Genre: Drama / Thriller
Geregisseerd door: Robby Henson
Met onder meer: Marc Blucas, Justine Waddell en Bill Moseley
Gesproken taal: Duits en Engels
Plot Thr3e
Drie mensen moeten proberen de vreemde raadsels van een ongrijpbare psychopatische moordenaar op te lossen. Als zij zijn zieke spelletje namelijk niet met succes uitvoeren, zullen ze één voor één op een afschuwelijke wijze om het leven komen.
Kevin Parson
Jennifer Peters
Slater
Balinda Parson
Slater - young
Henry
Young Samantha
Turkeyloverz
Ow, ik dacht iets als, threthreee ofzoiets, idd dom van me..
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Origineel verhaal...
Ik proef enig cynisme....
marxl
Hoeveel films zijn er al niet met een mongool die iedereen smerig om het leven wil brengen?
Er blijven van de beginpersonen altijd 1/3 of 1/4 over (bij deze film blijven natuurlijk 2 over, want wat moet je nou in je eentje?). 2 mensen worden verliefd, zit 1 verzieker bij. En uiteraard komen ze in de laatste 10 minuten erachter hoe hij dood kan en dat gebeurd op de meest perfecte manier.
Laten we gewoon wachten op Saw IIII
marxl
bananenneus
Goede film, het einde kreeg een aparte wending..................
Verhaal steekt goed in elkaar en heeft mij geboeid laten kijken.
Een klein vleugje saw lijkt er in verwerkt, maar het einde zal niet zijn zoals men denkt.
Misschien toch eens de moeite nemen om de film te gaan kijken??
ralfsjam
ben het wel met "bananenneus" eens. (doe wat aan die naam man!)was niets mis mee. heb me kostelijk vermaakt! aanradertje!! net geen 4.
vranque
wat een trieste voorstelling, totaal geen gevoel om het verhaal .wat opzicht best aardig is, normaal vorm te geven.
Het einde is fantastisch.. Daar was het wachten op.:) En dan bedoel ik echt dat het godzijdank afgelopen was.
irene129
Ik denk dat iedereen die loos commentaar geeft dat we moeten wachten op saw IV eerst deze film maar eens moet gaan kijken, en dan misschien hun commentaar moet bij stellen!
Ik vondt hem erg goed en heb mij vermaakt tijdens het kijken!
Messenjah
Best wel ok, had het boek gelezen en de film volgt het nauwgezet. Leuk acteerwerk, leuke effecten en leuk einde.
Kortom, een - je raadt het al- leuke film! Perfect voor een ontspannen avondje film kijken.
3,5 ster.
too-sweet
Mooie film, lijkt in mijn ogen echt niet op saw hoor(alleen omdat er ook raadsels in komen !?)
De moeite waard om eens te kijken.
Krijgt van mij 4****
Snitz129
Zeker geen verkeerde film, er zitten uiteraard wel wat schoonheidsfoutjes in maar het blijft een lastig onderwerp om in beeld te brengen. Het ligt aan de regiseur hoe men dit onderwerp wil aanpakken en duidelijk maken aan de vieuwer.
Toch 3.5* zeker waard.
bartjuh_18
pfffff standaard wannabe thriller verhaaltje
heb hem maar afgezet wat een k*t film......
samtari
Spannende film die niks met saw te maken heeft zoals hierboven al diverse malen opgemerkt wordt . 4 sterren voor deze film .
nightbreed
Waarom doet dit verhaal mij zoveel aan het saw-concept denken?
Dit was trouwens een retorische vraag.
Arabyus
Waarom doet dit verhaal mij zoveel aan het saw-concept denken?
Dit was trouwens een retorische vraag.
haha ja als je het leest lijkt het best beetje op Saw.
alleen vind ik Saw wel beter.
Saw ja.
Uiteraard heeft het verhaaltje overeenkomsten, maar die stemvervorming gaat er wat mij betreft ver over. Elke keer als onze killer spreekt weergalmen de Saw flashbacks door de kamer.
Verder vond ik uiteindelijke concept goed. Wat best jammer was, want de film was dat absoluut niet. Al tijdens het verhoor wordt het einde eigenlijk al weggeven - geen gsm gevonden, die was misschien verbrand ?
Verder valt er weinig tot niks te beleven. Visueel érg pover, soundtrack is vaak onopvallend en wanneer hij opvalt is dat enkel negatief (korte stukje hip-hop als hij een geweer gaat kopen
). Daarbij wordt het verhaal vreselijk slecht uit de doeken gedaan, zit er amper spanning in, komt de killer redelijk idioot over en zijn z'n bomspelletjes erg tam en na verloop van tijd gewoon oersaai.
Vraag ik mij ook nog af met wie die politievrouw nu gebeld heeft op het einde. Gespleten persoonlijkheden allemaal goed en wel, maar als je met een vrouw belt die niet bestaat en eigenlijk een vent is ... heb niet meteen een verklaring.
Zit een leuk idee achter, maar de regisseur is slecht en de uitwerking is er ook naar. 1*
Schicklgruber
Ondanks het feit dat het verhaal niet origineel is en dat het concept in "Primal Fear" vele malen beter is uitgewerkt heb ik me geen minuut verveeld bij deze film. Is toch wel een 3 waard
Door het christelijke Total Living Network gefinanciëerde thriller, dat vreemd genoeg wel brood zag in een tweederangs Saw rip-off. Het praise god gehalte valt gelukkig erg mee, slechts in de laatste scene krijgt de kijker een kort (maar toch zeer onwelkom) lesje. Het verhaal zit verrassend ingenieus in elkaar, waardoor de film enig niveau blijft behouden. Helaas is de film technisch behoorlijk zwak en is het overdreven akteerwerk een storende factor.
han de barman
Ja! ik vond hem erg goed!
Verrassende wendingen en spannend tot het einde.
BlueSword
jaa weet niet precies wat ik moet denken, zo een film heb ik al vaker gezien en vond het in het begin een beetje gaar allemaal, later werd het wel weer spannender.
het einde was dan wel weer top, naast dat zaten er ook wel wat fouten in enzo...
het is ook mij een raadsel dat me moeder het al snel door had, ik zei de heletijd neee dat is vast niet zo, hoe kom je erop? xD
flyer
Verhaal is best goed lekker spannend en misschien zitten er wel fouten in dan zal ik de film nog een keer moeten zien. Vond de acteer prestatie niet al te best deze haalde de film toch naar beneden. En dat is jammer. Door sommige wordt gezegd dat dit een rip off is van saw dat klopt niet. Deze film is echt anders en ook minder bloedig. Jammer van de acteer prestatie daarom maar 3 sterren
sabelaar
ik vond de film redelijk sterk beginnen maar het werd daarna alleen maar zwakker en zwakker.Erg slecht geacteerd en het einde te ongeloofwaardig en slecht in beeld gebracht. krijgt 2 sterren van mij.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

The Express