• 9.373.072 stemmen

Geregisseerd door: Robert Ben Garant

Met onder meer: Dan Fogler, Thomas Lennon en Christopher Walken

Gesproken taal: Engels en Mandarijn

Plot Balls of Fury

"A huge comedy with tiny balls."

De in ongenade gevallen pingpong kampioen Randy Daytona (Dan Fogler) wordt opnieuw het illegale pingpong-circuit ingezogen als hij gerekruteerd wordt door CIA-agent Ernie Rodriquez (George Lopez) voor een geheime missie. Randy zal undercover een toernooi moeten winnen. Een toernooi dat jaarlijks georganiseerd wordt door maffia-leider Feng (Christopher Walken). Het is gebruikelijk dat de verliezers van het toernooi geëxecuteerd worden.

Randy Daytona

Agent Ernie Rodriquez

Maggie Wong

Master Wong

Young Randy Daytona

Sgt. Pete Daytona

avatar van DVD-T

DVD-T

Een Ping-Pong film zonder al te veel Ping-Pong. Een Komedie zonder Humor.Nee deze film vond ik niet echt leuk.

Het doel van een Komedie is volgens mij altijd nog om de kijker aan het lachen te maken, Balls of Fury heeft mij geen enkele keer aan het lachen gemaakt.De grappen die ze "probeerde" te maken kwamen ontzettend flauw en ook nog eens heel geforceerd over over.Dat is het probleem wat ik wel meer in Amerikaanse komedies zie het heel geforceerd een grap proberen over te brengen en dan maar hopen dat het publiek er maar om gaat lachen.De

Amerikanen zullen hier ongetwijfeld helemaal van in een deuk liggen en zeggen "What a great comediant is Dan Fogler, God bless him, and God bless America".Nou van mij hoeft ie geen komedie meer te maken want hij is alles behalve grappig en kan ook nog eens niet acteren.En Christopher Walken, dat hij zich voor zo'n film liet strikken.Groot lichtpunt aan deze film was toch wel Maggie Q, en de Ping-Pong die je wel in de film ziet is leuk gedaan.Dus wil je een anderhalf uur lachen zou ik deze laten schieten.

avatar van Spetie

Redelijk filmpje, dat echter tekort schiet voor een voldoende. Het verhaaltje is op zich wel aardig verzonnen, maar de uitwerking valt een klein beetje tegen. De film heeft een hoog tempo en het grappengehalte is ook best hoog, al zijn de meeste grappen gewoonweg te flauw. Fogler is niet goed genoeg om zo'n film te draaien en de rest van de acteurs zijn ook niet echt overtuigend. Walken is zoals altijd wel goed, al is zijn rol zoals wel vaker niet bijzonder groot. Het leukst zijn eigenlijk de tafeltenniswedstrijden, die nog best spectaculair zijn gemaakt.

een kleine 2,5*

avatar van Theunissen

Een soort parodie op "Enter the dragon" van Bruce Lee. Er zitten een paar grappige scenes in maar dit zijn niet echt mijn type humor films.

avatar van Jeffie

Jeffie

Deze film is zeker geen hoogvlieger, toch moet ik zeggen dat ik afentoe goed heb gelachen..

Ik kan dit soort humor dan ook zeker apprecieren.

Zoals vele hier mij al voor zijn: voorspelbaar, naar het einde wat minder, maar al bij al een lollige film

avatar van rep_robert

Call me crazy, maar ik heb me best vermaakt met Balls of Fury.

Ondanks dat een aantal grappen behoorlijk flauw zijn werken een heleboel ook wel. Vooral de droge opmerkingen zijn af en toe hilarisch. Denk hierbij aan het uitdelen van het gouden batje en de Chineze man komt daarna nog even terug om te vragen welke kant hij op moet rijden omdat hij verdwaalt is geraakt. Zo flauw, maar om de een of andere reden kan ik wel lachen om dit soort debiele grappen.

Het tafeltennis gebeuren is ook wel redelijk uitgewerkt en een aantal bekende koppen zijn ook best geinig. Al moet ik zeggen dat ik Fogler zelf niet bijzonder vind.

Ik heb mij in ieder geval wel vermaakt met deze 90 minuten durende onzin.

avatar van mr_erp

mr_erp