• 9.378.430 stemmen

Gesproken taal: Engels, Kantonees, Mandarijn en Japans

Releasedatum: 1 november 2007

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot War

"Vengeance is the ultimate weapon."

Wanneer de collega van FBI-agent Jack Crawford wordt vermoord door de mysterieuze huurmoordenaar 'Rogue', zweert hij wraak te nemen. Wat volgt is een intensieve klopjacht op 'Rogue', die bovendien een dodelijke oorlog heeft ontketend tussen twee Aziatische misdaadsyndicaten.

Special Agent Jack Crawford

Jenny Crawford

avatar van guylopez93

guylopez93

goeie film

mix van van alles eigenlijk vechtpartijen van Jet Li en veel schietscenes met Jason Statham

er werd ook door beide goed geacteerd

avatar van ulysses

ulysses

Vette actie, Statham niet op z'n best maar nogsteeds dik voldoende. Omdat Jet li erin mee speelde had ik meer vechtscene's verwacht (in combinatie met de alt. titel "rogue asassin"), ondanks dit viel het me niks tegen.

Het einde van de film maakt de film goed af, en de plotwending is behoorlijk vet (al was het redelijk voorspelbaar).

3.5 *

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Niet één van Statham's beste films, maar een lekkere aktiefilm die op het laatst een heel ongeloofwaardige twist krijgt.

Maar nogmaals de aktie is erg goed in deze film.

avatar van Jony-b

Jony-b

Ik vond het wel een goede actie film, goede acteer prestatie's en vooral een boeiend verhaal (beter dan de meeste actie films).

Het einde had inderdaad wel beter gekunt, maar zeker het kijken waard.

avatar van Dutchero

Dutchero

ron1969 schreef:
jammer van het einde dat statham dood gaat had beter verwacht dat ze samen de chinezen zouden opruimen
jason statham is beter in the transporter 1,2
maar had van jet li ook meer verwacht

Sjeezus! SPOILER!!!!!!!!!!!!

avatar van animalkrullie

animalkrullie

Dutchero schreef:

Sjeezus! SPOILER!!!!!!!!!!!!

HELEMAAL MEE EENS!!!!!!!!!

waar zijn de moderators nu????

avatar van erkin17

erkin17

gisteren gezien en vond het een lekkere actiefilm

en veel bloed dat zeker

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Leuke film, alleen het einde was erg slecht! (Niet vanwege dat Statham dood gaat)

avatar van Ramon K

Ramon K

Poeh! Dit is wel erg slecht!

avatar van Zinema

Niet zo'n heel beste actiefilm met Statham en Li. Vaak rommelig met een nogal idioot einde. Toch is e.e.a. onderhoudend en soms zelfs vermakelijk. Het houdt helaas niet over.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Lekker lompe actie van actiehelden Statham en Li.. beetje geforceerde plot, maar als hersenloos vermaak prima.

avatar van The Goss

The Goss

Prima actiefilm met een een wat matig plot, maar dat doet er niet toe in dit soort films. Ik kan Jason Statham steeds meer waarderen, hij is ondertussen mijn rijtje favoriete acteurs binnengeslopen.

avatar van DeCol

DeCol

Lekker actiefilm met vette vechtscenes. De meningen over het einde zijn nogal verdeeld. Ik zelf vond het verre van volmaakt wat me nog even liet twijfelen over mijn eindoordeel. Toch 3,5* dankzij Statham en Li.

avatar van seth gecko

seth gecko

normaal kan Statham een cursus bloemschikken nog cool laten overkomen, maar hier wordt hij tegengewerkt door een warrig verhaaltje dat met teveel serieux gebracht wordt en een incompetente mtv reggiseur die de ballen van beeldvoering kent

2**

avatar van Rutte

Rutte

Vermakelijke aktiefilm.

Zowel Statham als Li zijn weer eens goed op dreef, al vind ik 't soms allemaal nogal rommelig aandoen.

Vooral de plotwending naar 't einde toe vond ik totaal ongeloofwaardig en overbodig, maar goed, 't is een aktiefilm dus moeten we dat maar met een korrel zout nemen vind ik.

Verder genoeg smijt en breekwerk, en dat zorgt er voor dat het geheel voor de liefhebber een smakelijke hap is.

avatar van timp

timp

Rutte schreef:

Vermakelijke aktiefilm.

