• 9.376.815 stemmen

Geregisseerd door: M.J. Bassett

Met onder meer: Sean Pertwee, Toby Kebbell en Alex Reid

Gesproken taal: Russisch en Engels

Plot Wilderness

"It's not about revenge. It's about punishment."

Een groep jonge criminelen uit het Moorgate Young Offenders instituut wordt een week naar een eiland gestuurd, nadat één van hen zelfmoord heeft gepleegd. Op het eiland wordt de groep achtergelaten en moeten de jongeren proberen te overleven. Dit is moeilijker dan het lijkt, aangezien een mysterieuze jager op het eiland hen van kant probeert te maken.

Spartaan1986

Eindelijk weer een Britse Horror om naar uit te kijken.

Met Sean Pertwee (Dog Soldiers,Event Horizon), Toby Kebbell (Dead man's Shoes) en Alex Reid (The Descent)

Bioscooprelease UK: Half Augustus.

avatar van Thunderace

Thunderace

Idd weer eens een lekkere film voor de late donkere uurtjes. Lichten uit en geluid aan!!!

Zitten erg leuke momenten in. Alleen je moet geen dierenliefhebber zijn

Mijn stem is een 3,5

avatar van Xelátion

Xelátion

Eerlijk gezegd snap ik de lof hier en op IMDB niet echt, ieder zijn mening denk ik dan maar.

Stereotypes jeugdige criminelen die om een naar mijn mening stomme reden naar het eiland worden gestuurd na de zelfmoord van een 'sullige' mede-gevangene, die door voornamelijk 2 gasten werd vernederd, om daar discipline te leren.

Eenmaal op het eiland een heelijke cliché's, middelmatige acteerprestaties en een niet ver te zoeken plot.

Allerminst een horror, een filmpje voor de zondag tijdens het stofzuigen.

* 1,5

Spartaan1986

Na de vorige film met Toby Kebbell 'Dead man's Shoes' verwachtte ik dat deze film eigenlijk niet teleur kon stellen.

En dat deed ie ook niet.

Spanning was er constant, aardig wat gore, een lekker tempo en zelfs redelijk acteerwerk.

Voor de Horrorfan is dit een film die je moet zien.

Het is alleen jammer dat de climax helaas enigszins voorspelbaar was anders had de film net zo'n goede waardering gekregen als Kebbell's vorige film.

Nu hou ik het op 3,5*

avatar van marion22

marion22

Goede thriller zoiets als Mindhunters.

marion22 schreef:

Goede thriller zoiets als Mindhunters.

En dan toch maar 2,5*?

avatar van exocys

exocys

was wel ok, niet een super spannende film eigenlijk.

Het was wel te verwachten allemaal wat er ging gebeuren.

Wel leuk om op een doordeweekse avond te kijken

avatar van remco123

remco123

nah beetje tamme film,het gemiddelde van 3.50 is dan ook veel te hoog.

viel een beetje tegen.

avatar van shapeshifter

shapeshifter

was een mooie film is meestal zo dat je bepaalde dingen al verwacht als je gelezen heb waar de film over gaat erg slim je hebt ook mensen die een film met de werkelijkheid gaan vergelijken ook zo iets wat in de film gebeurd is op dat moment waar anders hoef je helemaal niet meer naar een film te kijken je vind een film goed of niet goed daar moet een film op beoordeeld worden niet gekeken van hoe het gefilmd is of welke camara hoek dat wou ik even kwijt

avatar van pharma

pharma

Spartaan1986 schreef:

En dan toch maar 2,5*?

uhm ik neem aan dat marion bedoelt dat het verhaal er op lijkt.....

maar ik ga deze film ook bekijken

pharma schreef:

uhm ik neem aan dat marion bedoelt dat het verhaal er op lijkt.....

maar ik ga deze film ook bekijken

Dan moet je er niet bijzetten goede Thriller en maar 2,5* geven.

avatar van Horrordude

Horrordude

Goede film! Goed verhaal...:)

avatar van schim

schim

Echt bagger ! goedkope B-produktie.

