• 9.372.531 stemmen

Genre: Thriller / Horror

Geregisseerd door: Roy Knyrim

Met onder meer: Jason Connery, A.J. Cook en Ashley Peldon

Plot Night Skies

"Now You Will Believe..."

Een groep vrienden rijden op 13 maart 1997 over een rustig afgelegen weggetje totdat zij vreemde lichten in de lucht zien. Omdat Matt even niet op de weg let krijgen ze een ongeluk. Een van de vrienden ziet een mysterieuze schim buiten en wil weten wat het is. Maar dat is waarschijnlijk niet zo'n goed idee.

avatar van 606

Net wat anders dan fire in the sky ook iets minder.

Einde was zowat hetzelfde maar het begin was anders.

Acteren was redelijk.

avatar van Zinema

niels v/d veen schreef:

ik vond het een zeer vernamelijke film ik heb erg genoten

ik was volgens mij de enige die onder de indruk was . maar ik vond et egt een top film vooral toen de aliens kwamen schitterend

Waarom dan in den Godsnaam een 0,5? Of kun je naast niet schrijven ook niet beoordelen? With all due respect.

Dit is namelijk gewoon een kutfilm. En niets meer dan dat.

Vind het best dat men tracht mij te verneuken. Is laatst nog aardig gelukt met The Fourth kind. En dan ben je als maker nog zo'n hufter, ballen heb je wel.

Maar dit slaat werkelijk alles. Slecht acteerwerk, een belachelijk plot en ga zo maar door. E.e.a. wordt zo irritant als the guest who wouldn't leave. Genoeg is genoeg, mijns inziens.

Een hoog X-file-factor blijkt maar weer eens niet genoeg.

Matig.

avatar van TinkerTex

TinkerTex

Een groep jongeren op reis; ze zien wat vreemde lichten in de lucht; autopech en aliens die van verstoppertje spelen houden. Gebaseerd op waargebeurde feiten. Ja hoor...

Lekker lowbudgetfilmpje waar ze goed gebruik hebben gemaakt van de minimale middelen. Nergens geloofwaardig - zeker niet als je begint met beelden uit een interview met John McCain - maar wel amusant. De film wil alleen net iets te graag. Een paar knipogen hadden zeker geen kwaad gekund.