Genre: Horror / Komedie
Met onder meer: Danielle Panabaker, Matt Bush en David Hasselhoff
Releasedatum: 14 juni 2012
Bekijk via CANAL+
Plot Piranha 3DD
"Twice the Teeth. Twice the Terror."
Een jaar na de aanval van prehistorische piranha’s op Lake Victoria zijn de vraatzuchtige vissen via het rioleringssysteem van de stad kunnen ontsnappen. Hierdoor krijgen ze toegang tot de zwembaden en het pas geopende waterpretpark “Big Wet”. De wilskrachtige Maddy en haar vrienden Barry en Kyle zullen het moeten opnemen tegen deze mensenetende creaturen...maar kan men ze wel tegenhouden?
Maddy
Travis
Ashley
David Hasselhoff
Elineloves
Tieten. Blote billen. Nog meer tieten. Bimbo's. Knappe meiden. 'Stoere' gozers. Nerds. Domme acties. Paar piranha's. Nouja, best veel piranha's. En eigenlijk viel het nog best mee met de tieten.
Begon allemaal beetje chaotisch en hak-op-de-tak, kon het gezicht van dat zeurkipje ook niet goed verdragen. Vond de cast sowieso erg matig. Niet eens op een leuke manier slecht, eerder op het vervelende af. Maargoed, dit had ik ook verwacht, want hoe zeer ik genoten heb bij deel 1, ik wist dat ik dat hier toch niet zou doen. Lastig te overtreffen.
Toch zaten er een handjevol humoristische scènes in. ''Oh my GOD it's on my dick!''
Muahaha. Hier heb ik echt even hardop om zitten lachen. Vooral omdat die doos ook nog daarna de keuken in loopt, die helemaal vol zit met bloed, en dan kalm vraagt: 'Oh my god Josh what are you doing?'
Vanaf het middenstuk begon mijn aandacht weer te verslappen. Veel van hetzelfde, zowel de kills als de humor is matig lopende band werk. Ik kan er op de een of andere manier ook niet om lachen wanneer een vent met een karretje over een kind rijdt. Net als de onthoofding, niet mijn soort humor. Te Scary Movie achtig. Dat was de scène waar ik zo hard om gelachen heb ook wel, maar dat was toch... anders. Wat sadistischer ofzo.
Einde vond ik al even ergerlijk. Meh.
hedrick
Einde vond ik al even ergerlijk. Meh.
Hoi Elineloves, Daar kon jouw tiet een puntje aan zuigen, aan al die tieten of niet? hahaha
brave71
hou normaal van dit soort films, maar helaas is deze slap...
humor is over the top, daar kan je misschien van houden, ik niet in dit geval
natuurlijk te voorspelbaar en weinig spanning
alleen met tieten en gore red je het ook niet
ibendb
De poster is mooi, de trailer is leuk, maar de film is matig.
Waar Piranha 3D leuk en "origineel" is, is Piranha 3DD slap en over-the-top. Sommige shots zijn zelfs meerdere keren gebruikt. Het verhaal is erg slapjes. Dit komt vooral door het verhaal rond Maddy en Barry. Dit was oersaai en er wordt geprobeerd wat drama in de film te steken, maar het zorgt enkel voor wat hatelijke sènes.
De personages waren echt om ter irritantst. Ze maken de meest onlogische keuzes en ze zijn zo onsympathiek als mogelijk. David Hasselhoff was hooguit vermakelijk en Ving Rhames werkte nogal op m'n zenuwen.
De humor die erin werd gestopt zie je al van ver aankomen. Zoals The Hoff en kleine David, de stomme one-liners en de vreemde manieren om mensen te vermoorden (een piranha die in een vrouws vagina zwemt en daarna een jongen zijn lul afbijt
De gore viel best nog mee, al wordt het niet zo benadrukt als in deel 1. Ook jammer dat veel van de gore CGI was. Hierdoor waren er nogal grafisch slechte kills en die waren ook best onorigineel en slecht in beeld gebracht.
dennislaport
Deel 1 was nog best te pruimen, deze deel slaat nergens op.
over de top overdreven komedie, geen spanning en slecht geacteerd
akira124
Deel 1 was nog best te pruimen, deze deel slaat nergens op.
over de top overdreven komedie, geen spanning en slecht geacteerd
De insteek was dan ook over de top, ik kon er zeker om lachen. The Hoff was geweldig!
