooral hebben van deze crew, want de karakters zijn weer erg grappig uitgewerkt. Stelletje dopehead en stoners bij elkaar, die te dom zijn om een fatsoenlijke voiceover bij een zeehond uit te voeren. Erg gragpig. Vooral de natuurfilmpjes tussendoor met die geweldig flauwe voiceovers kon ik waarderen. Erg flauw, maar wel leuk. En dat dekt ook eigenlijk de lading van de complete film. Heel flauw, maar wel leuk. Leuke karakters en sommige spontaan geinige momenten. Zeer geslaagd einde ook.

"Huh?"

Zeker niet de beste Happy Madison, maar wel bovengemiddeld.

avatar van Frunselaar

Frunselaar

Gisteren gezien, had me er iets meer van voorgesteld.

De scene met die kalkoen was wel echt vet. 2,5*

avatar van Branieman

Branieman

Net gezien en er zitten een paar leuke scenes in maar voor de rest is het eigenlijk maar een bij elkaar geraapt zooitje..

Ik kan de humor van Happy Madinson meestal wel waarderen maar bij deze film kom ik niet verder dan 2sterren..

avatar van mancomann

mancomann

Ik heb me best wel vermaakt met deze film ondanks dat hij soms erg flauw was.De sene met de latino's was wel erg vermakelijk net als die met de kalkoen

avatar van De Meester

De Meester

Vermakelijke film, die nergens echt fantastisch grappig is, maar gewoon lekker weg kijkt. Een voldoende 3,0.

avatar van alec

alec

Wat een miskleun! Er is geen moment in deze film wat me aan het lachen maakte, bij sommige scenes kwam een zuinig glimlach naar boven. Met zulke grappige acteurs als Zahn, Johah Hill en Justin Long moet er toch iets magisch uitvloeien. Helaas, zelfs bijrollen van Harry Hamlin en Robert Patrick maakt dit in het geheel een bijzonder slechte comedy.

Een *1.0

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Superleuke film met superleuke humor! Wie moet er niet lachen bij het stukje met de haai? of de Bigfoot? lol, zo kan ik nog wel ff doorgaan. Geslaagde film!

avatar van mckiller

mckiller

Aarige humor, zoals met die dick en nog wat anderen, alleen sommige grappen waren flauw. Leuk om een keer te kijken. Maar niet voor herhaling vatbaar.

avatar van josjansen

josjansen

Een bagger film!!!!!!!!!!!!!!!

avatar van kungfuzombie

kungfuzombie

Ik lag krom tijdens die lachende haai! Moet er nog steeds mo lachen als ik er aan denk!

De stukjes docu met voice over waren toch wel het leukst aan deze film.

avatar van ken1976

ken1976

Ik ben een ontzettende fan van de Happy madison produkties en deze is me wederom niet tegen gevallen.

De humor van deze produktiemaatschappij ligt gewoon heel erg in mijn straatje dat ik er gewoon niet lager als 4 sterren kom!

pluspunten:

- het verhaal gaat lekker snel, je belandt van de ene grappige scene in de andere

- die stoner is gewoon zo droog , kwam soms niet meer bij van het lachen

- en zoals mijn bovenbuurman het al zegt ..die HAAI he op het laatst, die ging maar door hahahahahahahahahahahahahahaahahahahahah

minpunten:

- nog niet gevonden!

kortom heb weer een flink lopen lachen om een film dus mijn lachspieren zijn weer getraind. Kort om 4 sterren!!!

avatar van Skrean

Skrean

Stonermovie!

avatar van Macmanus

Macmanus

Dit ging dus echt nergens over.

Wat opzich wel even leuk is maar na een tijdje niet meer, en toen dwaalde ik ook een beetje in en uit. Net als de makers van deze film volgens mij want soms leken ze even ergens heen te gaan maar dat duurt nooit lang. Het einde is opzich wel geestig, gaf mooi het gevoel van de film weer.