Revenge of the Nerds II: Nerds in Paradise (1987)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Joe Roth
Met onder meer: Robert Carradine, Curtis Armstrong en Larry B. Scott
Plot Revenge of the Nerds II: Nerds in Paradise
"They're Back!"
Louis en zijn schoolkameraden trekken naar Florida om hun school te gaan vertegenwoordigen op een conferentie. Bij hun aankomst blijkt hun reservering in het hotel geannuleerd te zijn en moeten ze op zoek naar een andere plaats om te overnachten. Ze komen er achter dat ze niet gewenst zijn door een andere studentenvereniging, die ervoor gezorgd heeft dat hun reservering in het hotel werd geannuleerd. Maar Louis en zijn bende zijn niet van plan om met zich te laten sollen.
Lewis Skolnick
Ogre
Roger
Buzz Mussinger
TheMaestro
Tja, zal wel aan mij liggen, maar ik vind de delen 1 en 2 ronduit briljant. Geweldig gelachen.
Captain Pervert
Te zien op RTL 5, welke zender anders........
En nu alweer!
Jezus.
Hebben ze daar niets anders?
wackyboy
Weerzinwekkend slechte film. Courtney Thorne Smith (die ene van Melrose Place) probeert in deze film haar carriere van de grond te trekken. Sommige acteurs beginnen met soft porno, anderen weer in films met nerds. Weet niet waar je je later meer voor moet schamen.
Griep is trouwens mijn excuus om de film toch te kijken. I plea guilty.
Ravenstein
Als tienertje zwaar genoten van de eerste twee Nerds-films.
Deze haalt nergens het niveau van deel één, maar wist me toch te vermaken.
Geen topfilm, maar hoort zeker niet thuis in de flop 100 tussen brol zoals 2001: A Space Travesty, de Police Academy-films en Harlem nights.
Dennis Evahi
Ik ben een grote fan van The Nerds...ik moet er wél om lachen. Fantastisch dom dit.....
us_raider
- 2034 berichten
Toen ik deze film keek vond ik em nog wel meevallen, minder leuk dan deel 1 maar nog wel leuk. 3* dus
nightbreed
Lang lang heel lang geleden heb ik deze mislukking mogen aanschouwen.
Verder dan poep en plas grapjes komen ze helaas niet.
Leuk voor 12 jarigen, ergerlijk voor volwassenen.
Cijfer: 1,5
veron35
Dom, maar leuk. Niet zo goed als deel 1, maar wel goed voor een hele kleine 3*.
jumpstylemovie
vind hem niet heel slecht maar toch niet echt veel het kijken waard 2.0***
Mr. Chiel
Dom, maar leuk. Niet zo goed als deel 1, maar wel goed voor een hele kleine 3*.
Helemaal mee eens! Het is een leuke en grappige film. *3
crazykenny
OMG,, wat een bagger film...
ik snap waarom hij in de flop100 staat!!
tommykonijn
Na Deel 1 (En die was zelfs helemaal niet geweldit) vind ik het gewoon helemaal niet meer Goed, Revenge Of The Nerds is gewoon niet grappig naar mijn mening ik zou geen moment in de Film weten waar je om kan lachen.
selientje
ik snap niet waarom de revenge of the nerds films zo slecht worden beoordeeld. waarom?????????????
leuke film niet zo leuk als deel 1
otherfool
Minder dan deel 1 maar hier toch wel ondergewaardeerd; ik heb nog best een paar keer gelachen hoor...
2*.
undeviljur
nou snap niet wat julie er niet leuk aan vinden hoor vind het een vrij goede film
Eerste van de maar liefst drie vervolgen op Revenge of the Nerds, waarin de nerds deze keer richting het zonnige Miami vertrekken. Hier krijgen ze te maken met aanwezige leden van de vijandige "Alpha Betas" die namelijk alles in het werk zetten om de nerds te pesten. Dat laten de nerds natuurlijk niet op zich zitten. Eigenlijk een herhaling van zetten t.o.v. het eerste deel, met echter nauwelijks geslaagde grappen. Een paar keer een glimlach, meer helaas niet.
dave
Dit vervolg leek mij compleet overbodig. Het is nochtans niet bepaald moeilijk het eerste deel te overtreffen, maar dan zijn er wel drastische maatregelingen nodig. In deze film werd echter geprobeerd zo trouw mogelijk te blijven aan het origineel, hetgeen half 'lukt'.
