Plump Fiction (1997)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Bob Koherr
Met onder meer: Tommy Davidson, Julie Brown en Paul Dinello
Plot Plump Fiction
"From the producers who saw Pulp Fiction, Reservoir Dogs & Braveheart."
Een parodie op Pulp Fiction, doorspekt met persiflages op scènes en personages uit andere films. De film volgt een dag in het leven van de professionele uitroeiers Jimmy en Julius.
Julius
Sister Sister
Rhonda
Stingy Costumer
Tonyvdb
het enige beetje grappige was de persiflage van "Nell". Béétje grappig hé, zei ik.
* 1 op 5 *
Goodfella
Vond 'm op de een of andere manier best te pruimen... (ja, écht waar!
lorelei
wauw! Is die ergens te koop? Zo ja, waar? Zou iemand mij dat willen mailen? Stuur me maar een prive bericht ofzo.
sn@ke
- 2077 berichten
" from the producers who saw pulp fiction,reservoir dogs and braveheart " : lol
BoordAppel
Hoi, weer een 0,5 erbij. Parodie in de stijl van Maffia en Shriek... Totaal niet grappig en geen zak aan. Vreselijk slecht. Maar goed dat ze de credits in het begin van de film lieten zien want ik denk niet dat veel mensen het einde halen.
Vond hem ook erg slecht. Maar weinig grappen in de film vond ik echt leuk en d'r zaten dacht ik toch heel wat grappen in. Aan de cast stoorde ik me ook gruwelijk, want wat was die slecht zeg! Ach verder niet al te veel over opwinden, want dit hoef ik gelukkig niet nog eens te zien. Typisch een geval van ''hoe verneuk je een orgineel''. 1*
SSeagal
Zeer flauwe persiflage die nergens echt leuk wordt op een grap of 3 na ofzo, steeds als je denkt nou wordt het leuk, zakt de film weer in, en veroorzaakt keer op keer een teleurstelling, jammer, had leuk kunnen worden. *1/2
remorz
Kent iemand die aflevering van Eek the Cat waar ze ook Pulp Fiction persifleren...echt geniaal!
Eek: Do you know how they call a quarter pounder with cheese in France Sharky?
Sharky: GRMBGRMBMBRN.
Eek: No Sharky, I don't think "Shut up or I'll kick you all the way to Brazil" is the right way to say quarterpounder with cheese in French

