• 9.375.307 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Bob Koherr

Met onder meer: Tommy Davidson, Julie Brown en Paul Dinello

Plot Plump Fiction

"From the producers who saw Pulp Fiction, Reservoir Dogs & Braveheart."

Een parodie op Pulp Fiction, doorspekt met persiflages op scènes en personages uit andere films. De film volgt een dag in het leven van de professionele uitroeiers Jimmy en Julius.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Wouter

Daarbij is deze film vast niet tegen QT.

avatar van crown_secure

crown_secure

Ik zie weing tot geen argumenten of onderbouwingen. Ik lees alleen ''slecht'' en ''slecht'' en nog eens ''slecht''.

Ik denk dat er hier teveel Tarantino-aanbidders zitten die zich op hun tenen getrapt voelen wanneer er een parodie op één van zijn films uitgebracht wordt.

Ik moet zeggen dat ik de film heb gezien, en indaad genoten heb. En er waren naar mijn mening genoeg stukjes die zeker niet in smaak zouden vallen bij de QT aanbidders, omdat hun serieuze en zo goede films zwaar afgekraakt worden. Er waren inderdaad een hoop stukjes die zeker wel humor hadden:

Hava Nagilna nummer aan het begin van de namen van de makers en acteurs

Vergelijking van de zeemeermin en freewilly

Show her a good time ' ==D (I)' in plaats van take care of

Dat stukje waarin 'Travolta' en zijn maat debiel wegrennen uit de kamer nadat op hun geschoten wordt en dat nummer op de achtergrond heel leuk.

Gump die achterna wordt gezeten door die gasten in de auto.

Do you wanna know hoe they call a cockrouch in botswana? Why tha fuck would anybody wanna know that!

Dat geruis als Mimi met aan het praten is dooe de microfoon en boxen.

Scheldende Joe pesci in dat restaurant.

Als mimi bezig is met het opdriken van haar glas en dat op dat ij kauwt.

I had this monitor up in my ass for 2 years en this gun up in my ass for 2 years and i liked it, HILARISCH!

De dancescene en de nonnen als in R.Dogs

Gump met die baard als die tegen de nonnen aanrent.

De 2 nonnen die vechten in de opslagruimte.

Dat stukje dat die film makers alle nonnen dood schiet.

Deja vu, famailiar.
En die kale aan het eind die schiet als een eikel die dat stukje uit Pulp nadoet.

Het is een geweldige parodie als je het hebt over afkraken van QT films Pulp en Dogs. Er waren natuurlijk ook een hoop flauwe grappen te zien.

Maar wat ik niet begrijp is welke stuk ze nou gebruiken uit Braveheart? 3 van mij

avatar van Don Gertus

Don Gertus

Hava Nagilna nummer aan het begin van de namen van de makers en acteurs

Credits...jij hebt blijkbaar niet echt gevoel voor humor.

avatar van crown_secure

crown_secure

Don Gertus schreef:

Credits...jij hebt blijkbaar niet echt gevoel voor humor.

Inderdaad credits, wat woord was ik even kwijt. En hoezo blijkbaar geen gevoel voor humor? bemoei met je eigen zaken! Hoe kun je nou zoiets zeggen? Moet ik dan ook zeggen dat je met je space oddessy en donnie darko in je top tien geen gevoel hebt voor goede films? Man, hou op AUB!

avatar van sk8ter1

sk8ter1

weet iemand waar ge deze film kunt kopen wil hem heel graag zien weet het mij te zeggen dank je

avatar van arnodw

arnodw

Ik word ook wel erg nieuwsgierig naar deze film, maar ik vind hem ook nergens

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Houden zo! Maar komt vast nog wel een keer op tv.

avatar van mental_jos

mental_jos

ik wil deze film zien lijkt me echt zo slecht dat het daardoor weer leuk word net als shriek

avatar van markie1978

markie1978

Goede film met geweldige cast, en natuurlijk de comeback van good old John Travolta.

