• 9.377.553 stemmen

Geregisseerd door: Gérard Krawczyk

Met onder meer: Samy Naceri, Frédéric Diefenthal en Bernard Farcy

Gesproken taal: Frans

Plot Taxi 4

De rappe taxichauffeur Daniel moet zijn maatje, politieagent Emilien, weer eens uit de brand helpen. Wanneer diens bureau onder leiding van de niet al te snuggere commissaris Gilbert een Belgische crimineel moet vasthouden, weet deze echter te ontsnappen. Daniel en Emilien moeten hem zien terug te vinden terwijl de bende van de Belg alweer bezig is met een nieuwe meesterkraak.

avatar van Betamax

Betamax

Ach als je 1, 2 en 3 gezien hebt dan moet je deze ook gewoon kijken.

Als bij de voorgangers een leuk en spannend verhaal.

Omlijst door veel auto actie..

avatar van olano

olano

Adammeh schreef:

Ten opzichte van de andere 3 Taxi films is dit toch wel de slechtste als ik eerlijk moet zijn

oei, de 3e vond ik ook wel minder dan de 2 vorige. Maar denk wel dat ik hem toch zal kijken, mss te benieuwd naar wat dan op een ontgoocheling uitdraait.... Toch maar proberen als hij uitkomt op dvd.

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Ik vond de 3e nogal tegenvallen, dus mijn verwachtingen voor dit deel waren niet zo hoog. Maar de film heeft mij de volle 90 minuten weten te vermaken:D Jammer genoeg minder race actie, maar het volkomen gestoorde scenario en de nog maffere scène's wisten mij wel aan 't lachen te brengen. Heel vermakelijk deel!

avatar van jumbo4u2

jumbo4u2

Totale Bagger...

Sorry, maar ik ben een grote fan van deel 1,2 en zelfs 3, maar deel 4 slaat nergens op. Niet grappig, weinig actie met auto's flauw flauw en nog eens flauw. Ik heb zelden zo'n vreemde wending gezien binnen een bepaalde verhaal lijn.

1 ster voor de minieme lichtpuntjes.

avatar van stingree69

stingree69

4x niks

avatar van skipy05

skipy05

opzich was hij goed maar tis maar iets flauw? wijnig racen. 2*

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Inderdaad weinig grappig en het concept is een beetje afgezaagd. Ze konden nog veel meer met de setting doen; maar blijkbaar is het snelle geld de meest aangewezen weg geweest. Ik hoop dat er nog een 5 komt, maar die dan wel beter is.

avatar van spaced

spaced

Leuke humor, lekkere film.

Als je 1 of 2 leuk vond moet je deze ook zien (3 zou ik overslaan)

avatar van LegeDoos

LegeDoos

4*niks?

5*niks!

avatar van The Oceanic Six

Werkelijk geweldige film!

Dit is de leukste van de 4, vol met humor en topachtervolgingen.
Hilarisch was de intro met voetballer Djibril Cisse als taxi klant die in zijn voetbalstadion wordt afgezet

Daniel en Emilien zijn altijd goed, maar vooral de politiecommissaris steelt de show!

4,5* en die geef ik weinig voor komedies.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ik vond het een beetje een tegenvaller. Nog altijd wel vermakelijk maar nu misschien toch iets té flauw denk ik. Bernard Farcy is wel weer geweldig maar vooral Naceri is beduidend minder dan de eerste drie delen. Niet dat ik het racen an sich zo geweldig vond maar ik zie het nut van een vierde installatie in deze serie niet in als er niet geracet word.

Wel vermakelijk maar het grenst aan het vervelende dus ik hou het op een 2*

avatar van berrege

berrege

Ik vond hem tegenvallen, Franse humor bevalt me niet echt.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Beter dan Taxi 3, maar het hilarische niveau van mijn nog altijd favoriete deel 2 wordt nergens gehaald. Waar ik wel dubbel om heb gelegen is Bernard Farcy die op het einde helemaal los gaat met geweren en zelfs een raket, waarvan de schurk zegt: "Die gast zouden ze moeten opsluiten!" . Erg weinig taxi ook. 2,5*

avatar van film88888

film88888

Goed vervolg op Luc Besson creatie. Het verhaal was zoals de vorige Taxi film, maar het was wel relax, en super grappig. Met Bernard Farcy heb ik toch wel soms plat gelegen van het lachen hij is echt zo gek, en de nageaapte actie-scene van scarface vond ik echt zo zalig gedaan. Een 3,5

avatar van Minotaures

Minotaures

Taxi doet het nog steeds goed, naar mijn mening. Met het niveau nog op midden te houden, met hier en daar wat klunzigheid en grappies. Alle Taxi Quatrilogy(denk dat ze het zo noemen) zijn voor mij evengoed komisch. - 3,0 -

avatar van Killerbert

Killerbert

leuke taxi film, had beter gekunt...