Het behouden van de originele cast (buiten de aanvoerder van de A.B.'s) zou op zich geen slecht idee moeten zijn. Maar sommige personages zoals Booger en Lewis hebben veel van hun charme verloren. Al hun karaktereigenschappen lijken nu zo overdreven uitvergroot.
Er komen veel aspecten van de eerste film terug. Ten eerste zijn er de onvermijdelijke moraal en het clichématig verhaalverloop, die eigenlijk niets nieuws brengen ten opzichte van deel 1. Daarnaast zijn er situaties zoals het weggepest worden en uiteindelijk onderdak moeten zoeken in een bouwvallig hotel, wat niet meer of minder is dan copy paste uit deel 1, waar het dan nog eens veel beter werkte.
Wat het humorgehalte betreft kan je stellen dat er nu veel meer flauwe moppen in zitten. Boeren laten, tegen deuren lopen, allemaal zeer matig. Ik heb wel een paar keer moeten glimlachen. Ik dacht vooral potentieel te zien in de scène waarin ze gestrand waren, maar dat bleek uiteindelijk ook een teleurstelling.
Wat me het meest stoorde was het begin, waarin die ellendige parodie op de befaamde Star Wars intro opdook.
De scène waarin Obi Wan door Gilbert werd geïmiteerd was ook zo vreselijk... Schrap die scènes toch gewoon! Ze doen meer kwaad dan goed.
Er is dus weinig goeds over te vertellen, maar dat kon eigenlijk wel voorspeld worden. Of hij echt thuishoort in de flop 100, dat durf ik niet zeggen. Ik kom alleszins niet boven anderhalve ster.
movie acteurs
Naar mijn inzien is dit nog best een redelijk/middelmatig deel, die best grappig was. Maar na dit deel hadden ze moeten stoppen met die nerds. Krijgt nog een 2,5je.
c0sm0
Meeste personages hetzelfde, HOTel cORAL esSEX is minstens halve ster extra maar geen echt goed vervolg op het geweldige origineel.
blokkedoos
De eerste was nog komisch, deze was verschrikkelijk. En dat al na een paar minuten.. Hoogtepuntje vond ik het optreden, klonk nog wel!
dutchtuga
Lang niet zo leuk als het eerste deel. De personages zijn hier bijna allemaal weer van de partij (ik mistte Takeshi wel), maar het inspiratieloze script maakt van Revenge of the Nerds 2 haast een saaie zit, en dat terwijl er zoveel gebeurt. Matig vervolg.
Wezze
De eerste film is nog wel leuk, als je 'm niet te serieus neemt. Deze viel jammer genoeg wel heel erg tegen
Peter13
Na vorige week deel 1, deze week deel 2 gezien. Het concept is grotendeels hetzelfde, maar deze keer op een andere locatie: Mooie vrouwen, de 'knappe mannen' als opponent en de Nerds als ogenschijnlijk kansloze hoofdrolspelers...
Ik moet zeggen dat de film me niet tegenviel. Ik moet hier alleen wel bij zeggen dat ik het meer een leuke wegkijker vind, dan een echte lachfilm. Mede doordat het een mindere kopie was van deel één, met dus amper echte lachmomenten.
DragQueen
Het eerste deel was nog enigzins te genieten. Maar deze heeft me niet vermaakt. De flauwe humor komt niet uit de verf deze keer. En ook de personages begonnen me mateloos te irriteren. Een overbodig vervolg. 1 Ster.

Revenge of the Nerds IV: Nerds in Love
1994