• 9.377.044 stemmen

Met onder meer: Seth Rogen, Jonah Hill en Kristen Wiig

Releasedatum: 8 september 2016

Plot Sausage Party

"Always use condiments"

'Sausage Party' volgt de queeste van een worst naar zijn oorsprong. Het betreft een worst die uit een winkelwagentje is gevallen. Samen met zijn nieuwe vrienden begint hij aan een gevaarlijke reis door de supermarkt om voor de verkoop van 4 juli weer in de schappen te liggen.

Frank / Sergeant Pepper (stemrol)

Brenda (stemrol)

Carl (stemrol)

Firewater / Tequila / El Guaco (stemrol)

Barry (stemrol)

Druggie (stemrol)

Honey Mustard (stemrol)

Grits (stemrol)

Darren (stemrol)

Douche (stemrol)

avatar van rep_robert

John Milton schreef:

Waarom? Daar zijn er toch al genoeg van? Wat differentiatie is toch alleen maar goed? En vanuit marketing perspectief snap ik het ook wel, na het succes van Deadpool. Ze zijn nu wellicht net wat minder huiverig dan normaal.

Ik krijg juist wat van al die PG 13 neigingen.

levioswag schreef:

ik vind het wel echt slecht dat het 16 jaar en ouder is. kon beter 12

Nou, als je de befaamde scène op het einde ziet dan snap je ook echt wel dat het een 16+ film is. Holy shit, de bioscoopzaal ging kapot. Ik denk dat dit het meest disturbing is wat ik ooit gezien heb in een film... And boy did I like it

De hele film leunt Sausage Party eigenlijk op dit leuke concept en de ene keer komt het er beter uit dan de andere keer. Soms denk je dat ze er iets meer uit hadden kunnen halen, maar wanneer het einde naar voren komt wordt deze film een instant cult classic. Wellicht stotend tegen een aantal zere beentjes van mensen die het onnodig en overdreven vinden, maar ik vind het (h)eerlijk en verfrissend dat ALLE remmen los worden gegooid en er gewoon een letterlijke "fuck it" mentaliteit op los word gegooid.

Een einde waarin zoveel gebeurt dat ik het nog een aantal keren terug MOET zien om het allemaal even te laten bezinken haha.

4* !!!

avatar van vindorent

vindorent

Net gezien in de bios in Dublin en vond hem tegenvallen. Er zitten zeker wel grappige en leuke stukjes tussen die soms goed werken, maar helaas werken ze te vaak ook niet. De meeste grappen kwamen ook al in de trailer voor helaas. Het einde van de film vond ik nog het sterkste gedeelte van de film, daar kwam voor mijn gevoel pas de echte Seth Rogen-humor naar boven, die ik eigenlijk meer in deze film had verwacht en had willen zien.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Vermakelijk. Niet elke grap is even raak, en sommige worden te veel uitgemolken, maar over het algemeen is dit en vorm van absurdisme die ik goed kan hebben, en net als in het uitstekende Zootopia dient dit ook als maatschappijkritiek, al is het in deze film vooral de bedoeling iedereen op de hak te nemen. En hoewel dat lukt, is deze film vooral één grote middelvinger naar religie en dan vooral naar de gelovigen. Zoals rep_robert is al zegt is alleen al die laatste scène het kijken waard maar er zijn er meer, al kennen we daarvan de meeste al uit de trailers. Geen film die ik per se en tweede keer wil zien, maar wel uitstekend eenmalig vermaak. 3,5*.

avatar van Shinobi

Shinobi

"Once you see that shit, it'll fuck you up for life. Good luck! Have fun!"

Grappig dat dit idee van Seth Rogen na zoveel jaar eindelijk het levenslicht heeft gezien.

Sowieso is dit concept waarin pratend voedsel de hoofdrol speelt onzinnig te noemen, maar hé als Disney en Pixar iets soortgelijks met speelgoed, auto's enz. kunnen doen, dan kan dit er ook nog wel bij. Hoewel je je als kijker niet moet vergissen met de volwassen aard van de content; kleine kinderen zullen hier niet geheel ongeschonden uit komen. Daarentegen is het toch fijn dat er na lange tijd weer eens een animatiefilm voor volwassenen is uitgekomen.

In eerste instantie dacht ik dat 'Sausage Party' vol zou inzetten op platte humor - zeker met iemand als Rogen hierachter -, des te verrassender is het dat er zowaar een diepere laag onder verscholen ligt. Weliswaar ligt het er niet allemaal even dik op, maar er wordt slim gespeeld met allegorie en een flinke dosis maatschappijkritiek. In principe kunnen we het erop houden dat er met niets of niemand rekening wordt gehouden.

