Spy Hard (1996)
Geregisseerd door: Rick Friedberg
Met onder meer: Leslie Nielsen, Nicollette Sheridan en Charles Durning
Releasedatum: 20 juni 1996
Plot Spy Hard
"All the action. All the women. Half the intelligence."
Agent Dick Steele moet voorkomen dat generaal Rancor de wereld vernietigt met een speciale raket, waarvoor hij alleen nog een bepaalde computerchip mist. Deze chip is uitgevonden door professor Ukrinsky, met wiens dochter Steele wil samenwerken in deze zaak, niet wetend dat zij een KGB-agent is.
Dick Steele
Desiree More
Agent Steve Bishop
Thug #1
GerwinF
Normaal kan ik best wel lachen om Leslie Nielsen maar deze film is in 1 woord: BARF!
NERD
HAHAH deze heb ik nog in de bioscoop bekeken vroeger (ik leek wel gek).
Meer van hetzelfde op de Naked Gun toer, waar ik toch wel soms om kan lachen.
2,5 sterren.
Ralfke
- 2075 stemmen
Na de Naked Gun-trilogie heeft Nielsen m.i. niets fatsoenlijks meer op het witte doek weten te brengen. ** voor de moeite en omdat er toch nog wel wat te lachen valt.
Obiwannes
Ik blijf bij mijn standpunt. Leslie Nielsen is de irritantste acteur die ik ooit heb zien acteren. En de grappen zijn om te janken (wenen (als janken belgisch NL is
0.5* dat woordje afschuwelijk bij 0.5 deed het'm
neo
de enigste echte goeie persiflages was die op speed.voor de rest niet echt grappig.
ThaNick
Inderdaad, heb hem net bekeken, wat een domme humor.. Eddie Murphy is nog grappiger!
U-96
- 2077 stemmen
Ik heb hem niet helemaal gekeken, maar voor het gedeelte dat ik het bekeken heb vond ik hem zeer grappig. Leslie Nielsen is echt een professional in dit vak. Eddie Murphy heeft nergens een beetje humor zitten. Hij is altijd zo overdreven aanwezig.
MarkFish
Murphy is in de loop der jaren een persiflage op zichzelf geworden. Maar zijn one-man shows Raw en Delirious zijn wel supergoed. En hij is bestte genieten in zijn vroege films (Beverly Hills Cop, 48 hours en Trading Places bijvoorbeeld).
V
Verschrikkelijk flauw, maar wel leuk. Die persiflage van Home Alone, dat dat pestventje compleet in elkaar gerost wordt door die criminelen is hilarisch
sn@ke
- 2077 berichten
eddie Murphy is tien keer getalenteerder dan Nielsen en heeft meer humor. Kijk maar naar Beverly hills cop - trilogie , die films geven al genoeg blijk van zijn verbaal humor - talent
morpheus
Eddie Murphy moet wel weer eens aan zijn routine gaan werken, hij vervalt wat in herhaling.
BoordAppel
Paar leuke grappen naast ongelofelijk veel pijnlijk onleuke grappen. Wel goed voor het milieu deze film want er komt erg veel recycling in voor. Grappen heb ik al in andere films gezien (waar ze wel grappig waren). Naked Gun is eindeloos veel beter. 1,5*
sydney
Als je naked gun hebt gezien dan heb je deze film ook gezien... Hoe lang kun je lachen om dezelfde grappen?
TVGids
Af en toe erg sterke grappen, maar meestal erg flauw. Kan niet tippen aan de Naked gun reeks. 2,5 ster
De GeuS
Veel "hmm" geluiden bij het zien van deze film toendertijd in de bioscoop; ben normaal gesproken een fan van droge humor, maar dit was grotendeels niet grappig. Leslie Nielson in blijkbaar de enige rol die hij kan spelen; 2,5 ster....
Chainsaw
Leslie Nielson in blijkbaar de enige rol die hij kan spelen
Nee hoor, kijk maar eens Prom Night, Creepshow of één van zijn oudere science fiction films. Daar is Nielsen toch echt in serieuze rollen te zien.
radiohead
lesie nielsen is niet goe bij zijn hoofd om zo dom verhaal arkoord mee te gaan
een 0.5
its my life
ik ben met meneer hier boven mee eens
Hannibal
lesie nielsen is niet goe bij zijn hoofd om zo dom verhaal arkoord mee te gaan
een 0.5
Heeft Leslie Nielsen ooit in een intelligente film gespeeld dan? Hij speelt toch alleen maar in vreselijk domme films.
(Is je toetsenbord kapot, trouwens?)
GerwinF
Voor ongeveer 1982 heeft hij alleen veel serieuze rollen gespeeld. Maar ik denk dat radiohead bedoeld dat dit wel een erg slechte film is. De policesquad / naked gun reeks is wel vermakelijk.
its my life
hee radiohead te veel gedronken of toestenbord de keuren
Hannibal
hee radiohead te veel gedronken of toestenbord de keuren
[offtopic]Radiohead schrijft ABN vergeleken bij jou.[/offtopic]
leverafronny
Zag hem vandaag voor de ca. twintigste keer op een jaar en kan er nog altijd mee lachen. Alleen de parodie op true lies is slecht... Binnenkort weer op vt4, zeker een aanrader voor de fans van het genre.
ps: stel dat je van plan bent te kijken, vergeet je verstand niet op nul te zetten!
nickvanzutphen
voor 1980 speelt hij alleen in die 'domme' films tenminste als je Airplane een domme film vind
hakunamathafucka
Leslie Nielsen is altijd wel lachen, in scary movie 3 vooral

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'

The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
Komedie / Misdaad, 1988

Top Secret!