Genre: Animatie / Komedie
Met onder meer: Dan Castellaneta, Nancy Cartwright en Julie Kavner
Releasedatum: 16 augustus 2007
Bekijk via Disney+
Plot The Simpsons Movie
"See our family. And feel better about yours."
Het meer van Springfield is ongelofelijk vervuild en er moet iets worden gedaan. Iedere bewoner stopt vervolgens met afval in het meer te gooien en het probleem lijkt te zijn opgelost. Maar als Homer Simpson dan de uitwerpselen van zijn net aangeschafte varken in het meer dumpt, gaat alles helemaal mis. Homer en zijn familie weten te ontsnappen en vluchten naar Alaska. Maar daar horen ze dat de regering Springfield geheel van de kaart wil vegen en weten dat ze hun woonplaats moeten zien te redden.
Homer Simpson / Itchy / Barney / Abe Simpson / Stage Manager / Krusty the Clown / Mayor Quimby / Mayor's Aide / Multi-Eyed Squirrel / Panicky Man / Sideshow Mel / Mr. Teeny / EPA Official / Kissing Cop / Bear / Boy on Phone / NSA Worker / Officer / Santa's Little Helper / Squeaky-stemrold Teen (stemrol)
Marge Simpson / Selma / Patty (stemrol)
Bart Simpson / Maggie Simpson / Ralph / Nelson / Todd Flanders / TV Daughter / Woman on Phone (stemrol)
Lisa Simpson (stemrol)
Professor Frink / Comic Book Guy / Moe / Chief Wiggum / Lou / Carl / Cletus / Bumblebee Man / Male EPA Worker / Dome Depot Announcer / Kissing Cop / Carnival Barker / Counter Man / Apu / Drederick Tatum / Sea Captain / EPA Passenger / Robot / Dr. Nick / Wise Guy (stemrol)
Scratchy / Mr. Burns / Rev. Lovejoy / Ned Flanders / Lenny / Skull / President Arnold Schwarzenegger / Kent Brockman / Principal Skinner / Dr. Hibbert / Smithers / Toll Booth Man / Guard / Otto / Kang (stemrol)
Milhouse Van Houten / Jimbo Jones / Rod Flanders (stemrol)
Sweet Old Lady / Colin / Mrs. Skinner / Nelson's Mother / Pig / Cat Lady / Female EPA Worker / G.P.S. Woman / Cookie Kwan / Lindsey Naegle / TV Son / Medicine Woman / Girl on Phone (stemrol)
Russ Cargill (stemrol)
Mrs. Krabappel (stemrol)
guulbert
je moet het toch maar kunnen!!
TimD
Ik ook, maar ben dan vooral fan van de minder recentelijke afleveringen (geen flauw idee welk seizoen precies ik altijd kijk op tv, maar het zijn iig niet de hele nieuwste). Zoals Jordy al opmerkte, de laatste tijd is het niveau enorm gedaald. Heb er spijtig genoeg dus niet teveel hoop op, op " The Simpsons Movie" (die ze al veel eerder hadden moeten maken overigens).
Matt Groening werkte ook weinig mee aan de laatste episodes, en aan de film dus wel weer. Die film wordt kei tof!
FillumGek
Haha idd erg leuk
Deze is ook erg goed gedaan:
Nicolage Rico
- 20220 berichten
En hoezo dan niet?...imo bij south park toch ook gelukt.
South Park kon dat echt niet de hele film waarmaken. Er zaten leuke stukken in, maar over het algemeen vond ik 'm niet geslaagd. De kortere serieus daarintegen waren wel top.
Ben wel benieuwd naar deze film, al vermindert de score (tot nu toe) deze nieuwsgierigheid wel.
Dead01
- 1977 stemmen
Film is nog niet uit en er is al gestemd,klopt denk ik iets niet hoor.
En vind dat South Park hun film wel goed is en ben nu wel benieuwd wat deze gaat worden
thomzi50
- 1991 berichten
Erg mooi filmpje van die stemmen inderdaad. En de film is nog niet eens af, dus die stemmen kunnen weer verwijderd worden lijkt me.
-jack_sparrow-
volgens mij gaat deze film echt super zijn.
ik hoop dat hij even hilarisch zal zijn als de serie,
maar daar twijfel ik niet aan .
"d'oh"
" the simpsons movie ... in 2D "en volgens mij is het zeker niet uitgesloten dat ze later hier ook een sequel op gaan maken.
dat hoop ik toch
Brien
Ik denk dat deze film super veel succes gaat hebben.Zeker met Homer.Ik heb de trailer al gezien en het beloofd iets geweldig te worden.:D
-jack_sparrow-
tijdens night at the museum in de cinema kon je al trailer 2 zien.
ik vond dat zo hard lachen , niemand wist waarover die trailer ging in het begin , vooral dat met dat konijntje.
( by the way : ik wist wel dat dat the simpsons movie trailer was.)
echt knappe "tekeningen" in die film volgens mij , erg hard gedetailleerd.
-jack_sparrow-
dat is echt een hilarische trailer
je ziet veel meer over de film dan in de fvorige trailers.
"on will suply the city with power. and the other releases the hounds !"
Jordy
De trailer is beter dan de afgelopen 8 jaar Simpsons bij elkaar, geweldig zeg
donnie darko
Ho ja, veel leukere trailer als die vorige. Vooral "Run, Run" en dan "Rest, Rest". Ho, zo kennen we homer.
FillumGek
Kijk er erg naar uit nu!
Ik ga niet vaak naar de bioscoop maar hier maak ik denk ik wel een uitzondering voor
Ziet er erg leuk uit, alleen is het toch hopen dat het niet gaat aanvoelen als een te lange aflevering waarvan de beste stukken reeds in de trailer te zien waren.
Vond de tweede trailer (met het konijntje) toch leuker.
Heb helemaal krom gelegen om het LOTR shot in die lange trailer...
Bebowebdesign
kutje ik heb perongeluk gestemd...
omdat ik scrolde op dat balkje :S
maarja ik wilde even zeggen dat ik ernaar uitzie om deze film te gaan zien!
is eht al duidelijk hoelang deze gaat duren?
JagieXK
mn eerste bericht natuurlijk bij The Simpsons Movie
ik ben vrij grote simpson fan dus verheug me er zeker op, trailer 3 is enorm lachwekkend haha
ik heb ook een forum net nieuw eigenlijk
hoop dat er wat meer mensen bij komen om over the simpsons te lullen en over andere dingen in het leven
lijkt me leuk!!
duffman
Eindelijk, als de film evengoed is als de serie word dit de beste komedie ooit. Kan echt niet wachten tot hij in de zalen komt.
Maximovie
Ja inderdaad, net zo goed als de series zou echt geweldig zijn!
Ze hebben me nog nooit teleur gesteld natuurlijk is de ene aflevering nog genialer als de andere maar leuk is het altijd!
Verbaasd me dat er nog nooit eerder een film van gemaakt is eigenlijk.
JurassicPark
Gaan ze nu South park na doen, ook een film maken na de afleveringen.... nouja ik ben wel benieuwt naar deze film.

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

Der Baader Meinhof Komplex
Drama / Misdaad, 2008

In the Shadow of the Moon
Documentaire / Historisch, 2006
ouder-kindrelatiemeerspringfieldduff beer garbagepigpollutionenvironmental protection agency quarantinealcoholismeliefdealaskadisfunctioneel gezindysfunctional marriageecologiesaving lives eerste liefdeduringcreditsstingerdonuts