Helaas moet gezegd worden dat men soms iets te veel over-the-top gaat, alsof het maar schelden om het schelden is. Desondanks zitten er een aantal leuke referenties in verwerkt en zijn de woordgrappen inventief. Het toppunt blijft uiteraard de absurde finale. Overigens kan de animatie zelf ermee door, vooral gezien het feit dat de film in elkaar is gezet voor een bedrag onder de 20 miljoen dollar.

Al met al een vermakelijke animatiefilm die voldoende blijft boeien over de gehele speelduur.

Dikke 3,0 sterren.

avatar van Walter S.

Walter S.

Vannacht gezien, hoewel de humor voor een deel wat voorspelbaar is (drugs & sex) zat er genoeg goede grap in deze film en vond ik sommige dingen wel aardig gevonden (Frankfurters die de juice uit willen roeien) en leidde het algehele idee wel tot een zeer vermakelijke animatiefilm . En -hoewel sex grappen voorspelbaar zijn bij Amerikanen- de finale was allesbehalve voorspelbaar en wel erg grappig.

avatar van El ralpho

El ralpho

Of je worst lust!

Een ding moet ik de makers van Sausage party nageven: origineel is het concept zeker. De uitwerking voelt echter een beetje magertjes aan en met name de puberale en vooral hele flauwe humor, begon mij met de minuut meer tegen te staan. Tegen het einde voelde ik mij dan ook een beetje murw geslagen door alle flauwe grappen die in een hoog tempo op mij afgevuurd werden en hadden zelfs de nodige ingedronken biertjes het gewenste effect niet bereikt: namelijk deze film vooral niet te serieus nemen en gewoon genieten van de platvloerse humor. Dit eerste lukte bij het begin nog wel, maar het probleem was dat ik het na een minuut of 15 wel gehad had met de pratende levensmiddelen. Het idee mag dan wellicht creatief zijn, in de uitwerking had dit concept te weinig body om de kleine anderhalf uur mee te vullen. Sausage party had voor mij dan ook beter gewerkt als een leuk voorfilmpje van 5 a 10 minuten met een uitloop van een half uur.

Het was overigens niet zo dat de grappen die niet in de trailer zaten opeens van een veel lager niveau waren, integendeel zelfs, want de film zat bomvol met soortgelijke humor. Het grootste voordeel met de trailer was echter dat deze kort en krachtig was waardoor hij mijn aandacht ook gemakkelijk vast kon blijven houden. Bij een speelduur van 83 minuten werkte dit niet voor mij. Hiervoor waren de grappen namelijk toch echt te eentonig en was de humor te platvloers om de gehele tijd te blijven boeien. Daarnaast spraken sprekende levensmiddelen, hoe origineel dit concept ook moge zijn, voor mij ook net wat te weinig tot de verbeelding.

avatar van John Milton

John Milton

“In here, we keep our wieners in our packages. That's how it is.”

De eerste R-rated computer gegenereerde animatiecomedy, volgens de hype. En nog kritisch tegenover georganiseerde religie ook. Mijn verwachtingen werden helaas toch een beetje teleurgesteld, want ondanks enkele geslaagde grappen, een behoorlijke portie durf en wat rake observaties, verzandt Sausage Party voor mij alsnog teveel in simpele, puberale seksgrappen om het bedenkelijke niveau te ontstijgen. Er is niet mis met seksgrappen, ook niet wanneer ze puberaal zijn, maar wanneer de ene de andere onophoudelijk op blijft volgen, dan gaat het opvallen wanneer je stopt met lachen.

Sausage Party heeft misschien de pech dat hij bekeken werd tussen Hunt for the Wilderpeople (2016) en Captain Fantastic (2016) in, twee komedies die beide een meer serieuze achtergrond hebben, maar de neiging wél kunnen weerstaan om die boodschap als een harde, bevroren worst bij je naar binnen te schuiven. Pardon my French.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Helaas amper in de bios geweest en dat is zonde ,,had hem graag gezien op het grote doek,

Deze pixar ( dixars toystory ) op crack.

En als je denkt dat de trailer is het hoogtepunt, dat is het dus niet.( in bepaalde gedeeltes letterlijk )

Het is wel grof, maar stuit een beetje comedy liefhebber nergens tegen de borst.

We zijn inmiddels wel wat gewend.

