• 9.369.636 stemmen

Genre: Thriller / Horror

Geregisseerd door: Roy Knyrim

Met onder meer: Jason Connery, A.J. Cook en Ashley Peldon

Plot Night Skies

"Now You Will Believe..."

Een groep vrienden rijden op 13 maart 1997 over een rustig afgelegen weggetje totdat zij vreemde lichten in de lucht zien. Omdat Matt even niet op de weg let krijgen ze een ongeluk. Een van de vrienden ziet een mysterieuze schim buiten en wil weten wat het is. Maar dat is waarschijnlijk niet zo'n goed idee.

avatar van tjp1994

tjp1994

barslecht. iets op een waargebeurd verhaal baseren kunnen we allemaal, maar moet het er dan zo slceht uitzien. man man man, crap alom. vooral het acteerwerk

avatar van Doom

Doom

Onbegrijpelijk dat Night Skies zo'n laag gemiddelde heeft. Natuurlijk is het geen beste film, echter ook zeker niet slecht. Je moet alleen even vergeten dat deze film gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Bekijk het met een “open mind” en je krijgt prima vermaak voorgeschoteld.

Helaas gaat het alleen op het einde net iets te ver met het ufo onderzoek, maar gelukkig blijft er nog altijd een heerlijk eerste uur over vol spanning en schrikeffecten. De ufo's zien er overigens ook nog eens erg goed uit, net zoals sommige shots in het bos. Night Skies is dus prima vermaak.

Ik sta altijd wel open voor dit soort mysterieuze onderwerpen. Blijft erg interessant.

avatar van niels v/d veen

niels v/d veen

ik vond het een zeer vernamelijke film ik heb erg genoten

ik was volgens mij de enige die onder de indruk was . maar ik vond et egt een top film vooral toen de aliens kwamen schitterend

avatar van Evert de Jong

Evert de Jong

bagger film

avatar van jesse1993

jesse1993

niels v/d veen schreef:

ik vond het een zeer vernamelijke film ik heb erg genoten

Absoluut een verschrikkelelijke film!!

nummer 1 in de flop 100..

avatar van faun

faun

Ik vond het best een goede film, niet slecht acteerd voor dit genre naar mijn mening, ik heb het veel slechter gezien.

Het verhaal is ook lekker omdat het het dan net wat spannender maakt omdat het waar gebeurd is en ik heb ook effe daarna wat op youtube gekeken naar wat filmpjes over die gebeurtenis.

avatar van faun

faun

En voor mensen die de special effects niet goed genoeg vonden die zijn teveel verwent de laatste jaren en waarderen het kleine niet meer.

avatar van JVD

JVD

Ik kan me de X files nog herinneren......dit werkje komt qua camerawerk/belichtingen/effecten redelijk overeen, alleen het acteer werk was toch wel belabberder dan de gemiddelde x-files aflevering......echte B acteurs...bijna C zelfs

bij de ontvoering na een uurtje ofzo kreeg ik het gevoel alsof ik dit in de jaren 90 ook wel eens een paar keer had gezien....mag niet te veel verklappen natuurlijk.....

En het pretenderen dat deze film op waargebeurde feiten gebasseerd zijn....vind ik ver gezocht

Nee, ik kon me niet vinden in deze film.....maarja, wie ben ik.....één van de weinige die AVP2 toch wel vermakelijk vond

Nu maar wachten op X-files 2 : the movie....kijken wat de 'proffesionals' er van bakken

1,5 sterretje

avatar van egelhunter

egelhunter

ondanks de mindere special effects vond ik het een hele spannende film. Ben paar keer goed geschrokken (had wel geluid vollop open natuurlijk). Beetje a la Fire in the sky.

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Ik moet zeggen dat ik lekker gegriezeld heb. Allemaal heel mysterieus. Filmistisch geen topper; maar het doet wat het moet doen: je schrik aanjagen. Of dit waargebeurd is; daar heb ik toch ook mijn twijfels over.

avatar van Voodoo

Voodoo

Als geintresseerde ufo onderzoeker, vond ik dit een zeer interessante film. Omdat dit gebasseerd is op ware gebeurtenissen. Er valt genoeg te vinden over dit voorval op youtube. en nog steeds worden er lichten daar gespot in de lucht.

