• 9.376.883 stemmen

Geregisseerd door: Robby Henson

Met onder meer: Marc Blucas, Justine Waddell en Bill Moseley

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot Thr3e

Drie mensen moeten proberen de vreemde raadsels van een ongrijpbare psychopatische moordenaar op te lossen. Als zij zijn zieke spelletje namelijk niet met succes uitvoeren, zullen ze één voor één op een afschuwelijke wijze om het leven komen.

Kevin Parson

Jennifer Peters

Balinda Parson

Slater - young

Young Samantha

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Is er geen alternatieve titel, hoe spreek je de titel uit?

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Three ....

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Ow, ik dacht iets als, threthreee ofzoiets, idd dom van me..

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Origineel verhaal...

avatar van Justice4All

Justice4All

Trailer is te vinden op imdb

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

us_raider schreef:

Origineel verhaal...

Ik proef enig cynisme....

avatar van marxl

marxl

Hoeveel films zijn er al niet met een mongool die iedereen smerig om het leven wil brengen?

Er blijven van de beginpersonen altijd 1/3 of 1/4 over (bij deze film blijven natuurlijk 2 over, want wat moet je nou in je eentje?). 2 mensen worden verliefd, zit 1 verzieker bij. En uiteraard komen ze in de laatste 10 minuten erachter hoe hij dood kan en dat gebeurd op de meest perfecte manier.

Laten we gewoon wachten op Saw IIII

avatar van Justice4All

Justice4All

marxl schreef:

Laten we gewoon wachten op Saw IIII

SAW IV

avatar van marxl

marxl

Haha, ja je hebt gelijk..

Laten we het maar gewoon op '4' houden.

avatar van bananenneus

bananenneus

Goede film, het einde kreeg een aparte wending..................

Verhaal steekt goed in elkaar en heeft mij geboeid laten kijken.

Een klein vleugje saw lijkt er in verwerkt, maar het einde zal niet zijn zoals men denkt.

Misschien toch eens de moeite nemen om de film te gaan kijken??

avatar van ralfsjam

ralfsjam

ben het wel met "bananenneus" eens. (doe wat aan die naam man!)was niets mis mee. heb me kostelijk vermaakt! aanradertje!! net geen 4.

avatar van vranque

vranque

wat een trieste voorstelling, totaal geen gevoel om het verhaal .wat opzicht best aardig is, normaal vorm te geven.

Het einde is fantastisch.. Daar was het wachten op.:) En dan bedoel ik echt dat het godzijdank afgelopen was.

avatar van irene129

irene129

Ik denk dat iedereen die loos commentaar geeft dat we moeten wachten op saw IV eerst deze film maar eens moet gaan kijken, en dan misschien hun commentaar moet bij stellen!

Ik vondt hem erg goed en heb mij vermaakt tijdens het kijken!

avatar van Messenjah

Messenjah

Best wel ok, had het boek gelezen en de film volgt het nauwgezet. Leuk acteerwerk, leuke effecten en leuk einde.

Kortom, een - je raadt het al- leuke film! Perfect voor een ontspannen avondje film kijken.

3,5 ster.

avatar van too-sweet

too-sweet

Mooie film, lijkt in mijn ogen echt niet op saw hoor(alleen omdat er ook raadsels in komen !?)

De moeite waard om eens te kijken.

Krijgt van mij 4****

avatar van Snitz129

Snitz129

Zeker geen verkeerde film, er zitten uiteraard wel wat schoonheidsfoutjes in maar het blijft een lastig onderwerp om in beeld te brengen. Het ligt aan de regiseur hoe men dit onderwerp wil aanpakken en duidelijk maken aan de vieuwer.

Toch 3.5* zeker waard.

avatar van bartjuh_18

bartjuh_18

pfffff standaard wannabe thriller verhaaltje

heb hem maar afgezet wat een k*t film......

avatar van mikey1973

mikey1973

Vandaag gezien.