Er zitten veel leuke vondsten in , maar of je zal schaterlachen ,? zou kunnen.

Het is grappig, met zelfs hier en daar een boodschap.

Maar het mikt vooral op de humor,en daarin is de film geslaagd .

avatar van The Oceanic Six

I'm not a soft taco, I'm a hard horny taco.

Erg van deze volwassen, doch puberale animatiefilm genoten omdat het naast de heerlijke grofheid ook eens verfrissend is in een genre dat toch vooral bestaat uit brave familiefilms. Ik kan buiten de South Park film eigenlijk niet eens een R-rated animatiefilm opnoemen.

Sausage Party heeft zoveel seksistische, lompe en soms keiharde scenes in de film zitten dat je echt van deze humor moet houden om er van te genieten en om er echt goed om te lachen. Kan me voorstellen dat deze film veel hoge en veel lage cijfers scoort en weinig daar tussenin. Heb ieder geval erg gelachen om de hilarische eerste 20 minuten in de winkel, om de wrede afslachting in de keuken van de dame die de producten kocht en ook om de grote zelfverdedigingsactie van het voedsel op het einde. Ook heerlijk bizar met dat afgehakte hoofd van die stoner, hahaha. En als je dan denkt dat je alles hebt gezien, dan is er nog dat gestoorde, maar vreselijke grappige slot met de orgie. Zó fout, maar zó tof.

Mede dankzij de erg leuk ontworpen personages blijft de film constant grappig, al is het middenstuk wel duidelijk het minste deel van de film. Maar gezien de niet al te lange speelduur (maar lang genoeg hoor) valt dit allemaal wel te vergeven. Ook waren de diverse filmverwijzingen erg goed gedaan, vooral die van Saving Private Ryan (te grappig) en Terminator 2 (dat was wel even episch, zeker met de soundtrack van T2 erbij) als beste voorbeelden.

Sausage Party is niet perfect, maar wel een hele geslaagde toevoeging aan het animatiefilm genre. Ik hoop dat er meer van dit soort volwassen films komen.

Kleine 4*

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Troep van een bedenkelijk niveau. Kreeg er pijn aan mijn hoofd van... Ook de animatie is niet al te best in vergelijking met andere films die ik dit jaar heb gezien. Je moet al behoorlijk in je genitale fase blijven hangen zijn om dit een billenkletser van een film te vinden. Zo'n voor de hand liggende humor Maar goed, voor elke film is er een publiek. I respect that.

avatar van coumi

coumi

Animatie voor volwassenen, zeker niet voor de kinderen. Veel seksgrappen, vulgair woordgebruik, afgehakte hoofden en uiteenspattende lichamen....Dat klinkt voor sommige misschien nog leuker dan dat het is want over de grote lijn is Sausage Party eerder belachelijk dan leuk. Het verhaaltje(levensmiddelen in de supermarkt krijgen bewustwording en komen in opstand tegen de grote boze mens) is echt kinderachtig, de grappen eromheen missen meestal subtiliteit en scherpte. Geloof me: U en ik hadden dit scenario ook in record tijd kunnen schrijven op een druilerige zondagmiddag. Rogen en zijn vriendenclub waren met het melige This is the End duidelijk beter op dreef. Los van de wel zeer geslaagde animatie: sla deze toch maar lekker over.

avatar van Brabants

Brabants

Lekker grofgebekte animatie met schappen vol humor van de bovenste plank(haha!). Het zijn allemaal eigenzinnige karaktertjes en de casting is hierbij uiterst geslaagd. De film wil tevens een diepzinnige boodschap uitdragen, maar dit moet men zeker niet al te serieus nemen. De humor is gewoon afgezaagd, maar daarom niet minder grappig. Je houdt er van of nu juist niet. Er is geen gulde middenweg.

avatar van Macmanus

Macmanus

Leuke film.

Paar dingen doet deze film heel goed. Eindelijk weer eens een animatie film die niet op de familie is gericht (uit de US) en het concept is niets minder dan geweldig! Het blijft het Rogen team dus wat flauwigheden zijn nooit ver weg. Maar er zitten ook een paar geweldige vondsten in. Crackers! Je moet wel heel cynisch zijn wil je niet een paar keer smakelijk kunnen lachen. Sowieso hou ik van een film die religie aanpakt. (ook al is het niet altijd even subtiel) Tempo is ook lekker hoog waardoor je nooit verveeld. Orgie vond ik juist wel leuk. De sausage/bun jokes waren er al zo veelvuldig dat dit toch wel moest komen.

