I Want Candy (2007)
Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Stephen Surjik
Met onder meer: Tom Riley, Carmen Electra en Eddie Marsan
Plot I Want Candy
"They're making a movie... And it's gone pear-shaped!"
Wannabe producer Joe (Tom Riley) en diens getalenteerde maar zeer neurotische wannabe regisseur Baggy (Tom Burke) leuren met hun script langs productiemaatschappijen in Londen. Na een lange weg zonder succes krijgen beide vrienden een contract bij een wanhopige producer. De ster van de film, Candy Fiveways, een legendarische pornoactrice, moet echter nog gestrikt worden. Met haar deelname aan de film denkt het duo alles voor elkaar te hebben. Het moeilijkste moet echter nog komen: hoe neem je een film met de nodige seksscènes op in het huis van je ouders?
Joe
Stephen, Joe's Dad
Video Store Guy
Michael de Vere
Natas04
Nou, op imdb toch 6.0 sterren uit 10 dus moet toch wel te zien zijn.
vermeegen
Het is zoals alle films met britse humor. Je vind het of geweldig, of je vind het niets. Ik val in de eerste categorie en vond de film geweldig. Zowel ik als mijn vrouw hebben echt dubbel gelegen. Voor mij is dit de topper van dit jaar.
follieboy
inderdaad zoals vermeegen aangeeft... je moet er van houden. Echt een heleboel droge humor dat je nog een uur dorst hebt nadat de film is afgelopen.
Walking Disaster
Een leuke en originele film..
Het is voor mij absoluut niet de topper van dit jaar, maar voor de rest ben ik het wel met vermeegen eens.
3½ ster
mental_jos
Leuke film, deed me een beetje denken aan "the girl next door"
3 ster
patrick17
Een simpele maar geen vervelende film. De film is wel redelijk voorspelbaar desalniettemin een vermakelijke film om eens gezien te hebben.. Carmen Electra is een mooie vrouw en speelt een ''dirty'' rol hoor
.. Voor de rest leuk om een keertje gezien te hebben..
3 *
Alist
Een slechte inhoudloze film met lelijke britten, af en toe wel een grappig momentje, slap en voorspelbaar verhaal. 1* voor de moeite.
natju
Ik heb me wel vermaakt met deze film, of zou dan komen door Carmen Electra.
Het is niet zo dat ik op de grond lag van het lachen...neuhh..
hij was leuk, verwacht er niet te veel van .
flyer
Niets bijzonder zitten wel een paar lach momenten in. Kan niet zeggen dat hiervan gaat schuddebuiken en dan te weten dat er veel Engelse film zijn waar dat wel in kan. Denk dat deze film binnen de korste keren bij blokker ligt voor €5,00
R9
Niets bijzonder zitten wel een paar lach momenten in.
dat is precies hoe je deze film moet verwoorden, zeker niet top, wel een paar keer moeten lachen..
maar om nou te zeggen van deze MOET JE ZIEN, dat gaat veel te ver
je kan beter een ander filmpje uitzoeken als je denkt lekker een filmpje te gaan kijken op een avondje
Tony Montoya
Met griep op bed, deze film gezien. Ik knapte er aardig van op moet ik zeggen. Leuke film, af en toe (zeer) kinderachtig maar desondanks toch zeker de moeite waard. 3*
Rainingman
Deze film bekeken en met op 1 hand te tellen grappige stukjes, vinden we het zonde van de tijd om deze te kijken.
maartendewit
Vermakelijke film met wel wat grappige stukjes erin! Geen topfilm, maar er zijn zeker minder goede films.
Daarom 3 sterren
Esther_ke
Leuke film om eens te zien, maar viel mij toch een beetje tegen. Niet veel bekende acteurs en een voorspelbaar einde. Soms wel grappig.
Ant
Hmm paar keer gelachen, niet erg om gezien te hebben. Meer dan dat zeg ik er niet over. Gewoon leuk voor even.
Lee72
Carmen Electra is wel lekker, maar kan niet zorgen dat deze film een succes zal worden waarschijnlijk. Een jammerlijke mislukking.
the-hague-pride
opzich wel leuk om te zien
paar keer goed gelachen, de rest was gewoon leuk ipv komedie
tal1b
erg vermaakt met deze film. Grappig gedaan
dat britse onnozel gedoe blijft goed.
Ruben1994
ik vind die carmen electra een heel irritant mens
in haar films is er altijd/vaak iets met haar nep tieten!!
OlafK
Weinig goeds aan I Want Candy, maar de film kent één enorm hoogtepunt: de titelsong 'Good Weekend' van Art Brut. Geweldige band, geweldig nummer.
Voor de rest is de film echt slecht. Er zijn gewoon simpelweg te weinig grappige momenten om de film enigszins kijkbaar te houden. Tel daarbij het anti-talent van Elektra op en je hebt een 'crappy movie'. Positieve uitschieter is dus de gebruikte muziek. Zoek het desbetreffende nummer echter gewoon even op via YouTube en bespaar jezelf deze film. 1,5 ster.
Noodless
Echt komisch wordt het even wel niet, maar de film heeft wel enkele geslaagde scènes. Het scenario is heel simpel, maar leuk uitgevoerd.
Carmen Electra zorgt voor het erotisch tintje en de buurman mocht wat meer rol in de film krijgen. 6/10

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10

Thriller 'A Time to Kill' met Matthew McConaughey morgen op televisie

Paramount deelt trailer van de Taylor Sheridan-serie 'The Madison' met Kurt Russell

Blindness
Drama / Thriller, 2008