1 ster

avatar van Rancid

Rancid

Redelijk filmpje, al rammelt het verhaal al meteen in het begin. Wie stuurt er nou zo'n 6 gevaarlijke en gestoorde jongeren naar een onbewoond eiland met maar één begeleider. En ook de reden is niet al te goed. Maar eenmaal op het eiland ontpopt de film zich tot hier en daar wel lekker spannend en soms zelfs tot wat gore. Eindplot stelt dan weer weinig voor, maar de natuurshots van het prachtige eiland maken ook weer wel wat goed. Alles overwogen geef ik een magere 3*.

avatar van Skuller

Skuller

Ik vond het ook een goeie film,ik had totaal geen verwachtingen van deze film,maar hij is me 100 % meegevallen.

De film heeft idd iets weg van Mindhunters.

Er zitten enkele erg goeie/smerige scenes in de film,die films als hostel in mijn ogen doen verbleken.

Maar dat is natuurlijk mijn mening.

Ik vond het het kijken meer dan waard.

Een aanrader !

avatar van bert_vl

bert_vl

Bij het verhaal moet ik een beetje aan Mindhunters denken, ben benieuwd...

avatar van resensie

resensie

Ik kan niet zeggen dat het een goede film was maar voor zomaar op een regenachtige zondag was het niet naar om te kijken. Het verhaallijn is wat raar en springt in het begin wat op en neer zonder aansluiting. Hierdoor verloopt het begin rommelig en krijgt het een minder echt karakter. Dat was jammer. Er zitten wel een paar goede bloederige scenes tussen dus voor fans van bloed zeker kijken. magere 2.0 hoger komt ie niet.

Heb mij kostelijk geamuseerd. Ik kan niet zeggen dat het een goede film was maar.... toch 3,5*

avatar van james_cameron

Bloederige, zwaar door Battle Royale beïnvloede thriller. Best spannend en overtuigend in beeld gebracht, maar het verhaaltje is dun en weinig origineel, de personages onplezierig en de motivatie achter het gegeven niet echt goed uitgewerkt. Een stap terug voor regisseur Bassett, die op basis van zijn debuutfilm Deathwatch iets meer kwaliteit in huis leek te hebben dan hij hier toont.

avatar van fritsy

fritsy

klopt beïnvloed door Battle Royale, maar toch een leuk horror thriller genoeg horror lief hebbers vinden dit wel wat. 3*

avatar van vinketering

vinketering

Goeie film. Het is een simpel verhaal, maar daarentegen toch leuk om naar te kijken. Vooral de onderlinge haat tussen de criminelen brengen goeie scenes met zich mee.

Hij is mij een 4 waard.

avatar van xam

xam

vrij standaard en voorspelbaar.

Het is maar goed dat we hier in nederland zoveel regenachtige zondagmiddagen hebben.

Met heel veel moeite 2 sterren.

avatar van smaakmaker

smaakmaker

Ik vond dit eigenlijk meer een B film...zeer matig acteerwerk, en het verhaal had geen natuurlijk verloop, klopte eigenlijk geen bal van. Daarom mijn 1,5.

avatar van LiefHebber20

LiefHebber20

Niet Echt goed, maar was wel grappig.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ik kreeg het idee dat de speelduur een stuk minder dan 110 minuten was

avatar van Billy1

Billy1

Een B film met leuke momenten. Het eerste deel is eigenlijk best goed en soms echt spannend maar naarmate het einde naderde kwam het B-film element sterk naar voren. (ik moest er soms bijna van glimlachen) Wel een paar overdreven bloederige geweldadige/ brute scenes. Jammer....

En het einde ?? Hadden ze nog 5 minuten film over of zo???

Maar ik vond het best de moeite waard.

Wil je even simpel griezelen dan is dit een 'leuke' film.

Van mij krijgt hij 2,5 *

avatar van _Daan_

_Daan_

Leuke film! ze moeten meer maken van dit soort en dan nog groffer.. 4,5

avatar van gorelover

gorelover

redelijke "horrorfilm", hoewel je het eigenlijk geen horror mag noemen.

De deathscenes vond ik bij vlagen bijzonder bruut.

van mij krijgt ie 3 sterren.

leuke film voor een regenachtige avond met veel hapjes met ketchup.

avatar van djerk

djerk

Echte brol dit. Zelfde wouden als dog soldiers, helaas zonder de wolven. Tot ongeveer het eerste uur wordt de spanning redelijk opgebouwd, maar vanaf dan is het cliché time en erg voorspelbaar. Ook erg ongelooflijke domme plotwendingen en soms echt slecht geacteerd. Enkel Sean Pertwee is op niveau. Crap. Wil je echt een goede 'horror' of zelfs thriller zien, kijk naar in the mouth of madness.