• 9.369.453 stemmen

Geregisseerd door: Stephen Surjik

Met onder meer: Tom Riley, Carmen Electra en Eddie Marsan

• meJane Bekijk via meJane

Plot I Want Candy

"They're making a movie... And it's gone pear-shaped!"

Wannabe producer Joe (Tom Riley) en diens getalenteerde maar zeer neurotische wannabe regisseur Baggy (Tom Burke) leuren met hun script langs productiemaatschappijen in Londen. Na een lange weg zonder succes krijgen beide vrienden een contract bij een wanhopige producer. De ster van de film, Candy Fiveways, een legendarische pornoactrice, moet echter nog gestrikt worden. Met haar deelname aan de film denkt het duo alles voor elkaar te hebben. Het moeilijkste moet echter nog komen: hoe neem je een film met de nodige seksscènes op in het huis van je ouders?

avatar van Ridwannekuh

• 2092 stemmen

Ik niet

avatar van fritsy

fritsy

En ik ook niet na de trailer te hebben gezien.

avatar van Natas04

Natas04

Nou, op imdb toch 6.0 sterren uit 10 dus moet toch wel te zien zijn.

avatar van vermeegen

vermeegen

Het is zoals alle films met britse humor. Je vind het of geweldig, of je vind het niets. Ik val in de eerste categorie en vond de film geweldig. Zowel ik als mijn vrouw hebben echt dubbel gelegen. Voor mij is dit de topper van dit jaar.

avatar van follieboy

follieboy

inderdaad zoals vermeegen aangeeft... je moet er van houden. Echt een heleboel droge humor dat je nog een uur dorst hebt nadat de film is afgelopen.

Een leuke en originele film..

Het is voor mij absoluut niet de topper van dit jaar, maar voor de rest ben ik het wel met vermeegen eens.

3½ ster

avatar van mental_jos

mental_jos

Leuke film, deed me een beetje denken aan "the girl next door"

3 ster

avatar van patrick17

patrick17

Een simpele maar geen vervelende film. De film is wel redelijk voorspelbaar desalniettemin een vermakelijke film om eens gezien te hebben.. Carmen Electra is een mooie vrouw en speelt een ''dirty'' rol hoor .. Voor de rest leuk om een keertje gezien te hebben..

3 *

avatar van Alist

Alist

Een slechte inhoudloze film met lelijke britten, af en toe wel een grappig momentje, slap en voorspelbaar verhaal. 1* voor de moeite.

avatar van natju

natju

Ik heb me wel vermaakt met deze film, of zou dan komen door Carmen Electra.

Het is niet zo dat ik op de grond lag van het lachen...neuhh..

hij was leuk, verwacht er niet te veel van .

avatar van flyer

flyer

Niets bijzonder zitten wel een paar lach momenten in. Kan niet zeggen dat hiervan gaat schuddebuiken en dan te weten dat er veel Engelse film zijn waar dat wel in kan. Denk dat deze film binnen de korste keren bij blokker ligt voor €5,00

avatar van R9

R9

flyer schreef:

Niets bijzonder zitten wel een paar lach momenten in.

dat is precies hoe je deze film moet verwoorden, zeker niet top, wel een paar keer moeten lachen..

maar om nou te zeggen van deze MOET JE ZIEN, dat gaat veel te ver

je kan beter een ander filmpje uitzoeken als je denkt lekker een filmpje te gaan kijken op een avondje

avatar van skipy05

skipy05

goede originele film. met af en toe goede grappige stukken. 4*

avatar van Tony Montoya

Tony Montoya

Met griep op bed, deze film gezien. Ik knapte er aardig van op moet ik zeggen. Leuke film, af en toe (zeer) kinderachtig maar desondanks toch zeker de moeite waard. 3*

avatar van Rainingman

Rainingman

Deze film bekeken en met op 1 hand te tellen grappige stukjes, vinden we het zonde van de tijd om deze te kijken.

avatar van maartendewit

maartendewit

Vermakelijke film met wel wat grappige stukjes erin! Geen topfilm, maar er zijn zeker minder goede films.

Daarom 3 sterren

avatar van Esther_ke

Esther_ke

Leuke film om eens te zien, maar viel mij toch een beetje tegen. Niet veel bekende acteurs en een voorspelbaar einde. Soms wel grappig.

avatar van Ant

Ant

Hmm paar keer gelachen, niet erg om gezien te hebben. Meer dan dat zeg ik er niet over. Gewoon leuk voor even.

avatar van Lee72

Lee72

Carmen Electra is wel lekker, maar kan niet zorgen dat deze film een succes zal worden waarschijnlijk. Een jammerlijke mislukking.

avatar van stinissen

avatar van Wouter

Zeker.

avatar van aire.

aire.

Wat een geile slet is het toch

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

opzich wel leuk om te zien

paar keer goed gelachen, de rest was gewoon leuk ipv komedie

avatar van tal1b

tal1b

erg vermaakt met deze film. Grappig gedaan

dat britse onnozel gedoe blijft goed.

avatar van Ruben1994

Ruben1994

ik vind die carmen electra een heel irritant mens

in haar films is er altijd/vaak iets met haar nep tieten!!

avatar van stefkestefke2

stefkestefke2

Lekker droog!:D

avatar van OlafK

OlafK

Weinig goeds aan I Want Candy, maar de film kent één enorm hoogtepunt: de titelsong 'Good Weekend' van Art Brut. Geweldige band, geweldig nummer.

Voor de rest is de film echt slecht. Er zijn gewoon simpelweg te weinig grappige momenten om de film enigszins kijkbaar te houden. Tel daarbij het anti-talent van Elektra op en je hebt een 'crappy movie'. Positieve uitschieter is dus de gebruikte muziek. Zoek het desbetreffende nummer echter gewoon even op via YouTube en bespaar jezelf deze film. 1,5 ster.

avatar van bobfranke95

bobfranke95

Grappige middelmatige film

avatar van Noodless

Noodless

Echt komisch wordt het even wel niet, maar de film heeft wel enkele geslaagde scènes. Het scenario is heel simpel, maar leuk uitgevoerd.

Carmen Electra zorgt voor het erotisch tintje en de buurman mocht wat meer rol in de film krijgen. 6/10