• 9.375.219 stemmen

Geregisseerd door: Michael Anderson

Met onder meer: Thomas Turgoose en Laura Aikman

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot The Hatching

"Does for the moors what 'Jaws' did for beaches."

Tim Webber zit op kostschool in het dorpje Somerset. Op een avond sluipt hij met zijn vrienden Baghi en Nick de slaapzaal uit om voor de grap krokodilleneieren te stelen uit de dierentuin in de buurt. Dat loopt echter gruwelijk mis: Nick komt zelfs om het leven en Tim neemt alle verantwoordelijkheid op zich. Vijftien jaar later keert Tim na de dood van zijn vader terug naar Somerset om het familiebedrijf over te nemen. Maar al gauw merkt hij dat er iets raars aan de hand is in het dorp. Er verdwijnen af en toe mensen en het lijkt allemaal te maken te hebben met de oude mijn en de krokodilleneieren die Tim destijds mee naar huis heeft genomen. Zouden hij en zijn oude vriend Baghi alsnog moeten boeten voor wat ze al die jaren geleden hebben gedaan?

avatar van Clapboy

Clapboy

viel me wat tegen, nogal goedkope uitstraling hoewel er wel wat leuke grappen in zaten, beetje weinig krokodil alleen, krokodil zelf zag er redelijk goed uit maar kwam te weinig in beeld. keek wel makkelijk weg.

avatar van Barry83

Barry83

Dit is echt heel erg slecht, en erg goedkoop. Meer voor SyFy.

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

Echt een film die volgens mij in elkaar is geflanst voor 7.50 euro.....acteurs slecht,verhaal ongeloofwaardig en als klap op de vuurpijl een krokodil die eruit zag als een aanbieding van bart smit......nee laat maar links liggen dit filmpje....1.5 stars.

avatar van joolstein

joolstein

Oké natuurlijk ging ik er al van uit dat het niet de beste film ging worden; er is een plot over krokodillen die een Engels dorp onveilig maken...? Maar ik hoopte toch op een zekere Engelse charme. Maar helaas ook die viel tegen! De krokodillen en de speciale effecten zien er wel heel erg goedkoop uit. Bovenal zijn de krokodillenaanvallen van ondergeschikte aard, omdat het belangrijkste voor de hoofdrolspelers is om erachter te komen wie de exotische dieren heeft grootgebracht. En dit gebeurd met een handvol grappen. Wel knap dat de makers door hadden dat je niet aan de gang kan blijven met die krokodillen en dus volgt er een plotwending, maar al snel blijkt dat deze wending alleen dient om meer, nogal flauwe grappen en niet om wat bloed te vergieten! Het had misschien nog een solide middelmatige horrorfilm kunnen worden maar het is gewoonweg een catastrofe met alles; de narratieve zwakheden, klungelige effecten, het camerawerk en de montage, en de zelfgemaakte pornofilmachtige muziek. Tja erg zwak dus!