• 9.183.195 stemmen

Met onder meer: Anna Faris en John Krasinski

• Amazon Prime Bekijk via Amazon Prime

Plot Smiley Face

"High. How are you?"

Jane (Anna Faris) is een jonge actrice die een nogal drukke agenda heeft. Op een dag gaat het dan ook rigoureus mis met de planning van haar bezigheden. Zij verorbert een spacecake, wat het begin is van alle ellende. De zaken worden nog verergerd als o.m. een nerd haar probeert te versieren, haar bankrekening geplunderd wordt, zij bij een overval betrokken raakt en een auditie grandioos de mist in gaat.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Steve the Dealer

Casting Director

Zichzelf (stemrol)

Steve the Roommate

Bus Driver

avatar van argus

argus

Anna Faris, als actrice in komedies als 'Scary Movie' is ze meestal wel op haar plaats. Nu zelf als middelpunt in een komedie. Het zal mij benieuwen wat dit wordt.

avatar van Macmanus

Macmanus

Ahh de nieuwe Araki. Ben zeer benieuwd, met M. Skin heeft hij laten zien dat hij er wat van kan. Zijn eerdere werk had wel wat in zich, maar miste toch nog een hoop. (Splendor en Nowhere in ieder geval)

avatar van Joe-K

Joe-K

Lijkt me een leuke film. Ik las dat ie pas 27 juni uit zou komen, dus nog even wachten.

avatar van Metalfist

Metalfist

Wanneer is die nu uitgekomen? of moet ie nog uitkomen

avatar van Joe-K

Joe-K

Moet nog uitkomen Niemand weet nog de exacte datum.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Vermakelijke film, toch wel de perfecte Anna Faris-vehicle moet ik zeggen na al die Scary Movie-films. Kan me niet voorstellen dat iemand anders stonehead Jane F. had kunnen spelen. 3*

avatar van Macmanus

Macmanus

Wel geinig.

Araki heeft wel een soort eigen stijl die in de meeste van zijn films te vinden is. Die ik wel fijn vind, maar toch weet hij het niet helemaal goed te mixen. Totdat hij met Mysterious Skin kwam. Helaas grijpt deze film toch weer terug naar zijn eerdere films. Het is namelijk nogal een typische komedie over een chick die totally stoned is 24/7 en op een dag zichzelf in nogal wat problemen ziet, wat volgt is een soort roadtrip. De film duurt kort en kijkt best goed weg, maar heel erg grappig was het nou ook weer allemaal niet.

3 sterren, denk dat Araki met serieuze films beter op zijn plek is.

avatar van Petero

Petero

Ik denk dat je hem stoned moet kijken ofzo. Heb hem nu in ieder geval uitgezet, mijn god .

avatar van alec

alec

Petero schreef:

Ik denk dat je hem stoned moet kijken ofzo.

Denk het ook, Petero, het was voor mij althans een lange zit. Ik ben werkelijk gek op Anna Faris maar zij heeft deze film helemaal in d'r eentje moeten dragen wat helaas iets teveel van het goede was. Voor fans van Faris, zeker zien. Lekkere muziek ook

avatar van samtari

samtari

Helemaal met petero en alec eens. Ik ben twee keer in slaap gevallen tijdens deze film .

avatar van skipy05

skipy05

amai dat was een tegenvaller. ik dacht dat ik naar een goede film ging zien. Anna Faris vondt ik ook niet echt goed spelen.

avatar van papillon 25

papillon 25

ben benieuwd naar deze film lijkt me erg tof

avatar van obezzi

obezzi

vind deze film echt zo goed, je moet er wel van houden.

ik vind de beelden echt zo gaaf, beetje analoog style, en text overs, Anna Faris is zo grappig, en t hele verhaal is zo bizar. ik ga m zeker vaker bekijken

avatar van veendiek

veendiek

apparte film en niet grappig

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Ook deze Araki is weer goed te doen. Begin zo langzamerhand toch wel een beetje fan van de mans stijl te worden. Erg herkenbaar steeds en op zn minst lekkere wegkijk filmpjes.

Ook hier weer. Wat flauwig en extreem wazig, tot op het domme af. Dat hoort er natuurlijk bij, maar een beetje TE is het wel. Sommige monologen waren wel erg gaaf, zoals de Garfield/Lasagne vergelijking en de dialoog waar de film mee opent.

Anna Farris moet de film dragen en doet dat redelijk en zet een lekker overdreven typetje neer, maar het had wat minder gemogen.

avatar van linsey18

linsey18

echt heel slecht, veel te saai eentonig en langdradig.

ik wil hem nooit meer zien.

Niet de beste stoner film, maar toch leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van rebecca-angel90

rebecca-angel90

Geweldige film! Ik heb veel stoners gezien, maar dit is toch mijn favoriet. Dan speelt natuurlijk wel mee dat ik de actrice gewoon hilarisch vind net als in Scary movie.

avatar van Honey87

Honey87

Leuk om een keer te zien maar vaker zeker niet.

