• 9.373.946 stemmen

Resurrecting the Champ (2007)

Drama / Sport | 111 minuten

Genre: Drama / Sport

Geregisseerd door: Rod Lurie

Met onder meer: Samuel L. Jackson, Josh Hartnett en Kathryn Morris

Plot Resurrecting the Champ

Erik is een jonge talentvolle sportjournalist die op een dag een dakloze man weet te redden. Deze dakloze blijkt echter Champ te zijn, een bokslegende van wie iedereen dacht dat hij was overleden. Erik ziet zijn kans schoon om het echte verhaal over de Champ te schrijven wat tevens leidt tot een persoonlijke reflectie op zijn eigen leven.

avatar van ericos

ericos

Ben toch wel best benieuwd naar deze film!

Spelen zoiezo goede spelers in..

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Iemand een idee wanneer deze op DVD in de VS uitkomt?

avatar van Artifact

Artifact

Samuel toch! Ga eens iets 'nuttigs' doen ipv van rondtartelen in dit soort meuk.

avatar van .Fee.

.Fee.

Interessant! Is ie eigenlijk al uit?

avatar van follieboy

follieboy

Uier: ik ben hem inmiddels al op verschillende sites tegen gekomen.

Net de film bekeken tot ongeveer een uur. Vind het vrij bagger, hij keek wel lekker weg. Normaal kan ik mijn hongerige maag negeren, maar nu had ik toch maar besloten te gaan koken.

Denk niet dat ik hem nog afkijk... voor mij een magere 3

avatar van WillemC

WillemC

Hoeveel films maakt Samuel L. Jackson per maand eigenlijk???

avatar van el padrino

el padrino

WillemC schreef:

Hoeveel films maakt Samuel L. Jackson per maand eigenlijk???

helaas houden ze vaak films langere tijd in de ijskast voor men ze uitbrengt. daar ligt het aan.

avatar van Stanlytookie

Stanlytookie

follieboy schreef:

Uier: ik ben hem inmiddels al op verschillende sites tegen gekomen.

Denk niet dat ik hem nog afkijk... voor mij een magere 3

Dat zou ik dan toch wel doen. Daarna begint het echte verhaal eigenlijk.

Ik vond het een zeer goeie en af en toe ook aangrijpende film. Met een zeer overtuigende Samuel L Jackson. Bijna onherkenbaar. 3,5 ster voor deze film

avatar van Wouter666

Wouter666

Leuk tijdverdrijf, maar absoluut geen topper.

avatar van Jefferson019

Jefferson019

Leuke speelflm, maar vond em erg langdradig, Ook snapte ik het einde niet helemaal.

avatar van Handigggg

Handigggg

Aardige film. Maar toen ' lois lane' kwam was het gedaan. Ook het einde was raar...

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Geen onaardige film dit, in het geheel niet, maar het had allemaal wel wat korter gemogen. Hartnett zet, zoals gewoonlijk, een gedegen rol neer en Jackson doet zoals altijd ook zijn best. Ik ben het eens met Wouter666: leuk tijdverdrijf, maar absoluut geen topper. 3,5 *

avatar van Raffael77

Raffael77

aardige film met goed acteer werk van Samuel & Hartnett.

Duurde idd wat lang.

avatar van Zinema

Drama dat helaas de aandacht moeilijk weet vast te houden en ontaard in langdradigheid. Jackson is wederom goed, maar de film helaas niet. Redelijk.

avatar van Jeauhan

Jeauhan

Aardige film, goed geacteerd. Vooral L. Jackson herken je niet terug. De uitwerking had echter wel wat teleologischer gemogen.

avatar van Quatro

Quatro

aardige film...eerste goede rol van jackson in 10 jaar?

avatar van gotti

Black Snake Moan gezien?

Verder heeft Samuel L. sinds The Negotiator inderdaad niet veel bijzonders meer gedaan...

avatar van Eric Roberts

Eric Roberts

Pfoe - wat een slechte vertalingen in de ondertiteling zeg! Foei!

Maar goed, dat terzijde.

Wist eigenlijk niet zo goed wat ik van deze film moest verwachten maar is me alles meegevallen.

Bleek gewoon een origineel verhaal wat goed is neergezet door de prima acteurs.

