• 9.374.935 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Sheldon Wilson

Met onder meer: Sean Patrick Flanery, Kristin Booth en Rod Taylor

Plot Kaw

"Objects in the mirror may be closer and more terrifying than they appear."

Een vredig klein dorpje in Amerika wordt opgeschrikt door bloeddorstige raven. De inwoners zoeken hun toevlucht in een restaurantje, waarbij ze de ramen en deuren barricaderen. De lust naar mensenvlees is zo groot dat de inwoners nergens meer veilig lijken te zijn. Het is aan sheriff Wayne om uit te zoeken waar de raven vandaan komen en hoe ze gestopt kunnen worden. Al snel blijkt dat boer Oskar er meer van af weet.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Leno

Leno

De weinig indrukwekkende trailer is hier te vinden:

avatar van ralfsjam

ralfsjam

tsja. wat zal ik zeggen. beetje een makkelijke film. Stephen McHattie kon ik wel waarderen, speelde een leuke rol. de rest was ook niet slecht. maar de film op zich was wat simpel. de vogeltjes waren wat aan de nepperige kant, maar ook weer niet irritant. 2.5 voor de moeite.

avatar van kneuckeretto

kneuckeretto

Wat is dit? Een remake van The Birds?

Nou heb ik altijd een zwak voor horrorfilms waarin dieren mensen aanvallen maar ik heb hier zo mijn bedenkingen bij.

avatar van trroep

trroep

Film zoals er al velen zijn: Kraken, Jaws, Crocodile etc etc. Lowbudget trucages, als je niet beter weet dan denk je dat het een film uit ongeveer 1980 is... Heb hem na 15 minuten en een paar keer vooruitspoelen uit gezet.

1 ster van mij

avatar van daviddoelen

daviddoelen

Slechte, hele slechte rip-off van The Birds...

Kaw mist spanning, sfeer, een goed scenario -- interessante personages en overtuigende special effects. Al datgene wat de film van Hitchcock wel biedt.

avatar van stinissen

Slechte film in gestolen verhaal ( The Birds ) veel nep bloed maar geen spanning , ja en wel met Rod Taylor , The Birds en van de The Time Machine.

avatar van deckard1001

deckard1001

Film begon goed, maar naar het einde toe viel de spanning weg.

Al bij al toch tamelijk te doen en stukken beter dan ander vergelijkbare films (bats) 2,5*

avatar van 606

Leno schreef:

De weinig indrukwekkende trailer is hier te vinden:

vond het er redelijk uitzien

avatar van roelv

roelv

kneuckeretto schreef:

Wat is dit? Een remake van The Birds?

Op zich is het gegeven inderdaad best goed maar waarom moet het altijd o zo slecht uitgewerkt worden? Het heeft potentie..

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Redelijk verhaal, maar slecht uitgewerkt. De vogeltjes zagen er vrij nep uit.

trroep schreef:

1 ster van mij

Je mag eigenlijk niet stemmen op een film die je niet (helemaal) gezien hebt, we zijn deze momenteel op het werk het kijken en van de 1e 20 minuten was ik nog niet echt onder de indruk

Guinness

Film was waardeloos, zat geen enkele spanning in. Had een mooie film van gemaakt kunnen worden of in ieder geval veel beter dan wat er nu mee is gedaan.

1/2 ster voor de moeite

avatar van Demoniac

Demoniac

Guinness schreef:

...we zijn deze momenteel op het werk het kijken en van de 1e 20 minuten was ik nog niet echt onder de indruk...

Wat voor werk doe je??

Over de film kan ik kort zijn. Vond het er niet zo goed uitzien, niet erg spannend, maar heb slechter gezien.

Demoniac schreef:

Wat voor werk doe je??

Ik bedoel in de pauzes he

avatar van horrorjp

horrorjp

hier werd ik totaal niet vrolijk van wat die mensen moetten gaan doen is kunstenaar worden want vond de poster wel mooi maar dat was dan het enige 0,5 * (voor de mooie pooster en dvd cover)

avatar van Jurgenn!