Hopelijk zet het bescheiden succes de weg open voor wat meer animatie in US voor de volwassene kijkers. Want sommige concepten werken alleen als animatie.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Een animatiefilm voor 16 jaar en ouder, dat zorgt bij mij toch voor interesse. Zonder enige informatie hier dan ook aan begonnen, om het puur op mij af te laten komen zonder enig idee te hebben waar het verhaal over zou gaan. Dat verhaal is hierin juist erg mager, maar het is best een leuke uitwerking. Veelal grof en zeer plat is het een verhaal die ook nog momenten bevat die je van tevoren niet ziet aankomen, want de onthoofding is bijvoorbeeld niet wat ik bij deze film had verwacht. Maar het is juist de grofheid die deze film redelijk genietbaar maakt.

avatar van Arneaux

Arneaux

Fuck yeah!

(En nee, dat is niet te kort. Dit is de uitzondering waarin de typisch Amerikaanse "fuck" en sex grappen een keer wél leuk zijn.)

avatar van Film Pegasus

Pubergrappen voor volwassenen. De film kleurt wat buiten de lijntjes met de humor. Helaas blijven dergelijke films enkel daar op teren en is het verder creatief weinig boeiend. De humor werkt met momenten wel, maar het is duidelijk dat het grote geld naar de meer gezinsbrede animaties gaat. De achterliggende parodie op religie geeft alles wel een extra laag. Slecht is het dus zeker niet, maar enkel opvallend omdat er weinig ander films over pratende worstjes zijn met humor voor 16+.

avatar van Flat Eric

Flat Eric

Animatie voor volwassenen.

Over geile Taco's, Nazi zuurkool en worstjes die in een broodje willen zitten. Je moet er van houden. Niet helemaal mijn humor maar er zaten een paar politiek incorrecte grappen in die wel aardig gevonden waren. Het is in het begin een verfrissend idee al dat pratend voedsel maar na een half uur had ik het er wel een beetje mee gehad.

Daarbij vond ik de animatiestijl verder nogal lelijk en grof.

avatar van SmackItUp

SmackItUp

Mee eens. Best een leuk idee om eten te laten praten, maar echt mooi zag het er niet uit. Toch heb ik mij best vermaakt door een aantal grove grappen die gemaakt werden.

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

film reviews in 100 woorden: Sausage Party (in 100 woorden) - filmreviewsin100woorden.blogspot.be

Worstjes, broodjes, taco’s, kauwgum, honing mosterd dressing, … komen tot leven in Sausage Party, een amusante animatiefilm over het avontuur van producten in een supermarkt. Het concept is leuk bedacht maar er zijn genoeg Pixar, Dreamworks of andere animatiefilms met ditzelfde cliché gevulde verhaal en sociale commentaar. Wat deze film toch dat extraatje geeft is voornamelijk de puberale humor die we gewend zijn van Seth Rogen en zijn clubje. De animatie zelf is niets bijzonders maar de stereotiepe personages, de verwijzingen naar andere films (Saving Private Ryan of Terminator 2) en natuurlijke de grove humor maken dit toch een vermakelijk tienerfilmpje.

avatar van Ste*

Ste*

• 2072 berichten

Zodra je (deze) Amerikanen de vrijheid geeft om alles te doen buiten een bepaalde ‘rating’ om is het meteen fucks and drugs wat de klok slaat met dit soort komedies. Vind ik altijd wat overdone en flauw en alleen ‘omdat het kan’.

Los daarvan vond ik het wel echt een leuke film, waar niet zozeer de grofheid als wel de vele, vele verwijzingen de boventoon voeren. Om de zoveel seconden zie je wel weer een referentie naar de actualiteit, popcultuur of raciale stereotyperingen. Veel te vaak om nog subtiel te zijn, en vaak ligt het er ook duimendik bovenop, maar voor een constante glimlach en plezier weet het zeker te zorgen. Lijkt me ook echt een feest om een film als deze te maken.

Sowieso vind ik het onderwerp voedsel gewoon erg leuk, helemaal omdat je daarmee natuurlijk uit een eindeloze bron van creativiteit en vondsten kan putten.

Regelmatig is het iets te plat (de Douche vond ik een behoorlijk awkward personage), maar dat wordt dan weer goedgemaakt door bijvoorbeeld die Stephen Hawking-bubblegum (hoe kom je erop) en de hilarische scenes waarin het voedsel ‘vermoord’ wordt.

