• 9.377.381 stemmen

Geregisseerd door: M.J. Bassett

Met onder meer: Sean Pertwee, Toby Kebbell en Alex Reid

Gesproken taal: Russisch en Engels

Plot Wilderness

"It's not about revenge. It's about punishment."

Een groep jonge criminelen uit het Moorgate Young Offenders instituut wordt een week naar een eiland gestuurd, nadat één van hen zelfmoord heeft gepleegd. Op het eiland wordt de groep achtergelaten en moeten de jongeren proberen te overleven. Dit is moeilijker dan het lijkt, aangezien een mysterieuze jager op het eiland hen van kant probeert te maken.

avatar van The_Game

The_Game

Goeie thriller, met een laag budget. Heb me prima vermaakt met deze film en vrienden van me ook. Jammer dat je hem wel vrij snel door hebt.

avatar van cyborg

cyborg

Goede film! Goed verhaal

avatar van Skrean

Skrean

Zeer goede film met goede bekende en onbekende acteurs.

Geweldig verhaal over survival.

Lekker zieke personages, en goede schrikmomenten.

Bovenal erg geloofbaar.

3,5 ster

avatar van x_Roxanne_x

x_Roxanne_x

Zeker een goeie film. Alles is ook heel onverwachts en acteer werk van de honden was erg goed! Het einde is erg onverwacht maar past goed bij het verhaal. Zeker een 4 waard!

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Wat een bagger weer dit.

Ik vond de acteurs minder, het acteren was dus ook niet veel.

Verhaal had ik vaker gezien, was voor mij echt niet nieuw.

Oke de honden deden het leuk, en de effecten waren wel goed, maar daar blijft het bij.

avatar van Ammer

Ammer

Vette hunter/ hunted film met lekker rauwe gore effects,

Het verhaal laat veel ruimte voor spanning en de beklemmende sfeer doet de film ten goede 3.5*

avatar van Waku

Waku

Vergezocht en eigenlijk onzinnig verhaaltje.

Na de zelfmoord van een van de jonge delinquenten worden allen op strafexpeditie gestuurd naar een of ander eiland. En daar is het niet pluis.

Al heel snel in de film wordt prijs gegeven wie de dader wel eens zou kunnen zijn.

Er is geen spanning, nergens veer je als kijker op van je stoel door een verrassend schrikmoment.

"Wilderness"moet het hebben van wat enkele bloedige momenten. Verder 13 in een dozijn filmpje.

Niets bijzonders.

KIJKEN !

Verplichte zooi voor de ranzige horrorfreak. Ik ben blij dat ik deze film heb gebrand. Het verhaal is goed voor een horrorfilm, paar zieke bastaards en lekker veel bloedverlies. De honden deden hun werk ook goed.

Veel plezier met deze film!

Ik geef deze film:

*****

avatar van DarkDuuvel

DarkDuuvel

Ranzige Robert schreef:

KIJKEN !

Veel plezier met deze film!

Ik geef deze film:

*****

haha ik ben het daar mee eens alleen vind ik het genre niet echt goed gekozen wat mij betreft horror/triller toch geef ik 4.5 sterren voor deze mooie film

avatar van koekkebakker

koekkebakker

Zeker even kijken, geen topper maar wel zeer vermakelijk.

Af en toe lekker vettige, mooi in beeld gebrachte momenten. Een 3,5 van mij.

avatar van pietjuh

pietjuh

Wat een megafilm, zelden zo een mooie verhaaluiwerking gezien als dit!!!! HOEZEE HOEZEE HOEZEE. machtig gewoon. AANRADER!!!!!!!!!!

5* omdat meer niet kan!!

avatar van BlueSword

BlueSword

deze film is in bartsmit te vinden voor 6 euro ofzo, zou hem dan toch wel is willen zien gezien de cijfers die hier gegeven worden.

avatar van pietjuh

pietjuh

Aanradertje waard bluesword believe me

avatar van deStef

deStef

Lekkere Thriller/Horror. Had m al een tijdje liggen, had gehoord dat ie goed was, maar kwam er niet van om te kijken en gisteren moest er dus een spannende film gekeken worden. En dus toen maar Wilderness. En of ie spannend was. Tot het moment dat die vader van Davie zich kenbaar maakte zit je al allerlei scenarios in te denken. Blijkt ie gewoon over te komen als een huis en tuin papa. hehe.

Echt een goede film. krijgt van mij 4 *

avatar van joostbot

joostbot

wat een idiooten dat ze deze film niet in de bios hebben laten komen...hadden ze een goed centje mee kunnen verdienen hij is echt gruwelijk lekker goor simpel verhaaltje mja ze spelen allemaal goed echt een topper! 5!

avatar van JurassicPark

JurassicPark

een 3,5. best leuk erg vermakelijk ook spannend

avatar van behangdelul

behangdelul

lekker low budget en geen holleywoodcrap....ook eens leuk voor de verandering. 4 sterren

avatar van basoos

basoos

Idd, Britten kunnen met weinig geld toch een film neerzetten die er staat.

