• 9.373.363 stemmen

Geregisseerd door: Bronwen Hughes

Met onder meer: Sandra Bullock, Ben Affleck en Maura Tierney

Releasedatum: 12 mei 1999

Plot Forces of Nature

"He went from the eye of the storm, into the arms of a hurricane."

Ben staat op het punt om in Savannah met zijn verloofde te trouwen. Over twee dagen is het zover en hij neemt het vliegtuig van New York naar Savannah. Op het allerlaatste ogenblik wordt de vlucht echter geschrapt en samen met medepassagier Sarah probeert hij een huurauto te vinden. Wanneer dat niet lukt, nemen ze de trein, maar ze vergeten over te stappen waardoor ze uiteindelijk verder van hun doel geraken. De bus dan maar? Dat wordt moeilijk nadat iemand al hun geld gestolen heeft. Tot overmaat van ramp begint Ben vreemde gevoelens te krijgen voor Sarah.

avatar van Jordy

Jordy

Leuk filmpje. Bullock is leuk als altijd (of eigenlijk nog leuker), Affleck is minder irritant dan normaal en het verhaal heeft een paar hele leuke momenten. Het verrassende en mooi gefilmde einde maken de film goed af. 3 sterren.

avatar van rikrikrik

rikrikrik

Waarom vind ik die Sandra toch zo'n ongeloofelijk lekker, leuk, lief meisje? Misschien niet de beste actrice maar ze maakt wel wat bij me los...

avatar van narva77

narva77 (crew films)

P'sies, heb ik nou ook

avatar van mr.Frielink

mr.Frielink

had ERG lage verwachtingen bij deze film, vooral omdat ik sandro bullock vaak maar irritant vind. Was bij deze film niet het geval , en het camerawerk verdiend ook een dik applaus. Gaaf gefilmd en een leuk verhaal(tje)...3.5 ster

avatar van snowflake

snowflake

sandro ja? het is toch echt een meisje

avatar van John Doe

John Doe

Het einde in deze film is goed gekozen.

avatar van gotti

Standaard verhaaltje, met redelijk (voor Hollywood iig wel) verrassend einde. 2,5*

avatar van gozo

gozo

leuke film; met name door Bullock.
Einde ook wel weer eens wat anders dan het gebruikelijke/ of eigenlijk juist niet. (na alle bedenkingen toch nog eerbetoon aan huwelijk?...ach Amerika)

avatar van eerdekes

eerdekes

Eerste film waarin affleck eindelijk eens te doen was.

Hij hangt hier niet zo nodig de held uit & zo.

Zie ik veel liever.

Al bij al 'n 3*/5

avatar van BobdH

BobdH

Mooie, leuke sfeer, leuke Sandra en wat ook weleens leuk is: Ben moet kiezen tussen 2 meiden, waarvan ze allebei leuk en normaal zijn! Normaal gesproken heb je in dit soort films dat 1 van de 2 zo'n overdreven doos is, maar hier niet, voor de verandering.

avatar van WB

WB

Leuke en vermakelijke film! Niet meer, niet minder...

avatar van renske

renske

Ik had het natuurlijk kunnen weten door de casting van Maura Tierney als de vrouw die op Affleck wacht, dat deze film verrassend zou eindigen. En de man die haar probeerde te versieren (en daar natuurlijk ook wel voor een deel in slaagde (maar niet helemaal - ja wat wil je als je Phil Collins gaat nazingen) was natuurlijk een eersterangs watje.

Maar toch verraste het me.

Ook de camerabeelden vanuit het helicopterperspectief vond ik regelmatig erg mooi. Voor de rest blijft het natuurlijk Ben Affleck dus meer dan 3* kan ik echt niet geven aan deze film.

avatar van tess

tess

Mooie film met een goed einde. Vind ik wel een goede beschrijving van de film, eigenlijk. Sandra Bullock is ook goed, maar dat verwacht ik ook haast niet anders...

avatar van Purmerend

Purmerend

Hele leuke film, met een verrassend eind. Vol met rare wendingen en ingevingen. En Sandra Bullock acteert geweldig en is een droomvrouw 3,5*

avatar van Jezz

Jezz

leuk!! heel gaaf, met Sandra is het sowieso leuk! deze heeft tenminste een beetje een orgineel eind, zeker 3,5 sterren!

avatar van Floris22

Floris22

Zoals eerder vermeld, een toch wel verrassend einde. Ergens hoopte ik dat de film anders zou aflopen, maar het doet niks af aan de kwaliteit van de film. Erg goed geacteerd van zowel Sandra Bullock en Ben Affleck. Ik hou sowieso erg van dit soort film, maar deze vind ik persoonlijk erg goed.

avatar van E V

E V

Dat einde vond ik ook heel opvallend aan deze film, omdat je dat niet verwacht bij een romantische komedie. Verder was de film prettig kijken, maar niet bijzonder.

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Inderdaad een ongebruikelijk einde bij een romantische komedie,maar dat maakt het ook wel weer verrassend en verfrissend,want bij elke romkom hetzelfde "eind goed,al goed einde" is ook weer zo cliché. Verder was het wel een aardige komedie,altijd leuk om Sandra Bullock te zien. Erg fijn vrouwtje! En Affleck,ach ja,het is en blijft Ben Affleck hè....

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Lang niet zo slecht als ik had gedacht. Mooi opgenomen met een paar aparte regen-shots. Sandra Bullock is altijd leuk en Ben Affleck...ach, zelfs hij viel wel mee! 3*

Een heel mooie film

avatar van hinie

hinie

leuke film.

avatar van BlueSword

BlueSword

aardige film, ze doen het beide leuk.

voorspelbaar maar toch vermakelijk.

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

Best vermakelijke film eigenlijk, het begin liep niet zo vloeiend, bij het einde had ik ook geen goed gevoel. Maar de gebeurtenisses tussendoor zijn best wel te doen.

Sandra Bullock zegt dat ik deze 3 sterren moet geven.

avatar van paramount

paramount

Ben niet echt een fan van Bullock en Affleck, maar deze film is zeker de moeite waard om te kijken! Een vette 3***.

avatar van soom

soom

Aardige film, met een zeer goede Sandra&Maura, en een beetje mindere Ben Affleck, zoals altijd.

Flitsend, scherp, errug sarcastisch, en tegelijkertijd zeker een goed einde, waar ik wel een brok in mijn keel bij voelde...

Een prachtige film, kan er niet anders over zeggen..

Zeer voorspelbaar, had ik het idee, toen ik de film begon te kijken, maar toen de film aan het eind kwam, moest ik bekennen dat het toch niet helemaal was zoals ik dacht dat het zou eindigen...

Al met al een zeer aparte film, mede door het kleurengebruik. 3,5*, zeker niet meer en ook niet minder.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

een goeie vermakelijke film.. heb erg genoten.. goede acteerprestaties van Bullock en Affleck. verdiend een goeie 3*** van mij..

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Purmerend schreef:

En Sandra Bullock acteert geweldig en is een droomvrouw

helemaal mee eens

avatar van Lola3

Lola3

Wat staat Ben mongolisch op de poster zeg. Vanavond op de Belgische TV, maar ik denk dat ik toch maar Batman Begins zal huren

avatar van lottetje

lottetje

leuke film.

erg apart verhaaltje.

en bullock is echt weer geweldig.

een 3,5

avatar van Andrea99

Andrea99

Begon echt heel leuk, heel goed geacteerd en een leuk verhaal.

Maar het einde vond ik wel net iets minder.

*4,5