• 9.377.126 stemmen

Geregisseerd door: Robby Henson

Met onder meer: Marc Blucas, Justine Waddell en Bill Moseley

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot Thr3e

Drie mensen moeten proberen de vreemde raadsels van een ongrijpbare psychopatische moordenaar op te lossen. Als zij zijn zieke spelletje namelijk niet met succes uitvoeren, zullen ze één voor één op een afschuwelijke wijze om het leven komen.

Kevin Parson

Jennifer Peters

Balinda Parson

Slater - young

Young Samantha

Saw ja.

Uiteraard heeft het verhaaltje overeenkomsten, maar die stemvervorming gaat er wat mij betreft ver over. Elke keer als onze killer spreekt weergalmen de Saw flashbacks door de kamer.

Verder vond ik uiteindelijke concept goed. Wat best jammer was, want de film was dat absoluut niet. Al tijdens het verhoor wordt het einde eigenlijk al weggeven - geen gsm gevonden, die was misschien verbrand ? .

Verder valt er weinig tot niks te beleven. Visueel érg pover, soundtrack is vaak onopvallend en wanneer hij opvalt is dat enkel negatief (korte stukje hip-hop als hij een geweer gaat kopen ). Daarbij wordt het verhaal vreselijk slecht uit de doeken gedaan, zit er amper spanning in, komt de killer redelijk idioot over en zijn z'n bomspelletjes erg tam en na verloop van tijd gewoon oersaai.

Vraag ik mij ook nog af met wie die politievrouw nu gebeld heeft op het einde. Gespleten persoonlijkheden allemaal goed en wel, maar als je met een vrouw belt die niet bestaat en eigenlijk een vent is ... heb niet meteen een verklaring.

Zit een leuk idee achter, maar de regisseur is slecht en de uitwerking is er ook naar. 1*

avatar van Goldenskull

Goldenskull

Zoals hierboven al meerdere keren word genoemd, doet de film een beetje aan Saw denken, dat komt puur door die stem aan de telefoon natuurlijk. Het einde was toch redelijk verassend.. ik kan het einde van een film vaak al raden, maar dit einde had ik niet verwacht. Er zitten echter wel wat gaten in de film.. en dan bedoel ik natuurlijk vooral dat Samantha Jennifer belt tegen het einde Ook de christelijke boodschap aan het einde had wel weg gelaten mogen worden. 2.5* voor het eind en de spanning (bij vlagen)

avatar van Zinema

Het concept van deze thrilller, die nogal leentjebuur speelt, is goed maar de uitwerking is zeer matig.

avatar van 606

Hele spannende psycholigische film.
En ja plot is niet goed of fout te vinden toch.
Die man heeft meerdere persoonlijkheden en dat is het plot eigenlijk.

3,5 ster

avatar van K. V.

K. V.

Deze passeerde op tv en me er eens aan gewaagd. Toen de film begon leek het een Saw kloon (zware stem, gelijkaardige muziek en sfeer), maar de film slaat toch een andere richting in. Hier geen martelscènes, maar eerder een thriller.

De film verveeld niet en wist me de volledige speelduur te boeien. De cast was niet zo bijzonder, maar was zeker ook niet slecht.

Het einde vond 'k wel verrassend en toch wel goed gevonden.

Geen slechte thriller, die me toch deed gissen hoe de vork in de steel zat.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Het verhaal over een seriemoordenaar genaamd de 'Riddlekiller' die spelletjes speelt met zijn slachtoffers doet allereerst denken aan een combinatie van Saw en een vleugje 12 rounds. De uitwerking daarentegen is juist heel verschillend. Geen bloederige taferelen, maar een film die het verhaal mysterieus en duister brengt. Het verhaal klinkt eigenlijk leuker dan het is, want Thr3e bevat te weinig spanning om indruk te kunnen maken. Een gemiddelde film in het genre, maar aan het einde haalt de wat vreemde twist de film toch nog wat onderuit.