Leuke film. Een 3...

avatar van samtari

samtari

Spannende film die niks met saw te maken heeft zoals hierboven al diverse malen opgemerkt wordt . 4 sterren voor deze film .

avatar van maddux

maddux

Goeie film, verassend eind. 4 sterren

avatar van Arabyus

Arabyus

Ik geef het ook een 4. Leuk om te kijken.

avatar van nightbreed

nightbreed

Waarom doet dit verhaal mij zoveel aan het saw-concept denken?

Dit was trouwens een retorische vraag.

avatar van Arabyus

Arabyus

nightbreed schreef:

Waarom doet dit verhaal mij zoveel aan het saw-concept denken?

Dit was trouwens een retorische vraag.

haha ja als je het leest lijkt het best beetje op Saw.

alleen vind ik Saw wel beter.

Saw ja.

Uiteraard heeft het verhaaltje overeenkomsten, maar die stemvervorming gaat er wat mij betreft ver over. Elke keer als onze killer spreekt weergalmen de Saw flashbacks door de kamer.

Verder vond ik uiteindelijke concept goed. Wat best jammer was, want de film was dat absoluut niet. Al tijdens het verhoor wordt het einde eigenlijk al weggeven - geen gsm gevonden, die was misschien verbrand ? .

Verder valt er weinig tot niks te beleven. Visueel érg pover, soundtrack is vaak onopvallend en wanneer hij opvalt is dat enkel negatief (korte stukje hip-hop als hij een geweer gaat kopen ). Daarbij wordt het verhaal vreselijk slecht uit de doeken gedaan, zit er amper spanning in, komt de killer redelijk idioot over en zijn z'n bomspelletjes erg tam en na verloop van tijd gewoon oersaai.

Vraag ik mij ook nog af met wie die politievrouw nu gebeld heeft op het einde. Gespleten persoonlijkheden allemaal goed en wel, maar als je met een vrouw belt die niet bestaat en eigenlijk een vent is ... heb niet meteen een verklaring.

Zit een leuk idee achter, maar de regisseur is slecht en de uitwerking is er ook naar. 1*

Ondanks het feit dat het verhaal niet origineel is en dat het concept in "Primal Fear" vele malen beter is uitgewerkt heb ik me geen minuut verveeld bij deze film. Is toch wel een 3 waard

avatar van james_cameron

Door het christelijke Total Living Network gefinanciëerde thriller, dat vreemd genoeg wel brood zag in een tweederangs Saw rip-off. Het praise god gehalte valt gelukkig erg mee, slechts in de laatste scene krijgt de kijker een kort (maar toch zeer onwelkom) lesje. Het verhaal zit verrassend ingenieus in elkaar, waardoor de film enig niveau blijft behouden. Helaas is de film technisch behoorlijk zwak en is het overdreven akteerwerk een storende factor.

avatar van han de barman

han de barman

Ja! ik vond hem erg goed!

Verrassende wendingen en spannend tot het einde.

avatar van BlueSword

BlueSword

jaa weet niet precies wat ik moet denken, zo een film heb ik al vaker gezien en vond het in het begin een beetje gaar allemaal, later werd het wel weer spannender.

het einde was dan wel weer top, naast dat zaten er ook wel wat fouten in enzo...

het is ook mij een raadsel dat me moeder het al snel door had, ik zei de heletijd neee dat is vast niet zo, hoe kom je erop? xD

avatar van flyer

flyer

Verhaal is best goed lekker spannend en misschien zitten er wel fouten in dan zal ik de film nog een keer moeten zien. Vond de acteer prestatie niet al te best deze haalde de film toch naar beneden. En dat is jammer. Door sommige wordt gezegd dat dit een rip off is van saw dat klopt niet. Deze film is echt anders en ook minder bloedig. Jammer van de acteer prestatie daarom maar 3 sterren

avatar van sabelaar

sabelaar

ik vond de film redelijk sterk beginnen maar het werd daarna alleen maar zwakker en zwakker.Erg slecht geacteerd en het einde te ongeloofwaardig en slecht in beeld gebracht. krijgt 2 sterren van mij.