Je bent in de war met Pulp Fiction denk ik.

avatar van markie1978

markie1978

kos schreef:

Je bent in de war met Pulp Fiction denk ik.

Oeps inderdaad

deze film heb in niet gezien

Houden zo

avatar van film_kaza

film_kaza

dit bedoel ik nou met een slechte komedie

avatar van Flipman

Flipman

Hm, ondanks de kwalijke berichten, ben ik toch benieuwd naardeze film. 'k Heb 'm alleen al in geen tijden zien liggen.

avatar van otherfool

otherfool

Wat doet deze film in de floplijst (en dan ook nog eens zo hoog)?. Gewoonweg een leuke parodie op Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Natural Born Killers en enkele andere films in het genre. Ik heb me prima vermaakt.

3*.

avatar van Flipman

Flipman

De grapdichtheid was niet hoog genoeg! Of de dichtheid van GOEIE grappen. Wat ik erg gaaf vond, was dat Vallory zoveel op Juliette Lewis leek! Zeker haar stem!

Maar omdat ik niet heel erg vaak om de grappen kon lachen (daardoor werd de film een beetje lang), kan ik 'm ook geen voldoende geven. Ik geef twee punten.

avatar van FlesB

FlesB

Ik heb nog nooit zo'n bagger film gezien, viel een paar keer bijna in slaap. dus dat wordt het laagste wat er is een half sterretje

avatar van Koetje-2006

Koetje-2006

Ziet er vreselijk uit die cover

Waarschijnlijk een hele flauwe jammere film dus neen, ik hoef hem niet te zien. Het zal mijn Pulp Fiction gevoel verpesten.

avatar van hagi10

hagi10

Heb hem geen eens afgekeken.. Zoooo Slecht!

avatar van XZtephan

XZtephan

Nou ik heb de moeite genomen om hem af te kijken, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Gaf mij wat Euro's en ik zou een veel beter remake van bijvoorbeeld Pulp Fiction kunnen maken.

Ik had verwacht dat hij vet lollig moest zijn,en tegelijkertijd ook leek op de originele films.

Maar alle films liepen zo doelloos over mekaar heen, het deugde gewoonweg niet.

1* ( omdat ik 2 x heb gelachen )

avatar van XZtephan

XZtephan

Owja, ik heb trouwens nix gezien wat op Braveheart leek, kan iemand mij vertellen welk deel hier mee te maken zou kunnen hebben?

avatar van hellbouncer

hellbouncer

flutfilm

avatar van josteman

josteman

Zo flauw dat het irritant wordt. Ze krijgen 1 ster van me, is tevens het aantal keren dat er meer dan een glimlach op me gezicht stond.

avatar van Movie_fan#

Movie_fan#

markie1978 schreef:

haha, geweldig hoe grappig vergissingen soms wel niet zijn

avatar van jannemann

jannemann

Zo een beetje het slechtste wat ik ooit gezien heb

avatar van Jeroen1992

Jeroen1992

Ik heb de film nog niet gezien maar toen ik de titel zag wist ik al wel dat het een (komedie) Parodie op Pulp Fiction zou zijn! Hij lijkt me wel grappig als je Pulp Fiction ook hebt gezien maar niet meer dan 2 keer kijken denk ik!

Ik denk dat als ik 'm zou gaan kijken en dan een punt moet geven ik 'm waarschijnlijk een 2 zou geven!

avatar van 1369

Jeroen1992 schreef:

Ik heb 'm een 0,5 gegeven. Ik heb 'm van ellende uitgezet.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Wat een drama deze film. Hooguit twee goede grappen, en verder een dom verhaal, nog slechtere acteurs en vooral heel veel heel erg slechte grappen. 1*

avatar van keyser sose

keyser sose

deze film is slecht VOOR JE IQ DOE GEEN IQ TEST NA HET KIJKEN NAAR DEZE FILM

KIJK MAAR NAAR BONNIE

avatar van rensiboy

rensiboy

wat een imitatie van pulp fiction, deze film nog niet gezien, ook niet van plan!