Ring around the Rosie (2006)
Genre: Thriller
Alternatieve titel: Fear Itself: Dark Memories
Geregisseerd door: Rubi Zack
Met onder meer: Tom Sizemore, Gina Philips en Randall Batinkoff
Plot Ring around the Rosie
Karen erft het oude, statige huis van haar grootouders. Samen met haar vriend besluit ze het huis op te knappen zodat het kan worden verkocht. Het huis lijkt het een en ander aan nare herinneringen te herbergen.
Karen Baldwin
Young Karen
Messenger
Secretary #1
Funky Junky
Hoezo cliche:) Echt zo een waardeloze film waar je er al 100 van hebt gezien. Voorspelbaar van begin tot eind
grid8400
Wat een ontzettende **** film!!! 0,5 ster omdat Sizemore erinspeelt. Totaal niet boeiend, slecht geacteerd, slecht gefilmd en ontzettend voorspelbaar!!!!!
waste of time!
The_Game
Wat een afknapper is deze film. Hij begon saai en wist me de hele tijd niet te pakken. Origineel is hij ook niet, maar goed dat zijn de meeste horror/thrillers van deze tijd niet.
fotzenbikkel
Tja, wat moeten we hier nu van zeggen? Gemiddelde film eigenlijk gewoon.
Niet echt slecht, maar ook niet super. Er valt dan ook weinig uitzonderlijks op- of aan te merken bij deze titel.
Op zich wel leuke dames om naar te kijken in deze film (zoals het concept hoort).
Een kleine 2,5* dan ook voor deze aardige film.
anusss
zucht..........meer kan ik niet uitbrengen.........ene cliché na het andere.......slechte samenhang........nee, ik vond het niks, knap dat ik hem uitgekeken heb!
finaldestiny
heb deze fillm gisteren zitten kijken, saai zat echt te wachten tot er iets ging gebeuren, als er al iets gebeurde dan was dat niet veel, vond hem tegenvallen, op de hoes van de film staat: they all fall dead waar slaat dit op kan iemand mij dit uitleggen. ik begreep de film ook niet echt goed, waar gaat het nu eigenlijk om.die 2 kleine meisjes daar was ik wel achter ja en die zus die blonde was al 17 jaar dood, en wie is nou die vent dan gespeeld door tom sizemore misschien zijn ze misbruikt of zo door hem? wie kan mij dit uitleggen. wat is nou de plot?
ehuurman
Slecht verhaal, slecht geacteerd, slecht gemonteerd. Ongelooflijk wat een prutswerkje!
Het enige knappe was dat de hoofdrolspeelster heeel snel van outfit kon wisselen
Skuller
ik snapte geen zak van heel die film
,vaag.
ook was het niet spannend eng of wat dan ook.en het verhaal was ook ver te zoeken.
2 sterren 1 omdat Tom Sizemore er in mee speeld
en 1 omdat de beeldschone Gina Philips ook mee doet .