Dikke 3,5*

avatar van N00dles

N00dles

Best een creatief idee, en animaties met eten zijn altijd leuk, maar inhoudelijk kun je er geen 90 minuten mee vullen zonder allerlei andere onzin bij te bedenken (zoals die flauwe Douche). Ik denk dat het beter had gewerkt als een korte 15 minuten animatie. Vooral het einde vond ik eigenlijk best raar en afgeraffeld.

Het was wel leuk om te zien hoe ze verwijzingen naar voedsel en allerlei metaforen gebruikten voor het 'leven buiten de supermarkt'. Dat verschillende schappen allemaal andere ideeën hadden over het 'hiernamaals' vond ik een grappig raakvlak met de echte wereld.

Het is wel allemaal een stuk minder braaf dan de gemiddelde animatie, maar eigenlijk betekent dat vooral veel flauwe drugs- en sekshumor. En een puberaal gehalte aan 'fucks'.

Een scene waarin voedsel werd klaargemaakt door een vrouw in haar keuken is al veel leuker, met allerlei creatief geanimeerde 'sterfscenes'.

Wel jammer dat het voor driekwart Amerika-only producten zijn die we in onze supermarkten niet hebben.

avatar van Kondoro

Kondoro

Sausage Party

Heb nu dan eindelijke deze film gekeken maar hij is ver onder mijn verwachtingen in verlopen. Had de film eerder geschat op een ander niveau dan dat hij nu heeft ,waar ik wel een beetje van schrok. We beginnen met een ellendig lang intro-liedje wat later in de film wel een hoofdonderwerp word. Het blijkt dan zo te zijn dat de levensmiddelen in de supermarkten leven, en de mensheid als ‘goden’ zien. Ik vond de animaties nou niet echt je van het en het was soms te oversekst.

Sausage Party was al vanaf het begin bekend omdat hij voor het ouderlijk publiek was, dat kon je niet gelijk zien tot dat de wezens gingen praten. Het was al gauw grof, oversekst of iets anders (niet voor de jeugd) waarbij je soms toch even op je hoofd krabde want de film kende een andere doelgroep. Al waren de personages heel kinderlijk bedacht, het geheel daar weer om heen was gewoon te volwassen, het was meer een tegenstrijdige film dan dat hij daadwerkelijk leuk werd.

Oke goed, je wist van te voren toch dat het ging gebeuren. De orgie (groepsseks) die op het laatst kwam was mij dan echt te overdreven. Als iets wel weg mocht was dit het, dit was gewoon niet leuk om naar te kijken. Ja ik ben van het mannelijk geslacht en ik vind dit soort dingen echt niet erg in een film maar, je kunt ook overdrijven.

Sausage Party is een film waarbij je toch wel even stil staat bij het verhaal, want die is vrij simpel. Een knakworst en een broodje zijn verliefd op elkaar. Toen er een honing-mosterd saus weer werd terug gebracht, die het wrede leven van de ‘goden’ wist namelijk: het opeten van de etenswaar, werd hij helemaal gek. De pot ging zelfmoord plegen waarna de worst en het broodje op vrije voeten kwamen. De knakworst ging op onderzoek uit om de waarheid te weten, terwijl zijn vriendje mee genomen werd en wist te ontsnappen. Ze komen achter de waarheid en de supermarkt gaat achter de mensen aan. Best simpel en kinderlijk maar ook wel weer leuk.

Hoewel ik mij de film anders heb voorgesteld en hij me soms wat tegenviel was hij zeker niet saai. Heb me het avondje wel gevuld maar, ik verwachtte er totaal wat anders van en, dat was jammer!

avatar van Ossenkar

Ossenkar

Man man wat een zaadfilm

k kan er geen worst van maken zo slecht vond ik t. Was op het einde helemaal klaar met die worst en dat broodje.

Matig.

Toch wel grappig om te lezen dat dit een film voor "volwassenen" is, terwijl 16+ eigenlijk gewoon wil zeggen dat je een uitermate puberaal werkje voorgeschoteld krijgt. Op zich niks mis mee, maar héél volwassenen is dit natuurlijk niet. Integendeel.

Jammer genoeg is een deel van de humor gewoon weer simpele vuilbekkerij. Veel fuck zeggen is niet bijster grappig en als het dan toch echt moet dan wil een smakelijk Brits accent wel eens helpen. Bij Amerikanen is het vaak wel willen maar niet kunnen. Ook de zinspelingen worden té vaak herhaald en vallen te vaak in hetzelfde straatje. En de puns zijn gewoon erg flauw en niet geschikt als running gag.