Een verdiende 3,5

avatar van Diesel

Diesel

Leuke film met sterk acteerwerk van Samuel L. Jackson maar met een betere schrijver en regisseur had dit misschien wel een goede film kunnen worden. Veel scènes worden of te lang uitgerekt of zijn totaal overbodig, de twist en het einde zijn slap en er wordt te weinig gedaan met de personage van Samuel L. Jackson. 2,5*

avatar van Tarkus

Tarkus

Redelijk goede film, met een super acterende Samuel L. Jackson.

Ook Josh Hartnett is zeer goed, maar van de andere personages ben ik niet zo opgetogen.

Maar het verhaal sprak me wel aan en is goed verteld, al heb je hier en daar toch wat overbodige scènes, vooral die met Teri Hatcher, die de laatste tijd niet veel goeds meer heeft laten zien.

Maar de film op zich is wel de moeite waard om te bekijken, al was het maar voor Jackson alleen...

avatar van Fryce

Fryce

Middelmatige drama, leuk om naar te kijken maar blijft voor mij niet hangen.

avatar van tal1b

tal1b

het werd wat drama, beetje teveel 'eo' (slapjes)

avatar van kanjertje

kanjertje

Hele mooie dramatische film die nog lang in mij geheugen gegrift zal blijven.

Goed verhaal, knappe vertolkingen.

Meer moet dat niet zijn

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

goede film hoor(H) goed acteerwerk en mooi verhaal;)

avatar van merlijns sikje

merlijns sikje

Hele goede film al vond ik het piperige krasstemmetje van Jackson wat over the top. De plottwist (ook al was deze in het midden) was behoorlijk verrassend. al hoewel de film daarna wat aan klasse inboekte.

Goede rol van jackson die weer eens laat zien wat een veelzijdige actuer hij toch is.

avatar van Prudh

Prudh

Uitermate saaie bedoening. Een vreselijk slap verhaaltje wordt op clichématige wijze nog slapper gemaakt. Een suffe vader-zoon-relatie, personages die we al honderd keer vaker zagen en matte beeldtaal.

Hartnett speelt suf, de kleine rol van Teri Hatcher was ongeïnspireerd en de verdere randpersonages zijn net zo betekenisvol als vergeelde posters aan de muur. Enkel Samuel Jackson houdt zich staande, ironisch genoeg als zwerver. Zijn spel alleen houdt de langdradigheid echter niet uit de film, waardoor ik er tegen het einde maar de brui aan heb gegeven. Het interesseerde geen hol. Suf.

avatar van Saaimen

Saaimen

Ik vond het maar een saaie film en in tegenstelling tot andere reacties totaal niet verrassend!!! Enkel Samuel L. Jackson schitterde weer in zijn rol. Je gelooft zo hard wat die acteur neerzet, in deze rol als zwerver krijg je medelijden met hem terwijl bij Lakeview Terrace je hem wel kan schieten om maar een voorbeeld te noemen. 1,5 sterren, en dat is nog dankzij Samuel, dat zegt genoeg!!

avatar van Nomak

Nomak

Resurrecting the Champ is een film met een verhaal dat me onmiddellijk aanspreekt. Ik was dan ook zeer benieuwd naar deze film, en met Samuel L. Jackson kan het haast niet misgaan. En Samuel L. Jackson doet het ook goed, zoals we van hem kunnen en mogen verwachten is hij overtuigend in zijn rol. Josh Hartnett is zo een acteur van wie ik enkele films heb gezien en ik moet zeggen dat ik hem steeds meer ga waarderen. Ook hier acteert hij prima.
Ik moet toegeven dat ik de plottwist eigenlijk niet zag aankomen. Ik geloofde echt dat de Champ Bob Satterfield was. En dat hoopte ik ook.
De hele film was zeker niet slecht, maar het was ook geen topper. Er had zeker meer ingezeten.

avatar van Decec

Decec

Heel goed drama film!

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Hele goede film. Samuel L Jackson was helemaal top in deze film. Echt een hele goede prestatie had hij neergezet.

Het verhaal is ook boeiend. Geen 13 in een dozijn verhaal. Je hoopt ook inderdaad dat hij Bob Satterfield is. Als de waarheid uitkomt kan je ook gewoon geen hekel aan hem krijgen.

De tweezijdigheid van het verhaal vind ik mooi aan deze film. Aan de ene kant belazert "The Champ" de boel en verziekt hij de hele carriere van Erik. En toch bloeit er een vriendschap op tussen de twee en ziet Erik in dat hij zelf ook verantwoordelijk is voor het verval van zijn carriere.