verder,is het een k*t film
Anjin
Vond er niets aan zeer slechte en totaal geen moraal in het verhaal kortom een film die je beter kunt overslaan
en op dvd beter als onderzetter kunt gebruiken 0.5*.
( P.S. 0.5* nog te veel )
djalwin
Wat een bijzonder SLECHTE film, heb er spijt van dat ik de moeite heb genomen om deze te zien.
Het ging totaal nergens over, zeer oppervlakkig en niet eens spannend. Helaas kon ik niet lager geven dan 0.5. Net zoals Anjin vind ik daarom een 0.5 nog teveel.
Spartaan1986
Thriller die je met een flinke korrel zout moet nemen maar uiteindelijk best wel aardig is.
De film begint erg traag. Elke keer denk je dat er wat gaat gebeuren maar dat laat lang op zich wachten.
Het acteerwerk was best aardig en de actrices zelf waren het bekijken waard.
Ik had het einde gedeeltelijk zien aakomenhet was voorspelbaar dat alles in haar hoofd zat maar ik had toch wel gedacht dat de personen zelf (haar zus en de paardenknecht) er echt warendus dat was toch nog een kleine verrassing voor me.
willemstom
deze film is zodanig slecht, dat ik mij speciaal heb ingeschreven om de boodschap te brengen. Je kan de film makkelijk omschrijven in 2 woorden'fucking anoying'
uiterst slechte acteerprestaties, low budget movie, geen script
onbegrjipelijk dat ze zoiets vandaag nog uitbrengen...
lordhumangus
Wat een dip shit film, wat is er toch met Tom Sizemore aan de hand ? die zat toch in de gevangenis wegens het slaan van zijn vrouw ?, ik krijg een rare gevoel als ik hem in deze film tekeer zie gaan. Bagger van de bovenste plank.
eduard
Wat een kut film was dit weer. Het is een film die heel langzaam op gang komt en als er op de laatste 20 minuten iets gebeurt dan is het einde zo wazig dat je het verhaal er zelf bij moet verzinnen.
Ongelooflijk wat een shitfilms er de laatste jaren gemaakt worden en zonde van mijn tijd.
1 ster
Mescalino
Inderdaad een slechte film.
Acteer prestaties zijn middelmatig. Het script/scenario slecht uitgewerkt.
Film komt HEEEEL langzaam op gang en na een uur! denk je van het wordt toch nog spannend krijg je een heel vaag en goedkoop einde.
2 sterren en dan ben ik heel genereus.
moviefreak#1
Een tip voor de regisseur : Als je dan een plottwist wil gebruiken, probeer het dan ook een beetje duidelijk te maken. Ik bedoel wie is nou eigenlijk die paardenknecht, wat is zijn nut in het verhaal
Gelukkig deed Tom Sizemore mee, dat maakt het allemaal nog een beetje het aanzien waard. Het is eigenlijk gewoon schandalig dat die man zijn brood moet verdienen met dit soort filmpjes
Trance
Ik heb van deze hele film niks begrepen, te vaag voor woorden. Slecht acteerwerk, irritante film.
dariogg
Ik vind het een redelijke film, maar erg voorspelbaar, ondanks tom sizemore. maar goed hij verdwijnt bij mij op de plank met nummertje 3868 op zijn rug.
op naar de volgende film dan maar
han de barman
Ik vond het een hele slechte film. Van het begin tot het eind.
Scenes worden enorm opgerekt en er is weinig verhaal.
Het begint al NOT origineel als: de auto weer eens op de weg voor een ree moet remmen. Met een snelheid waarbij je in één meter stil staat en je dan rot schrikken terwijl je voor je kijkt. Die ree lijkt dan ook nog hol te zijn, zo makkelijk sleept hij hem van de weg. Dan alle doeken in het huis tegen het stof, waar geen enkel stofje vanaf komt.
Verder gewoon kut langdradig zonder enig verhaal.
En waar het nou om ging? De regisseur wilde het waarschijnlijk populair vaag houden. Nou het is hem gelukt. Waardeloos. Er zat echt geen enkel verhaal in en het einde was dom en afgepikt standaard slecht. pfff bah
De enige goede scene was: de wandeling met de paardenknecht door het bos op ongeveer 60 minuten van de film en daarom toch nog een 0,5 als cijfer.
zjandannybob
ik zie hier veel slechte dingen over de film. heb hem net gekeken maar vond hem helemaal niet zo slecht, zat hier alleen op de bank en vond wel lekker spannende film.
het einde sloeg helemaal nergens op dat vond ik wel jammer... maarja wat daarmee is moetje zelf maar kijken;).
toch 3.5* voor deze thriller hij haalt het wel niet bij an american haunting (ook beetje spooky film in dit genre)
megaman
Soort van remake op A Tale of Two Sisters maar aanzienlijk minder? Althans dat zeggen ze op IMDB.com.
glimmerman2000
Redelijk te pruimen film.Het verhaal was soms wat wazig te noemen, en het einde snapte ik ook niet helemaal.Nou ja, het einde wel, maar het laaste shot in de film.De man die aan t bed staat van de tweeling.Iemand een idee?
Toch een 2.5, mede door tom sizemore
Schiedammer
Zeer matige film met een beetje een warrig en onduidelijk verhaal zonder ook maar 1 keer echt spannend te worden. Ik zat iedere keer te wachten van gaat er nog wat gebeuren of niet? Ik kan je vertellen dat het antwoord NIET was. De acteurs deden wat ze moesten doen al was dat ook niet echt denderend maar ja dat was te verwachten met een goedkope B-film. Ik vond trouwens ook dat de film bijzonder slecht geschoten is mijn vakantiefilms zien er beter uit. Beeldkwaliteit dvd was ook net voldoende had allemaal wat beter gekund en het geluid (5.1) was wel gewoon goed. Voor mij is de film niet meer waard dan 1,5*.
jovisambo
normaal hou ik best van dit soort films maar deze film kon me echt niet boeien. Ik vond het sowieso slecht geacteerd en de manier van filmen maakte het er naar mijn idee niet beter op, ik vond dat het slechte acteren daardoor nog meer opviel..
en misschien dat het aan mij ligt of omdat ik me er in het begin aan ergerde en er dus meer op gefocused was, maar ik vond het gehijg (uit angst) van de hoofdrolspeelster behoorlijk irritant..
elvis01
De film had veel beter kunnen zijn, teveel dingen lieten het afweten (waaronder voornamelijk acteerwerk). Ik heb hem goed uit kunnen zitten en geef hem 3* omdat er binnen dit genre teveel matige films zijn, waar deze voor mij gevoel net iets boven staat.
Het einde vond ik persoonlijk juist wel een groot pluspunt.
Redelijk maar te langdradig en matig acteerwerk.
Alleen Tom acteerde goed.
Sfeer was oke en einde goed.
2,5 ster

2:22
Misdaad / Drama, 2008

Madhouse
Horror / Misdaad, 1974
upper classbroer of zus relatiegrootouder kleinkind relatiepaardnachtmerriegatekeeper