De film is leuker wanneer er met parodieën en analogieën gespeeld wordt. De Saving Private Ryan scene is erg leuk gedaan, al vond ik de horror keuken nog net wat beter. Je zit even naar een mini-Braindead te kijken. Ook de trap tegen de schenen van religie is wel geinig, maar dan merk je dat de schrijvers niet echt vernuftig genoeg waren om het écht goed te maken.

Wat de regie betreft trouwens: de ene heeft ooit een Thomas the Tank Engine film gemaakt, de andere Shrek 2. Geeft al zo'n beetje aan wat je van de regie mag verwachten. Stemmenwerk bestaat vooral uit bekende namen, al zitten de meeste wel zo vast aan hun typetje dat het zelden echt storend is.

Ondanks de kort speelduur had ik het na een uurtje wel gezien. De film is niet consequent grappig genoeg en het laatste uur is eigenlijk een uitvergroting van de mindere humor. Toch zitten er een paar erg fijne scenes in en is het eerste uur redelijk makkelijk doorheen te komen. 't Is beter beduidend beter dan Pixar en gevolg, maar naar een aardig eindje verwijderd van "goed".

avatar van Mitakcor

Mitakcor

Om eerlijk te zijn vind ik het idee best creatief. Het is net als het afslachten van mensen door dieren. Maar de manier om de film te maken vind ik jammer genoeg heel erg flauw. Het begint wel realistisch maar gauw merk je later dat het gewoon een film zonder doel is. Na een half uurtje is het gewoon niet grappig meer. Een geweldig idee maar de uitwerking heeft het helaas geweldig verpest.

avatar van scorsese

Goeie film over een worstje dat niet kan wachten tot hij gekocht wordt en samen met zijn broodje kan zijn. Een toch wel originele animatiefilm die toch wel een tegenhanger genoemd kan worden van de Disney en Pixar-films. Lekker grof op meerdere niveaus en ondanks dat er meer dan genoeg te lachen valt had de film ook zeker niet langer moeten duren. Een toffe stemmencast (o.a. Edward Norton die Woody Allen imiteert). Met gemak 3.5 sterren.

avatar van K. V.

K. V.

Eindelijk deze eens bekeken en hij viel eigenlijk beter mee dan gedacht. 'k vond het nog een leuk verhaal die toch wel iets uitgebreider was dan verwacht. De film zag er ook erg goed uit. De stemmencast was ook leuk en er zaten wel enkele verrassingen in. De humor is niet altijd even subtiel en ook niet zo geschikt voor kinderen.

Het is geen super lange film, maar het tempo zit wel goed. Ook de soundtrack was wel leuk.

'k vond het wel een leuke film en heb met het zeker niet beklaagd.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1954 berichten

Heel soms een beetje grappig, maar over het algemeen niet echt een hoogvlieger. Het grove taalgebruik is vaak niet leuk. Soms wel. Het idee is best leuk, maar toch niet goed uitgewerkt. Tja, wat moet ik hier verder over zeggen. Probeer hem uit, misschien is het wel je ding. Misschien niet.

avatar van Decec

Decec

Een matige animatie/avontuur/komedie/fantasie film...

Redelijk gemaakte animatie...

Redelijk verhaal...

Prima achtergrond muziek/geluid

(Dolby Digital)...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Jammer geen top film...

Niet te moeite waard...

avatar van Shadowed

Shadowed

Te ver.

Sausage Party kwam vooral onder mijn aandacht vanwege de 16 rating. Bij een soort pixar animatie zoals deze had ik dat totaal niet verwacht. Dus heb hem toch maar aangezet, ik wist met een aantal recensies wel waar ik aan begon.

De humor is voor mij niet erg actief. De Seth Rogen humor was nooit bijzonder bij mij en dit is niets nieuws. Vooral omdat het zo vergezocht is. Zo ver dat de humor mij een beetje te boven is. Ook de orgy aan het einde was niet zo ontzettend lollig in mijn ogen.. Veel grofgebekte karakters waren ook niet zo bijzonder grappig in mijn ogen

Naast de negativiteit zit er ook een positieve laag overheen. Namelijk de bloedbaden, die ik bij vlagen wel amusant vond. Vooral omdat er een iets weg had van Saving Private Ryan. en met soms wat bloederige eindes is de film dan bij vlagen wel leuk om een keer te zien. Maar ook niet veel meer dan dat