Fuck Hollywood!

Een 9

avatar van Hondje

Hondje

Een film van de geweldige regisseur Michael j. Bassett die ook Deathwatch (ook een superfilm) heeft gemaakt. De acteurs zijn goed en ook van Jo (Karly Greene) kon ik erg genieten damn zeg, wat zag die er heerlijk uit :V ik kon ook erg genieten van de sexscene met haar :V jammer dat we niet meer te zien kregen voor de rest is dit gewoon serieus de spannendste film die ik ooit heb gezien. Ik heb nog nooit zo erg op het randje van mijn stoel gezeten van de spanning. Hij is zelfs nog spannender dan Saw voor de rest gaan sommige mensen gruwelijk goed dood :V de gore elementen zijn dus wel goed :V heel erg goed zelfs. Het einde vond ik wel een beetje jammer. In Deathwatch was het einde zwaar goed. Maar ik verklap niks over het einde want dat zou zonde zijn voor de mensen die hem nog niet hebben gezien. Een 4,5. Wat ik wel een beetje raar vindt is toen ik deze film kocht stond op het hoesje dat hij voor 12 jaar en ouder is :0 deze film moet tog echt voor 16 jaar en ouder zijn hoor!

avatar van nightbreed

nightbreed

Ik zag deze film liggen bij 'van Leest' en bij een speelgoedwinkel en dacht 'Yesss', maar toen ik achterop de hoes keek zag ik dat ze de originele versie hebben verkracht door er 15 minuten uit te knippen waardoor de film nu voor 12 jaar en ouder is.

Ik weet namelijk dat de originele versie 110 minuten duurt en voor 16 jaar en ouder is.

Aangezien ik altijd alleen de uncut versie van een film wil hebben en zien heb ik deze film dus niet aangeschaft.

Zijn er mensen die er wel in zijn getrapt en wat vonden jullie van deze kinder-versie?

En weet iemand waar ik de uncut-versie kan krijgen?

avatar van flyer

flyer

aardige film geen hoogvlieger niet meer 2 sterren. Snap ook meteen waarom deze voor €6 te koop is

avatar van hel1

hel1

wel een spannende film, veel actie. en dat accent, héérlijk. maar niks speciaals en soms toch wel beetje over the top

avatar van brucecampbell

brucecampbell

stevige survival-horror, 1 van de betere horrorfilms van het voorbije jaar!

avatar van Glenniej93

Glenniej93

inderdaad spannende film had deze met kameraad gezien toen ik bij hem ging logeren en dat was laat in de avond

zat helemaal op puntje van de bank echt spannende film met die honden.

Alleen wat ik een beetje apart vind is dat die ene jongen later helemaal gek word en op zich zelf gaat lopen en dat die dan die kop van die hond geloof ik op een paaltje zet en dan begint te schreeuwen dat hij toen niet doodgemaakt werd. Ik bedoel telkens hoefde maar 1 iemand even alleen te zijn en die ging dood bij hem gebeurde er niks beetje apart vind ik dat

Maar goed verder vind ik het echt een prachtige film

4,5 ster

mm die opmerking van nightbreed ga ik even nakijken heb hem namelijk in bezit of mijne 110 min. duurt of korter

*UPDATE*

damn ik heb de kortere versie

die van mijn duurt ander half uur das minder zou wel willen weten hoe die langere dan is

avatar van the catcher

the catcher

Gekocht in media markt voor € 4,90. Ik hou wel van het genre films dat zich in een bos of eiland afspeeld.Nadeel van de film is dat men vrij snel weet wie de dader is.Misschien niet echt horror maar spannend is hij bij momenten zeker wel.

4 sterren!

avatar van gorelover

gorelover

nightbreed.

als je de uncutversie wilt hebben zou ik eens contact opnemen met

boudisque in Amsterdam

www.boudisque.nl.

zij kunnen hem altijd voor je bestellen en hebben altijd de uncutversies in de verkoop.

avatar van TerrorBird

TerrorBird

hmmm kan deze zich meten met the descent of niet...

avatar van Enigma

Enigma

Baggerfilm 0.5

avatar van injectx

injectx

Film net gezien, had niet verwacht dat het toch zo'n goede film zou zijn. Zitten leuke horror scenes in en het verhaal is goed uitgewerkt. 3,5*

avatar van nightbreed

nightbreed

gorelover schreef:

nightbreed.

als je de uncutversie wilt hebben zou ik eens contact opnemen met

boudisque in Amsterdam

www.boudisque.nl.

Ok dan, eindelijk een reaktie op mijn bericht

Ik ga meteen ff op die site kijken.

Thanx