• 9.370.968 stemmen

Geregisseerd door: Jesse V. Johnson

Met onder meer: Mark Dacascos, Emma Lahana en Billy Zane

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot Alien Agent

Marlowe is een samoerai in de toekomst die volgens een geheime code leeft. De Syndicate is een onbekende criminele organisatie die de familie van de 15-jarige Julie heeft vermoord. Julie wil gerechtigheid en doet er alles aan om dat zover te krijgen. Ondertussen wil Saylon, een huurmoordenaar van deze melkweg, een invasie op de aarde voorkomen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Dit moet wel een van de slechtste films zijn die ik ooit gezien heb. Werkelijk dramatische "special effects" (de glinstertjes als er weer eens een alien doodgaat), waardeloze acteurs (en dan die griet die 15 moet spelen maar eruit ziet als 25), een verhaaltje te dun om serieus te nemen en een slap en nergens op slaand eind. Werkelijk om te huilen.

Ik ben een diehard scifi fan maar dit is een van de weinige films waarin ik stukken heb geswitched. Wat een verspilling van tijd.

Wat is het minste aantal sterren dat je kunt geven? Hoe dan ook, het is vast te veel voor dit stuk afval.

armand 1 schreef:

Gewone alle daagse Science-Fiction film veel actie en geweld maar geen inhoud.

Ik dacht eerder aan de "rambo" films of vergelijkbaar. Zogenaamd stoere mannen die elkaar afmaken, wat explosies... Huilen met de pet op.

avatar van Piratje

Piratje

Erg langdradige film over twee werelden die onverzoenbaar zijn.

Het verhaal zit droevig in mekaar en wordt met ouwerwetse effects aan mekaar gehouden.

Geen SF-film die je meesleept. Ik heb ondertussen de hele snoepkast leeggegeten van verveling om toch maar te blijven kijken.

Zelden een goed moment dat raakt.

Julie speelt nog het best van de zwakacterende ploeg.

Alien Agent is geen aanrader en scoort voor mij slechts 1,0* met deze flopfilm.