Genre: Muziek / Romantiek
Met onder meer: John Travolta, Michelle Pfeiffer en Christopher Walken
Releasedatum: 30 augustus 2007
Bekijk via Videoland
Plot Hairspray
"When you follow your own beat, the world will follow you."
Remake van de gelijknamige film uit 1988. Baltimore, begin jaren '60. Tracy Turnblad, een moddervet maar swingend meisje ziet haar droom uitkomen als zij door de auditie van de Corny Collins Show heen komt. Nu zij eenmaal in deze populaire dansshow zit wil zij ook haar zwarte vrienden er in krijgen, maar dit is vragen om problemen.
- Trailer (YouTube)
Seaweed
Wilbur Turnblad
Corny Collins
anthony68
ik heb john travolta niet gezien??? wie was het?? leuke film.
***
veron35
ik heb john travolta niet gezien??? wie was het?? leuke film.
***
Die dikke vrouw links boven op de poster.
battleboy
Zeer domme film. Ik heb hem 40 minuten gezien en ben toen gestopt met kijken. Het is echt een ongelooflijke wijven film.
Ik dacht dat the spongebob squarepants movie de slechtste film was die ik ooit had gezien. Deze film is nog slechter. Op dit moment is dit de slechtste film die ik ooit heb gezien.
Het is jammer dat je niet 0 sterren kan geven, anders had ik dat zeker gedaan.
Angrod_Pallanén
40 minuten van de 117? denk niet dat je dan regerechtigd bent om dan te stemmen...
battleboy
Ja, ik weet het. Ik wou de film ook eigenlijk afkijken voordat ik ging stemmen, maar ik had er echt geen zin in. Ik had er gewoon geen geduld voor. De film kon mij echt niet boeien.
Uier
- 2006 berichten
Tuurlijk wel. Uit 40 minuten schijt kun je constateren dat het echte stront is.
Angrod_Pallanén
Ja natuurlijk, maar dat wil niet zeggen dat dat altijd zo is. Ik heb zo vaak dat ik een film in het begin ruk vind en na afloop met mn mond open zit van verbazing. Recent nog Blood Diamond.
Relax
John Travolta speelt hier een niet originele rol.. kwamen ze 1 vrouw tekort ofzo ? want grappig is het niet.
veron35
Oprah was helemaal weg van deze film. Ik wil hem wel graag zien.
veron35
Het is ook niet omdat zij er weg van was, maar de stukjes die ze lieten zien zagen er wel leuk uit. Speelt zich ook in een leuke tijd af.
wimaroca
hahaha
Tuurlijk wel. Uit 40 minuten schijt kun je constateren dat het echte stront is.
matthijs_013
Da's voor mij juist een reden om er niet heen te gaan...
Dan blijft er niet veel over. Zij vindt werkelijk alles geweldig.
Horror blijft dan denk ik over...
Dan blijft er niet veel over. Zij vindt werkelijk alles geweldig.
Gelukkig dan dat ik geen Oprah kijk. Hoef ik me daar tenminste niet druk over te maken...
Yugnav
wat een schijt film... snap egt niet wrom deze zo hoog gerate word:S heb nog nooit zoveel mensen uit de sneak zien weglopen! saai verhaal, saaie liedjes en saaie acteurs. Heb um helaas uit moet zitten omdat men vriendin um leuk vond:( slegste sneak van dit jaar...
Angrod_Pallanén
John Travolta speeld hier een niet originele rol.. kwamen ze 1 vrouw tekort ofzo ? want grappig is het niet.
Bij het idee alleen al moet ik lachen, de stukjes uit de trailer waren geweldig!!
MarijeB
ik vond em dus wel helemaal geweldig
. liedjes zijn leuk, ja t is cheesy maar daarom juist leuk! en de liedjes zijn ook super leuk
en nikki blonsky is echt goed, daar gaan we denk ik nog veel over horen.
echt grappig dat ie zo verschillend word beoordeeld, lol.
Quentin
Sfeervol, geestig en erg vrolijk, verliet de bioscoopzaal met een glimlach. Fijne cast ook; Walken en Blonsky zijn uitstekend, en Bynes is zelfs uit te staan (een hele prestatie).
dje-em
de wending die de film maakt halverwege maakt dat ik dit vier sterren geef. Het begin was vooral grappig en aardig, maar op een mooie manier werd er sociaal commentaar van de jaren 60 in verworven. Ik had een beetje een deja vu naar la vita e bella waar zware themas ook op een luchtige manier werden gebracht.
enige minpuntje ja ja een blanke dame redt de arme zwarte bevolking.... Travolta snapte ik niet zo (waarom niet dan RuPaul of zo?) maar deed het best aardig en het zou me niet eens verbazen als hij terugkomt als best supporting actor/actress.
edmaster
Beetje een meiden film....
Viendin vond uhm erg goed, en ik heb me die 2 uur ook best vermaakt.
Geen topper maar 2 uur leuk film kunnen kijken
ergens tussen de 2,5* en 3 *
Maar het wordt 3*
Bubblez
- 2058 berichten
Jammer dat veel mensen zo negatief zijn over deze film, had ik niet verwacht. Ik heb hem gisteren gezien en vind hem helemaal geweldig. Het ziet er allemaal gelikt uit, de liedjes zijn geweldig en goed gezongen. Michelle Pfeiffer is helemaal top en ik vind dat het personage van John Travolta echt goed uitgewerkt is. Ik had verwacht hem als vrouw erg irritant te vinden, maar het is echt een aandoenlijke moeder waar je naar kijkt.
Goed, het is 'cheesy', maar dat zijn veel films die toch goed scoren (denk aan Grease e.d.) en het hoort er gewoon bij, bij het genre.
Helemaal goed!
miepke
Ach, ik vond het een heerlijke film.
Openlucht film, uitgebreid op het gras, met wat drinken in de hand.
De sfeer was goed, en de film pastte er precies bij.
Ik heb een aantal keren moeten hard moeten lachen, en de rest van de film zat ik met een glimlach op mijn gezicht.
Misschien geen bijster goed verhaal, maar ik heb ervan genoten.
soom
Ik kijk hier wel naar uit. Altijd al eens willen zien hoe John Travolta het doet als vrouw...
! Gauw maar eens naar de bioscoop, dus.
Antina
Vreselijke film. Een verhaal met een duidelijke boodschap die er voor ons niet echt meer toe doet, denk ik! (voor mijn gevoel speelt dat niet meer zo erg in Nederland) Sommige scenes waren echt te slecht voor woorden, als ik al gelachen heb was dat omdat sommige delen gewoon te belachelijk waren. 1.5*

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

August Rush