• 9.370.192 stemmen

Geregisseerd door: Kang Yi-kwan

Met onder meer: Moon So-ri, Kim Tae-woo en Lee Sun-kyun

Gesproken taal: Koreaans

Plot Sa-kwa

In deze film wordt een jonge vrouw door haar vriend gedumpt. Dat gebeurt zonder veel plichtplegingen na een vrijage van zeven jaar. Zij besluit dan maar in te gaan op de avances van Sanghoon, die zij kent van op het werk en die zo verliefd op haar is dat hij geen enkel cliché uit het aanbiddersarsenaal laat liggen om haar voor zich te winnen: bloemen, operabezoek, uitstapjes.... Hier zien we twee zielen die, bijna wanhopig, op zoek zijn naar echte liefde. Ze zullen ook trouwen, maar passen ze wel bij elkaar en zal hun liefde blijven duren?

Hyun-jung

Hyun-jung's father

Director Jung

Sang-hoon's Hometown Relative

Hyun-jung's Coworker

avatar van BBarbie

BBarbie

Romantisch drama over mensen die krampachtig op zoek zijn naar een liefdesrelatie en telkens weer bedrogen uitkomen. De film oogt realistisch en naturel, maar ik betwijfel of ie een blijvende indruk zal maken. Daarvoor was het plot in mijn ogen te gewoontjes. So-ri Moon verdient beter materiaal om mee te werken.