Anna Faris was wel weer geweldig.

avatar van knightfightx

knightfightx

Ik vind die actrice te irritant om zelfs naar te kijken, erg jammer..

avatar van ArnoldusK

ArnoldusK

• 1990 stemmen

Jammer man,

Had deze graag een hoger cijfer gegeven, wel leuke muziek en weer eens wat anders dan twee getinte gasten die stoned worden, nee een blonde dame, haha

Hier en daar leuke scenes, maar net geen voldoende

avatar van Jorne

Jorne

Geniale film! Anna farris is echt hilarisch in deze film!

avatar van Sparkle

Sparkle

Af en toe goed, dikwijls iets minder.

avatar van t-i-m

t-i-m

Ik moet zeggen ik vind Anna faris helemaal niks maar ze doet deze film wel erg goed! nu ben ik zelf best wel een stoner en herken veel in haar manier van spelen in mijzelf als ik stoned ben....erg flauw wel maar toch voor mij de perfecte stoner film, intro en soundtrack sluiten perfect aan, heerlijk als je stoned bent deze film.

avatar van yeyo

yeyo

Verrassend goede komedie waarin Araki door eigenzinnige regie / montage en intelligente dialogen (of eerder monologen) de stonerfilm naar nieuwe hoogtes tilt. Anna Faris, normaal altijd getypecast in de grootste banaliteiten, is hier uitstekend in haar element en bewijst komisch talent te hebben.

avatar van Fortune

Fortune

Na 20 minuten uitgezet. Kon het niet verder verdragen.

Wanner iemand z'n telefoon in een pan gooit en die telefoon helemaal verbrand en dan nog hallo hallo tegen die telefoon gaat zeggen dan ben ik weg. Wat een slechte humor zeg.

Daarnaast loopt Faris er ontzettend houterig bij alsof je er zo bij loopt als je stoned bent.

Slecht!

avatar van danuz

danuz

Anna Farris is haast niet los te zien van de Scary Movies, niet dat ze hier nou zo'n heel andere rol speelt overigens. Araki's touch is hier en daar wel te zien - neem nou de openingstitels! - maar toch is dit wel een heel flauwe stonerfilm. Absoluut geen generation x meestwerk zoals hij eerder wel gemaakt heeft.

avatar van goongumpa

goongumpa

Stilistisch briljante film.

avatar van leatherhead

leatherhead

Redelijk.

Maar kan wel tot één van de mindere Araki's gerekend worden. En da's jammer, want waar hij zich met Kaboom komisch potentieel bewees te hebben, gaat het bij Smiley Face de mist in op dat vlak. Het is dan ook vooral de luchtige presentatie, de korte speelduur, en het stilistisch geklooi wat dit vehikel makkelijk uit te zitten maakt. Het imbeciele personage van de extraverte Jane is eventjes leuk om te volgen, maar gaandeweg kreeg ik sla- en schopneigingen van dat kind.

Kleine 2,5*.

avatar van Mescaline

Mescaline

Stiekem toch wel een erg leuk stoner filmpje die je vanzelfsprekend beter onder invloed van alcohol of wiet kan zien, maar dit geldt in principe voor alle films in dit bepaalde genre. Best wel een bizarre film maar tegelijkertijd ook lekker spacend door het typetje wat Anna Faris hier neerzet, ze doet het erg leuk als stoner.

avatar van Mescaline

Mescaline

Jammer dat het hier redelijk onbekend blijft, 2de kijkbeurt beviel mij zelfs nog beter. Het is een typische stonerfilm, maar wat kijkt het heerlijk weg zeg.

Half sterretje omhoog!

avatar van klara

klara

• 20367 stemmen

De Scary Movie films zijn aan mij voorbijgegaan, wel enkele andere films met haar gezien maar

waarbij mij haar aanwezigheid amper is bijgebleven. Dat zal bij deze anders zijn, want met een

dragende hoofdrol, en in tegenstelling tot de mening van sommigen vind ik dat ze het in deze

film prima en best wel komisch doet. Echt geslaagde grappen om werkelijk bij in de lach te

schieten kwam ik niet tegen, maar kon er wel geregeld worden geglimlacht en dan vooral om

Faris dus bij meerdere scenes van een moeizaam hilarische omgang met anderen.

Dankzij een levendige opeenvolging van gebeurtenissen, blijft de film ook aantrekkelijk vlot,

zonder te buiten te gaan aan overdreven grol en ongein. Een leuke, sympathieke komedie,

niet bizonder maar ook niet van dertien in een dozijn.

avatar van robertinho

robertinho

Verschrikkelijk niet-leuk. Een stonerfilm voor mensen die nog nooit stoned zijn geweest.