aryan
Deze film moet wel erg slecht zijn, heeft iemand het stukje gelezen in DVD valley?
GFM
Deze film is echt slecht..
...misschien wel de allerslechtste die ik ooit heb gezien....
Is het geen idee om naast een persoonlijke top 10 ook een persoonlijke flop 5 in te voeren hier op mm......dan staat deze bij mij op 1!!!!!
John Doe
Volgens mij zal ik echt kunnen genieten van deze komedie. Lekker zien hoe je lievelingsfilms geziekt worden, ik kan dat wel waarderen. Verwachten dat deze film een hoog standaard haalt als serieuze film is niet op z'n plaats. Zie het meer als grappige pulp. Nog steeds kan je het belachelijk vinden, maar voor mij is het wel weggelegd neem ik aan. Heb toevallig wat stukjes gezien en ik genoot er best van. Trouwens poster is ook sterk moet ik zeggen. Mensen die zeggen dat de cast belachelijk is denken niet echt redelijk na. Je kan beter zeggen dat het niet je kopje thee is (dat kan je nu heel cliche gaan zeggen).
BoordAppel
Lekker zien hoe je lievelingsfilms geziekt worden, ik kan dat wel waarderen.
Ik meestal ook maar deze film is zo ongelofelijk niet leuk dat het fysiek pijn gaat doen.
Zie het maar als pulp.
Ik kan het me haast niet voorstellen.
De cast is belachelijk en ik denk redelijk na (zelfs op dit uur). Maar de cast is vooral belachelijk omdat ze al die onleuke dingen moeten uitkramen.
Als je Shriek leuk vond kan je hier misschien wel van genieten maar ik zou het er niet op wagen als ik jou was. In mijn flop 10 zou deze film ook terug te vinden zijn.
aryan
De DVD review (als je het al een review kan noemen):
of
eerdekes
Ziet er mij maar beroerd uit.
Damn, die ene die travolta moet voorstellen
John Doe
In Shriek wordt een heel ander genre geparodieerd, geen meesterwerken ook, niet gezien trouwens. Ik krijg al een goed gevoel als ik de plaatjes in de review zie. De grappen hoeven niet goed meer te zijn, de situatie waarin ze worden gemaakt heeft zoveel verwijzingen naar lievelingsfilms dat dit vanzelf wel zal aanspreken en interessant zal zijn. Deze film zou trouwens niet hoger kunnen krijgen dan 2.5 van mij als ik ervan geniet.
BoordAppel
In Shriek wordt een heel ander genre geparodieerd,
Een ander genre klopt idd maar de grappen waren van hetzelfde beroerde niveau.
Nou ja, je moet het allemaal zelf weten maar kijk voor de gein ff naar het stemoverzicht: 2 stemmen boven de 2,5* en een toren van 0,5* stemmen. Ik kan me echt niet voorstellen dat mensen hier om kunnen lachen maar goed, dat zal ook wel over Freddie Got Fingered gezegd worden
Waarom dat nou weer?
bad motherfucker
Hoe is het eigenlijk in hemelsnaam mogelijk om een parodie te maken van iets als Pulp Fiction? Die film is op vele momenten al erg grappig op zich!
MiXeR
Nouja, Scary Movie is o.a ook een parodie op Scream, die zelf ook verwijzingen bevat.
^Stoere naam Bad Motherfucker! Ze verkopen op internet de portemonee!
Chrissie84
Ja, oké hij was best slecht. Daarom werd het juist grappig. Die kerel die Mickey uit Natural Born Killers moet voorstellen vind ikzelf eigenlijk het beroerdst. Had die man niet de moeite kunnen nemen om zichzelf ECHT van zijn hoofdhaar te ontdoen?
Cicero
Ik zie weing tot geen argumenten of onderbouwingen. Ik lees alleen ''slecht'' en ''slecht'' en nog eens ''slecht''.
Ik denk dat er hier teveel Tarantino-aanbidders zitten die zich op hun tenen getrapt voelen wanneer er een parodie op één van zijn films uitgebracht wordt.
BoordAppel
Jep, gewoon totaal niet grappig. En wat worden er toch vaak belachelijke conclusies getrokken zeg.
crown_secure
Ik vind het geweldig al Quentin de grond in wordt getrapt. Ten eerste de reacties van zijn 'Fans', en ten tweede dat meneer zo geweldig govonden word alleen omdat hij net iets anders is dan andere producers. Nou ik zie nu het zelfde gebeuren in Nederland met Ali B. Wat een flop is hij, hij kan helemaal niks en wordt zo voorgetrokken. En toch een nummer maken met bijv Marco Borsato. ( Ik ben benieuwd hoveel ze hem betaald hebben om een nummer met Ali te maken, maar daar zal hij wel een dik huis voor gekocht kunnen hebben. Zo mijn vergelijking met Quentin. Zelfde verhaal met zijn vage stomme films die goed gevonden worden om het feit dat hij anders te werk gaat. Quentin fans......
1 ding......... Zorg AUB niet dat Ali B het ook gaat maken. Thank you!
omdat hij net iets anders is dan andere producers.
Regisseurs en scenarioschrijvers, zul je vast bedoelen.
Wat de fuk heeft die met QT te maken?
Borsato en de zijnen hebben Ali gevraagd, niet andersom.
Eh, Ali B heeft het al gemaakt....
Don Gertus
@ Liquid Xtreme:
Ik denk toch dat de meeste mensen Plump Fiction slecht vinden, omdat de film ondanks zijn pogingen niet grappig is.
En iets goed/leuk vinden omdat het 'tegen' iets dat jij haat is een leuk verzonnen argument, maar slaat ook nergens op.

Lager kun je niet scoren: dit zijn de allerslechtste films óóit gemaakt naar MovieMeter-cijfer

Any Day Now
Drama, 2012