• 9.370.399 stemmen

Geregisseerd door: Richard Franklin

Met onder meer: Radha Mitchell, Ray Barrett en Phil Ceberano

Plot Visitors

"Fear Runs Deep"

Na zes maanden alleen op zee te hebben rondgevaren, legt Georgia Perry haar bootje voor een paar dagen stil. En dat is nodig. Ze krijgt plotseling hoge koorts en heeft last van waanvoorstellingen. De grens tussen realiteit en fictie begint steeds meer te vervagen... Maar zijn het wel waanvoorstellingen of is er meer aan de hand?

avatar van stinissen

Hoe raar het ook klinkt de film deed me in sommige ogenblikken aan de Shining, The (1980) denken. Voor mijn een 7 dus 3.5 *

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Komt zeer traag op gang en wordt nooit echt heel spannend. Het einde is vaag en vreemd. Het acteerwerk was eigenlijk het enige pluspunt van deze stuntelige Bovennatuurlijke Thriller. 2*

avatar van darkcity

darkcity

Matig thrillertje met zeker weten goeie momenten, maar het was toch vooral ook wel saai en eng werd het al helemaal niet, goed acteerwerk idd.

Ook de sfeer was goed en de film zat goed in elkaar met flashbacks enzo.

Heel aardig filmpje dus maar niets bijzonders, kijk dees niet als je een echt enge thriller wilt zien, want dat is het zeker niet. 3 sterretjes.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

De beoordeling is middelmatig maar dan ga ik maar een poging wagen vanwege Radha

avatar van Zinema

Genregeschurk.

Het is jammer dat 'Visitors' niet zo geslaagd is als had gekund. De film biedt namelijk genoeg ingrediënten om een spannend werkje af te leveren. De makers blijven echter ruimschoots in gebreke. Belangrijkste reden hiervoor is het nergens evenwichtig aanvoelende geschurk tussen twee genres: drama en thriller. De balans wordt helaas niet gevonden.

Soms is het verhaal, over een jonge vrouw die alleen de wereld over zeilt, zowaar eventjes boeiend. Dat zit hem voornamelijk in de vervelende visite die ze lijdzaam ondergaat. Helaas wordt een hoop verklaard met niet diepgaand genoeg drama. En dus kabbelt een een ander, net als de zeilboot, te rustig voort. De griezelmomenten zijn daarnaast ook nog eens op één vinger te tellen.

Doorsnee.