RooieBloemkool
Fijn dat de film zichzelf niet serieus neemt, jammer dat de film dat dan ook niet doet met de kijker. Als Ving Rhames in de film verschijnt hoef ik echt niet een flashback naar het eerste deel te zien. Ook de scene's zoals een onthoofding door een vlaggetjeslijn of een piranha in de vagina van een vrouw vind ik zelfs voor een zichzelf niet serieus nemende film te achterlijk voor woorden. Duidt op niet genoeg kwalitatieve creativiteit om 90 minuten vol te filmen. Domme dingen zoals Maddy die steeds opnieuw het water induikt of piranha's die 2 meter hoog springen maar bij Carl Goodman in zijn aquarium genoeg hebben aan 2 cm tussen het wateroppervlak en de rand van het aquarium past wel bij het niet serieuze karakter van de film en is ook niet zo overdreven als eerdere voorbeelden, waardoor het redelijk te pruimen is. Je weet natuurlijk van tevoren wat je op je bordje krijgt, dus met die insteek is 3DD goed weg te kijken.
killer13
hoe zit het met de speelduur van de film? op horror.nl staat een recensie waar men beweert dat de film maar 70 minuten duurt???
Dat klopt. De 90 minuten die hier op MM staan zijn echt onzin. Uur en een kwartier, is het wel klaar.
Tonypulp
80 minuten als je gewoon even blijft hangen bij de end credits. Leuk uitgeknipt materiaal en bloopers. Film zelf is met 70 minuten wel klaar.
egelhunter
Vond de 1e film nog wel leuk. Dit vervolg is wel een stuk minder maar had er zo weinig van verwacht dat ik m toch best vermakelijk vond. CGI is slecht, de nepvis poppen maakt het nog slechter, maar de humor en tieten zijn aanwezig. Vond David Hasselhoff echt zo fout dat ie grappig was de gehele film.
aspers
Damn... Wat een tegenvaller!
Was de eerste nog zooo fout dat het goed was,m zijn ze hier bij het 2e deel totaal doorgeslagen. En dan helaas de verkeerde kant op. Totaal geen samenhang... Het lijkt wel een verzameling korte films.
Dieptepunt van de film is toch wel dat een van de visjes bij een van de meiden via de intime plek naar binnen gaat en hier ook weer uitkomt.... Zucht...mtriester kun je het niet bedenken
Als ik je vertel dat Davis Hasselhof zo'n beetje het leukste uit de film was, dan weet je genoeg. En als een film dan op het eind ook nog even (niet leuke) bloopers moet laten zien, dan weet je ook dat er tijdens de film verdomd weinig te lachen valt.
ondertussen dat ik dit tik zijn er nog steeds bloopers, david hasselhof op het strand, en nog een kort stukje film te zien. Deze aftiteling is net zo vaag en rommelig als de rest van de film. Snel uitzetten voordat er nog meer komt!
Met veel pijn en moeite: 1,5 *
Met zo'n foute titel kun je natuurlijk geen meesterwerk verwachten, maar goed, echt slecht is de film nu ook weer niet. Onderhoudende pulp, zullen we maar zeggen, net als het vorige deel, Piranha 3D. Ditmaal is alles nog minder serieus te nemen, resulterend in een volstrekt over de top cameo van David Hasselhoff. Verder veel blote tieten en matige special effects. Het hoge tempo en sommige geïnspireerde momenten zorgen nog net voor een krappe voldoende. De film is aan de extreem korte kant, zo'n 70 minuten, maar door één van de langste aftitelingen die ik ooit heb gezien komt de film toch uit op ruim 82 minuten.
