Genre: Actie / Komedie
Gesproken taal: Engels, Hongaars en Russisch
Releasedatum: 6 maart 2003
Plot I Spy
"Attitude meets espionage."
Als de Switchblade, het prototype van het meest gesofisticeerd Stealth-gevechtsvliegtuig van de VS luchtmacht, gestolen wordt, wordt een beroep gedaan op een van de CIA-topspionnen, Alex Scott. Wat hij echter niet verwacht, is dat hij als partner een eigenwijze burger, de bokskampioen Kelly Robinson, krijgt. Samen moeten ze een gevaarlijke top secret spionagemissie tot een goed einde brengen. Hun opdracht: met een mengeling van vakkundigheid en humor moeten ze Arnold Gundars, één van de meest succesvolle illegale wapenhandelaars ter wereld, te pakken krijgen en zijn misdadige plannen voor het vliegtuig dwarsbomen.
Kelly Robinson
McIntyre
Edna
Jerry
Leno
Murphy en Wilson doen hun best maar ze worden in de steek gelaten door het stupide verhaal en de matige grappen. Wilson brengt zich er nog het best van af.
Vooral de badguys hebben totaal geen diepgang, sterker nog, ze hebben niet eens motieven. Best triest eigenlijk, maar ik moest toch enkele keren lachen en Wilson is aandoenlijk als stumper. 2*
sponchebob
Lekker eenvoudig lach of ik schiet filmpje.Leuk om een keer te zien.Ik ben blij dat ik hem niet gehuurd heb maar gewoon op tv heb gezien.
Julie
humor heeft hij wel
maar echt kwam dat pas in de helft van de film
leuke film
Waku
Eddie Murphy irriteert meer tegenwoordig dan hij pleziert.
Op een paar knallers na(Golden Child en Beverly Hills cop)
is het huilen met de pet op.
Zelfs"Metro" was leuker en actierijker.
I Spy verdrinkt in flauwe humor.
Wilson en Murphy zijn beide mede verantwoordelijk voor deze draak van een film.
ruupiejj
best een leuke film alleen dat komt alleen maar door de cast(wilson/murphy) die spelen erg goed en zonder die 2 was de film helemaal niks geweest. ik vind wilson eigenlijk altijd erg grappig en eddie murphy vind ik best grappig alleen hij speelt in hele flauwe films(dolittle/nutty professor)
Fikret8
Geweldige beginstuk. Ging helemaal stuk bij die boxscene van Eddie Murphy.
kArIzMa_TuRk
goeie leuke film. vond hem erg vermakelijk en er werd goed geacteerd door Murphy, Wilson en Janssen
krijgt een verdiende 3*** van mij..
Mescaline
Goede film geen moment saai genoeg actie en humor en goed geacteerd! zeker een goede film voor in het weekend 4 sterren!
tukkerstein
Keek wel lekker weg, niet heel spannend, af en toe grappig, maar op elk punt is het allemaal net niet. Een gewone actiefilm.
Sanderkeuh
Deze film verdient toch zeker 3 sterren.
Mja,
Murphy speelt super hier, Wilson is acceptabel.
Er zitten een paar leuke scenes bij, maar het nogal James-Bond-achtig verhaal is redelijk zwak.
Gelukkig wordt het grotendeels gered door leuke scenes, zoals het begin en het stuk dat Murphy begint te zingen, en dat Wilson hem nazegt.
In 1 woord samengevat:
vermakelijk.
film88888
De film was niet zo erg goed vond ik. het verhaal was al niet echt top. maar de humor van murphy was soms nog wel ok maar soms iriteerde hij mij. zoals hij wel 100keer opnieuw kelly robinson zei soms werd ik er gewoon gek van. wilson doet zijn best wel maar ja het lukt hem niet echt goed vond ik de film is nogal zwakjes. een 2,5
aerogp1
Murphy was erg leuk! Wilson speelt goed als het sulletje van de geheime dienst
tukkerstein
De scene waarin Muprhy Wilson nazegt is (inderdaad) hilarisch.
Adammeh
Eddie!
Heb deze ook al zo vaak gezien blijft goed =)
Femke Janssen ook weer eens in actie.
anne J
Opzich wel een humor film. Maar ik lachtte niet zo vaak als ons pa en mijn broer, soms vond ik het ook echt flauw en simpel. En het verhaal was zo klaar als een klontje
Maar best leuk wel.
joostie
Ik vind het wel een leuke actie/komedie.
leuke scene met Eddie Murphy met dat nazingen.
3,5 sterren lijkt me meer dan genoeg.
tommykonijn
Ook weer zo'n film die ik geen 500 keer hoef te zien maar vermakelijk is hij wel en er zitten ietsje beter acteerprestatie's in van Eddie Murphy dat is dan weer een hoogte puntje maar nogmaals : zeker geen topfilm!
***
tommykonijn
Eigenlijk wel mee eens ik vind ook het duo Owen Wilson en Eddie Murphy niet zo Goed samen, Dan zie ik Owen Wilson liever met Ben Stiller dan met Eddie Murphy.
joyenait
eddy murphy gaat nowhereland maken die is killer erg heb hem al gezien in vs
skipy05
het is een goede komedie maar Eddie Murphy past niet in deze film. Owen Wilson daarin tegen deed het wel goed.
Tha Luz
Leuke film het duo owen en eddie doen het goed,zaten ook een paar leuke grappen in en Famke Janssen is gewoon..HOT!:)
3.0
TheVoice
Ik zit nu tv te kijken en heb 10 minuten gezien, mijn verwachten zijn niet hoog gespannen en zeker niet na het lezen van jullie rescensies.
Tot nu toe 1 keer gelachen, om de stakeout-grap
bobolinski
goeie komedie,
kheb veel gelachen om eddy murphy wat ik niet bij al zn films kan
bollepeer
goeie film, murphy speelde niet slecht maar hij heeft betere films gedaan.
opzich wel grappig maar het is minder dan wat ik er van had verwacht. de scene met de ballon was wel heel erg onrealistisch.
maar over het algemeen wel ruim voldoende
3.5 *
m1701
Owen en Eddie kunnen veeeel beter!
Ik vind dit zeker een van de mindere films.
Heb af en toe wel gelachen maar niet bijzonder.
Einde was wel ingewikkeld

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'