Helemaal mee eens. Vermakelijk actie-filmpje, viel me niks tegen. Het einde vond ik zelf ook overdreven en ongeloofwaardig, maar ach doet niks af aan de actie.

avatar van Diamantje06

Diamantje06

Vond deze film erg tegenvallen. Geen origineel verhaal en de actie had ook wel beter gekund.

avatar van MarazRecep

MarazRecep

Goed actiefilm met een goed plot, zit genoeg actie en vechtscenes in voor vermaak. De plotwending voegt ook wat toe aan deze film, en Jet Li en Jason Statham samen in een film wat wil je nog meer 3.5* (7/10)

avatar van Theunissen

Beetje 13 in een dozijn film met wel veel actie erin. Einde was wel onverwacht maar was tevens zeer plotseling en eigenlijk ongeloofwaardig. Leuk om eens gezien te hebben (ze zenden hem nu uit op Film 1).

avatar van helleke

helleke

Redelijke actiefilm met 2 acteurs die thuis zijn in dit genre.

Het verhaal zelf was bij momenten wat rommelig en ongeloofwaardig.

En het einde, tja in film kan alles é.

Toch 3 sterren omdat ik me geen moment verveeld heb bij het zien van deze film.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Leuke combi, die statham met Li!

Vooral het laatste half uur was erg goed, vol met aktie en een redelijk voorspelbare twist, die wel erg leuk uitpakt.

Jammer genoeg komt deze niet verder dan een met cliché's overgoten aktiefilm..

De aktie verder is wel aardig, niets spektaculairs maar vermakelijk zat.

avatar van Wonderbra

Wonderbra

De meningen zijn nogal verdeeld hier over het einde, maar het was juist het einde wat voor mij de film 0,5* hoger uit laat komen.

avatar van anco12

anco12

is best een goede film

veel aktie en veel schieten

verveeld je geen moment

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Echt een goede actiefilm, zo mogen ze er meer maken

avatar van stoffel75

stoffel75

Valt wel mee, dit cliché-actiefilmpje. Statham en Li, die combinatie werkt wel hoewel ze hier bijna geen scènes samen hebben. Ik had ook wel meer man-to-man combat verwacht van Li, jammer maar helaas. Leuk om eens te zien, maar inderdaad een ongeloofwaardig einde. Deze acteurs kunnen allebei beter.

avatar van wwelover

wwelover

Beetje teleurgesteld. Het is een redelijke film met aardige actie, maar een zeer dun en matig verhaal. En zeker het einde was erg jammer. Ik had er echt veel meer van verwacht. Het verhaal hoefde niet eens zo zeer top te zijn, maar wel een beetje leuk en spannend. Ik vond het nu ver onder niveau. Jet Li en Jason Statham zijn dan wel weer erg leuk, al miste ik het echte one on one gevecht tussen die twee, of iig dat ze one on one combats hadden aangezien ze dat beide goed kunnen, maar vond de actie maar matig.

Toch nog net een 3*

Maar geen topfilm. Leuk voor een vrijdag avond Dvdtje

avatar van 606

Standaard verhaal Aka Face/ off idee

goede actie.

En de sfeer is ook prima

3,5 ster

avatar van aburex

aburex

Prima actiefilm. Kan moeilijk ook anders met actiesterren als Jet Li en Jason Statham. Heb met goed vermaakt en ook het verrassende einde mag er zijn. Een vraagje nog: het einde van de film is Statham nu de verrader bij de politie en wie schiet hem feitelijk neer? Moetde film nog eens terug zien

avatar van joostus

joostus

Ach jongens ik baal er zo van heh elke keer weer als ik aan deze film denk, ik begrijp die regiseur echt niet. Ik vond het een hele goede actiefilm met weer een goed acterende jason statham. Ik vond het al een goede film en toen bleek 'Jet li ook nog eens Tom lone te zijn 'Geniaal vond ik dat van de regiseur. Het was tijdens de film niet in me opgekomen. Maar 'hoe kan je het dan zo ontzettend verpesten door het einde, dit einde was helemaal nergens voor nodig, dat bleek niet uit en klopt ook totaal niet bij de film, het verpest waar de hele film om draaide' heel dom van de regiseur, met een ander (normaal) einde zat het sterren totaal van alle beoordelingen zeker tegen de 4 aan.