mrwhite
Fish and boobs a killer combination : Part two
John Gulager is een beperkte regisseur dat is nu wel heel duidelijk. Ik denk dat het schript op één A4 blaadje kon. Je ziet dat dit wel zeer snel en zonder overtuiging is gemaakt, de meeste scene's zijn gewoon vlug aan elkaar genaaid. Ook het camera werk was bij momenten echt rampzalig en als er al eens een aardig shot was leek het een copy van wat Alexandre Aja deed in deel één. Ook bepaalde kills zijn zo belachelijk ik heb er geen woorden voor. Wat ik ook miste in dit deel is dat er weinig leuke scene's zijn met naakt vrouwelijk schoon meer dan een beetje lopen en tieren moeten ze niet doen.
Zijn er dan ook goeie dingen te vermelden ja zoals The hoff die deed een aardige zelfspot en Ving Rhames die nog een leuke scene heeft al vond ik dat het ook wel pover camera werk was.
Ik kan wel begrijpen dat de mensen die de Feast trilogie goed vonden hier ook wel nog zal kunnen van genieten er zitten namelijk een aantal domme en vulgiare scene's in.
Ik kom niet verden dan 2* leve Alexandre Aja die wel weet hoe je 80ties horror weer tot leven moet brengen.
Corcicus
De films van de Feast trilogie scoren bij mij tussen de 3.5 en 4.5 ster, maar dit was echt wansmakelijk. De effecten waren spotgoedkoop, de kills pover en zonder creativiteit. Men is bovendien zeer gierig geweest met de gore, onbegrijpelijk aangezien zowel de Feastfilms alsook de vorige Piranha bijzonder bloederig waren. De film is ook nog eens belachelijk kort en de scènes met David Haselhoff waren totaal niet grappig.
Humor- en horrorloos scharminkel van een film. Te mijden als de builenpest.
hatebreeder
Een film die nog wel aardig begint maar uiteindelijk in 1 grote flauwekul eindigt.
stekman
Wat een ongelofelijk troepfilm. Dit slaat echt totaal nergens op. Ik wilde hem een 1 gaven maar maak er een 1,5 van vanwege David Hasselhof, die maakt het nog iets grappig.
Matige horror/komedie wanneer stoppen ze nu eens een keer met het genre horror/komedie.......
Wel aardig waren de soms wel mooie vrouwen maar deze waren er alleen voor de vulling van de film., die vrouwen hadden ook geen tekst die wel tekst hadden waren weer zeer matig.
galaxydriver32
jezus, hadden ze niet een wat langere film kunnen maken stelletje prutsers dat het er zijn
demcon
dit is wel de domste film dit jaar, wat ik gezien heb, je kunt je verstand op nul zetten maar das niet genoeg, verstand op -100 misschien, zo dom, vooral de laatste scene in de zwembad......
Tonypulp
Waar is de logica?
Goodfella_88
Vermakelijk filmpje, als je niets anders te kijken hebt
David Hasselhoff is back haha
Als jij iedere horror/komedie niks vind, waarom stop je zelf niet met kijken naar dat genre? Er zijn heel wat geslaagde horror/komedies.
Carlos Olivera
0,5 voor de visjes, 1 voor de boobs en 1,5 voor Hasselhof! Redelijk vermakelijk, maar ook niet meer dan dat.
Waku
Ga deze film zeker niet in de bioscoop zien, behalve dat je na zo'n dikke 70 minuten weer buiten staat valt er weinig te genieten van dit zoveelste vervolg op de bijtende visjes.
De piranha's zien er echt niet uit. Verder is het allemaal erg cliche matig. Hoop tieten, veel blabla over sex en ach ja, soms wel grappig gevonden scenes waar de visjes wel eens in kunnen bijten
als het een menselijk lichaam betreft. Maar ook dat is voorspelbaar. Enige echt leuke was Davis Hasselhof die zich zelf op de hak nam.
Blijven kijken als de aftiteling loopt....
Verder kun je deze film missen als kiespijn.
2.*/2.5*

Piranha 3D