Jurgenn!

samen met vriendin gekeken

had een grote verwachting, maar kwam duidelijk niet uit,

totaal geen spanning en eind ,,,

1,5 ster

avatar van scorpie-oentje

scorpie-oentje

vond hem eigenlijk niet eens zo heel erg slecht, de evrgelijking met Birds van Hitchcock was wel duidelijk, maar vond dat dus echt niet storen, daarom heb ik hem juist gekeken. Al met al geen slechte film

avatar van nacht

nacht

ik vond hem ook niet slecht

avatar van chupaa

chupaa

Slechste film die ik ooit heb gezien

Minpunten :

Acteer werk

Effects

verhaal

(eigelijk alles)

Pluspunten :

uhh.. geen ??

Van alle films die ik gekeken heb is dit echt de slechste

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

De slechte film ooit gezien?! Dan heb je Epic movie zeker nog niet gezien...

Ik vond het een leuk verhaal, geen storend slechte effecten en dat acteerwerk was ook niet tenenkrommend

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Mr. Chiel schreef:

De slechte film ooit gezien?! Dan heb je Epic movie zeker nog niet gezien...

Heb je "De Zeemeerman" wel eens gekeken of "Intensive Care" met Koen Wouters? Dat is pas echt slecht. Ik heb deze nog niet gezien, hoor, dus ik weet niet hoe de film is, maar erger als twee bovengenoemde titels kan het bijna niet zijn....

avatar van PietHeijn

PietHeijn

Dit is een slechte film. Hij is niet spannend, het verhaal boeit niet en acteertalent ontbreekt. Maar zoals eerder gezegd er bestaan wel slechtere films. Probeer maar eens 'silent bloodnight' of 'swamp zombies'. Maar als je ervan houdt om met vrienden een beetje films te trashen, is het een vermakelijke film.

avatar van ridder80

ridder80

ik vonds het zeker geen slechte film, alleen een beetje erg simpel, ik heb hem net gekeken en het was erg vermakelijk, alleen een raadsel waarom die vogels spontaat dood gingen dat was mij een beetje onduidelijk.

ik geef een 2,5 sterren.

een onvoldoende was deze film zeker niet waard

avatar van Lui

Lui (crew films)

Een schande dat deze film nog zo laag scoort. Natuurlijk is het gestolen van the Birds. Maar wat dan nog?

avatar van mcdaktari

mcdaktari

nee geef mij dan maar "the Birds" van Hitchcock, dat was voor toen der tijd een hele vette film en hij is nog goed. maar voor tussen door als er echt niks op tv is dan kan deze film wel na sesamstraat

avatar van glimmerman2000

Biglia

glimmerman2000 schreef:
Dat bloed..ZUCHT!..dat bloed
Kom op allemaal!..dit is toch vreseljk, zo NEP

idd, vreselijk. maar ook dat auto ongeval... dacht dat zoiets alleen in de 70's kon: in brand vliegen na niet eens zo een harde botsing met een boom...
en dan dat verhaal
de gekke koeienziekte zorgt ervoor dat raven super intelligent worden? mensen worden 3 keer gepikt en gaan dood?

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Heel slap

Een verschrikkelijk verhaal en special effects die er niet uit zien, dit tweede zie ik altijd graag door de vingers, helaas bied Kaw niks anders om deze gebreken op te vangen.

Slappe personages, geen sympathie en dus geen gevoel bij het gebeuren. Geen toffe actie, zelfs geen toffe gore.

Alles voelt aan als slappe hap, een hoop geschreeuw maar weinig te zien. 1.5*

avatar van akira124

akira124

Persoonlijk zie ik deze film liever dan The Birds, The Birds vind ik erg gedateerd en het ziet er ook nog eens niet uit. Daarintegen vind ik deze film er goed uitzien.

avatar van 606

Erg lage score voor een toch redelijk vermakelijke horror.

Volgens mij gebruikte ze ook echte vogels niet alles was nep.

Acteren was ook vrij aardig.

2,5 ster