er zitten zeer goede scènes in

avatar van Kevin13

Kevin13

spelen ze deze al op tv

mijn vrienden zeiden dat ze hem op tv zagen , maar dat kan toch niet

avatar van Film Pegasus

Het minste van de 4, maar dan vooral door het nogal koelere acteerwerk hier. Wel leuk zijn de verwijzingen naar films als James Bond en Scarface. De scènes met Gilbert doen me soms denken aan Naked Gun. Eindresultaat is wel sterk, vooral voor een vervolgfilm. Grote troef is dat zowel producer, regisseur als hoofdacteurs dezelfde zijn. Iets dat bij andere vervolgen veel misloopt. In totaal wel de leukste komische filmreeks. Hopelijk komt er nog een deel.

avatar van Killagame

Killagame

Leuke film

Was ziek dat ze nu ook voetbal in de film hadde

Toch weer een beetje de zelfde verhalen als in 1,2 & 3

Maar heb me wel kapot gelachen om sommige momenten in de film

avatar van helleke

helleke

De film moest niet echt onderdoen voor de voorgaande films,alleen het einde was tenen krullend toen de commisaris à la scarface alles omver knalde!!!
Daardoor mijn stem verlaagd van 2,5 naar 2

avatar van jackie chan

jackie chan

GEWELDIG!

Ik vind dit soort films altijd super die vervolgen die ook kloppen (dus met vrijwel dezelfde cast)

Maar dat is indd het enige minpunt, weinig getaxi'd. De taxi kwam vrij weinig voor en in de eindscane ad daniel ook niks geen aandeel. Maar het is gewoon super dat ze nu beide 1 zoon hebben. Om lily na (vriendin van Daniel) was de hele cast compleet!

Ik vind dat gwoon prachtig dat ze vervolgen maken die ook kloppen en de grappen waren gewon standaard goed!

INou een 5e deel mag best komen! En dan de kids maar es wat grotere rollen geven (2 taxi chaufers ofzo)

Ik ben hier gewoon een grote fan van dit GEWOON PRACHTIG!

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

The Oceanic Six schreef:
Werkelijk geweldige film!

Dit is de leukste van de 4, vol met humor en topachtervolgingen.

4,5* en die geef ik weinig voor komedies.

Ik heb hem nog niet gezien, maar alleen al het feit dat Petra (Emma Sjoberg) ook in deze nog steeds meedoet is al een reden om te kijken.

avatar van seth gecko

seth gecko

teleurstellend.

de eerste was sympathiek en erg leuk, de tweede nog beter, de 3 was al ietsje geforceerd, maar dit?

er zijn genoeg momenten dat die gekende taxi charme met de gekende personages weer komt opflakkeren, maar het verhaal is zo dun, infantiel en onleuk dat het geen ruk uitmaakt.
wat misschien nog het teleurstellends is aan het geheel is dat er eigenlijk geen enkele grote stuntactiescene of achtervolging met de Taxi inzit en de finale simpelweg een shootout is waarin Daniel en zn rijkunsten niet eens aan bod komen. het hele gegeven waarmee de filmreeks groot geworden is, is gewoon een passieve passant geworden.

2**

avatar van ®Tc

®Tc

Nog minder als Taxi 3. Zwak verhaal en weer maar eens zwakke actie. Wel leuk was de Scarface parodie en Cisse in de taxi.

2,5

avatar van Pannenkoek

Pannenkoek

Het blijft leuk, maar na 4 keer hetzelfde heb ik het wel ver gezien.

Alhoewel ik de eerste 2 zeer goed kon waarderen, vind ik het verhaal nu wel erg dun en goedkoop worden.

Niet meer echt orgineel of vernieuwend dus.

En heel jammer dat Marion Cotillard hier niet meer mee deed.

avatar van TetrisCore

TetrisCore

taxi 4

ik had hem wat beter verwacht

niet veel actie

maar wel grappig en een film dat je zeker is moet zien

avatar van krosnicky

krosnicky

dit is de beste taxi van de 4 aleen staat de taxi minder in de kijker en gaat deze film meer over politie agent emilien dan over Daniel en zijn taxi

avatar van danny61

danny61

Ik vond het eigenlijk maar onnozel. Zeer zwak geacteerd allemaal.

Ik geef 1 op 5

avatar van Frankeermachine

Frankeermachine

Wel vermakelijk om te zien. Beter dan het dramatische derde deel, maar kan niet tippen aan deel één en twee. De humor is bij vlagen weer briljant, maar zoals al vaker is beschreven: Waar zijn de achtervolgingsscenes gebleven? De achtervolgingen en de humor moeten centraal staan. De humor is er, maar alleen kan het de film niet dragen.

Na het zien van deel vier ben ik er wel klaar mee met de reeks.

avatar van mathijst

mathijst

Ik vind taxi 2 het leukst.

Taxi 4 vond ik leuk maar niet bijzonder.

Toen hij afgelopen was dachti k wel van oh is hij nu al afgelopen. de tijd gaat wel snel voorbij tijdens de film