Hier mogen wel meer films van gemaakt worden.

Top ufo films

Intruders

Fire in the Sky

en deze

avatar van 606

Net wat anders dan fire in the sky ook iets minder.

Einde was zowat hetzelfde maar het begin was anders.

Acteren was redelijk.

avatar van Zinema

niels v/d veen schreef:

ik vond het een zeer vernamelijke film ik heb erg genoten

Waarom dan in den Godsnaam een 0,5? Of kun je naast niet schrijven ook niet beoordelen? With all due respect.

Dit is namelijk gewoon een kutfilm. En niets meer dan dat.

Vind het best dat men tracht mij te verneuken. Is laatst nog aardig gelukt met The Fourth kind. En dan ben je als maker nog zo'n hufter, ballen heb je wel.

Maar dit slaat werkelijk alles. Slecht acteerwerk, een belachelijk plot en ga zo maar door. E.e.a. wordt zo irritant als the guest who wouldn't leave. Genoeg is genoeg, mijns inziens.

Een hoog X-file-factor blijkt maar weer eens niet genoeg.

Matig.

avatar van Draconian

Draconian

Voodoo schreef:

Een man heeft het overleefd en je gelooft gelijk zijn verhaal? Die Richard zal ze zelf wel hebben uitgemoord of flink aan het trippen zijn geweest. Er was namelijk niets gevonden, ook geen camper.

avatar van TinkerTex

TinkerTex

Een groep jongeren op reis; ze zien wat vreemde lichten in de lucht; autopech en aliens die van verstoppertje spelen houden. Gebaseerd op waargebeurde feiten. Ja hoor...

Lekker lowbudgetfilmpje waar ze goed gebruik hebben gemaakt van de minimale middelen. Nergens geloofwaardig - zeker niet als je begint met beelden uit een interview met John McCain - maar wel amusant. De film wil alleen net iets te graag. Een paar knipogen hadden zeker geen kwaad gekund.

avatar van WeZet

WeZet

Gebaseerd op waargebeurde feiten, inderdaad. There is more than meets the eye.

avatar van Zinema

Beetje flauw van mijzelf. Zie het als een ochtendhumeur i.c.m. deze slechte film, niels. De rest van mijn 'recensie' geeft ook al blijk van slechtgezindheid jegens deze prutfilm. Met je 0,5 beoordeling was ik het overigens wel eens.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vermakende film, vooral het begin is het erg spannend wat er gebeurd, maar de laatste 15 minuten valt iets tegen, veel smerige zie je dan, ik denk dat ze dit beter hadden kunnen maken.

Maar toch een leuk filmpje om gezien te hebben.

avatar van Jimske

Jimske

Bij vlagen spannende film, mede dankzij het harde geluid flink verschoten. Er gebeurt niet zo heel veel in de film, het verhaal blijft een beetje oppervlakkig. De acteurs zijn niets bijzonder maar doen het ook niet verkeerd. Het onderwerp boeit me wel enorm met name de mysterie rond "the phoenix lights" intrigeert me tot op de dag van vandaag ( alleen draait het in deze film meer om de aliens en worden the phoenix lights meer als achtergrondverhaal gebruikt). Het einde was best smerig. Aliens zagen er freaky uit en de special effects waren zeker oke. een dikke 3*

avatar van Rickyman

Rickyman

Een nogal matig sf-filmpje met een zogenaamd waargebeurd ufo verhaaltje.

Matige b-acteurs met in het begin oud-veteraan/presidentskandidaat Mc Cain en die Aliëns leken verdacht veel op E.T., het zei ietsje minder sympathiek.

Dat brengt ons bij een paar aardige spannende scènes, met een prima sound en de smerigheid was lekker slijmerig.

Beetje ongeloofwaardig allemaal, maar eigenlijk best geinig om het een keer gezien te hebben.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Redelijke horror film over een stel vrienden in een camper die onderweg een ongeluk krijgen en opeens iets zien in de verte en op onderzoek uitgaan en daar ontdekken ze rare aliens.

Het einde is wel een beetje vies en slijmerig, de rest van de film gaat nog wel, maar echt goed word het niet.

avatar van Phantasm

Phantasm

Het mag dan zijn op een waar gebeurd verhaal, maar echt geweldig vond ik het allemaal niet.