Plump Fiction (1997)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Bob Koherr
Met onder meer: Tommy Davidson, Julie Brown en Paul Dinello
Plot Plump Fiction
"From the producers who saw Pulp Fiction, Reservoir Dogs & Braveheart."
Een parodie op Pulp Fiction, doorspekt met persiflages op scènes en personages uit andere films. De film volgt een dag in het leven van de professionele uitroeiers Jimmy en Julius.
Julius
Sister Sister
Rhonda
Stingy Costumer
Colour_of_Light
Het valt me op dat heel veel van de films in de flop-100 parodies of vervolgen zijn op films die (over het algemeen) niet slecht gerate zijn...
J. Courbois
Beste Colour of Light,
je hebt helemaal gelijk, meeliften op successen is vele malen makkelijker dan iets bijzonders te maken... En iets belachlijk maken ook...
STEN_91
stelletje honden, niet doen. is hetzelfde als een dodge charger gifgroen spuiten en er spinners onderzetten
riesma
*Smack* en nu is het afgelopen, Bob. Jij gaat weer in je dwangbuis in het donkere kamertje zitten. En je kids gaan naar een fosterhuis.
henk de vries
hahaha,, ik vind zulke slappe humor echt geweldig
als enige denk ik ..... xD
oruiz
ik houd niet van honden, Sten. Dat zou jij inmiddels toch wel moeten weten...
hitmannetjuh
Deze film lag voor een paar euries bij de Mediamarkt en ik had er toch beter een 6pack Heinies van kunnen halen, pfft.. Wat een onzin, dit mag je eigenlijk geen film meer noemen, haha! Ik heb de zit uitgezeten en ik heb er géén spijt van want ik was stiekem enorm benieuwd of hij nu werkelijk zo slecht was.
1* voor de 3 flauwe grappen waar ik wel om kon lachen
nvdmolen
Wat een saaie film ..
Als je veel gedronken hebt kan
je nog niet om de grappen lachen
clockwork72
als fan van Pulp Fiction moet ik deze ook ooit nog maar eens gan bekijken.
IcU
als fan van Pulp Fiction moet ik deze ook ooit nog maar eens gan bekijken.
Waar slaat dat nou op? Als fan kun je deze film uit principe beter overslaan
clockwork72
Ja weet ik maar ik wil gewoon eens zien hoe dom het allemaal is.
Captain Pervert
Pulp Fiction is makkelijk te spoofen, maar is in losse sketches en homevideos al 100x beter gedaan dan dit.
Er zitten gewoonweg weinig geslaagde grappen in, en het acteerwerk en budget is om te huilen. Ik wist van de lage waardering, maar probeerde er iets leuks in te zien, maar dat lukte gewoon niet.
1 ster
Noodless
Tijdje geleden gezien, een dikke nul over de hele lijn. Ik geef daarom ook hier geen punten, want dat verdient de film zelfs niet.
Cupido
- 1911 stemmen
Maar zo blijft de gemiddelde waardering hoger dan de waardering die jij eigenlijk zou willen toekennen aan de film. Aan jou de kans en nobele taak om je stem te doen laten gelden!
Noodless
Ok, daar zit wel iets in wat je zegt, dus daar zijn de punten.
MovieHolic
Oempf
das dodelijk ja
elias229
had deze in de winkel gekocht voor 1,5€
ik had de titel niet goed gelezen en dacht dat het PULP fiction was.
vogens mijn vrienden een super goede film.
PLUMP fiction was echt oerslecht !!!
belachelijk !
movie acteurs
Met pijn en moeite hiernaar gekeken. Kon niet lachen vond het eerder irritant. Eigenlijk een geldverspilling dus als ik het kon ruilen zou ik het direct doen . Het slaat echt nergens op. Reservoir Nuns ???? waar slaat het op. Als ze een parodie willen maken laten ze dat dan maar doen van bagger films zoals Jaws The Revenge, Grease etc en niet van klassiekers zoals Reservoir Dogs, Pulp Fiction en Forrest Gump. 0,5 voor deze slechte drol.
jumpstylemovie
Ik ken deze film niet maar ik vind de voorkant wel hilarisch
Hoezo?
RooieBloemkool
Plump Fiction
Wat ongelofelijk slecht. Ik had helaas al zo'n vermoeden van tevoren, maar ik wou de film toch graag zien aangezien ik Pulp Fiction erg leuk vind. Ik heb geprobeerd met mijn volle verstand de film te volgen, maar het lukt me niet. Het is allemaal te slecht, te saai, niet grappig en verre van interessant om te kijken. Dit is gewoon makkelijk scoren over de rug van Pulp Fiction en andere topfilms van die tijd. Het is me dan ook zowel fysiek als mentaal niet gelukt, ik acht het zelfs onmogelijk, om deze film de volle 82 minuten af te kijken.
Kutfilm.
Buurman Zijlstra
Is mij wel gelukt. Doet me een beetje denken aan van die sukkeltjes die jokertje na gaan doen op youtube enzo. Niet grappig gewoon. Terwijl ik gek ben op parodieën.
timburton
1* voor de 3 flauwe grappen waar ik wel om kon lachen
Ik betaal nog liever een gouden drol van zes euro dan dat ik er heinies van ga kopen. Misschien om er vervolgens Amsterdammers mee te bekogelen. Lijkt me trouwens wel grappig om deze ridicuul uitziende film te zien.
puckb96
Heel flauw, op sommige momenten grappig but that's it.
Pirmais
Plump fiction
Deze krijgt een welverdiende 0.5*, het is de eerste die mij misselijk heeft gemaakt (letterlijk en figuurlijk bedoel ik daarmee) door het abnormaal slechte camerawerk. Echt heel vies. En misschien heeft dat ook te maken met acteurs en actrices er niet uitzat, wat zeg ik, afgrijselijk waren (klein voorsmaakje vanboven op deze pagina, meer bepaald de cover van de film
) . En als je vind dat ik overdrijft, wel kijk hier dan maar es naar Kotsen
Ook vind ik het jammer dat ze erg goede films nadoen als Forrest Gump en Pulp Fiction, ik vind het natuurlijk al erg als ze een parodie op iets maken, maar het is wel heel laag als je zulke toppers belachelijk probeert te maken. Niet doen...
jumpstylemovie
Is deze film eigenlijk zeldzaam? Zag vandaag een paar exemplaren liggen voor 3 euro per stuk...

Lager kun je niet scoren: dit zijn de allerslechtste films óóit gemaakt naar MovieMeter-cijfer

Any Day Now
Drama, 2012