• 9.370.389 stemmen

Keloglan Kara Prens'e Karsi (2006)

Komedie / Avontuur | 98 minuten

Met onder meer: Mehmet Ali Erbil, Özcan Deniz en Petek Dinçöz

Gesproken taal: Turks

Releasedatum: 26 januari 2006

Plot Keloglan Kara Prens'e Karsi

De langharige hartenbreker Keloglan is verliefd op Can Kiz, prinses van het Land der Gunsten. Can Kiz is echter geïnteresseerd in de Zwarte Prins van het naburige Koninkrijk der Vandams waar de bozen leven. Uit liefde voor de prinses heeft Keloglan al heel wat opdrachten van de koning uitgevoerd, maar Can Kiz zocht telkens naar een uitvlucht om te ontsnappen aan een huwelijk met Keloglan. Dit keer vraagt de koning om de gouden riem van de verschrikkelijke reus. Omwille van de liefde begeeft Keloglan zich weer op het avonturenpad samen met zijn vriend Cankusoglan, zijn ezel Katiroglan en zijn als man vermomde buurvrouw Balkiz. Zo tuimelen ze van het ene avontuur in het andere en onderweg ontmoeten ze vele helden uit de sprookjeswereld.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van samsunlu

samsunlu

Ik vond Keloglan een supergrappige komedie film.

Het verhaal was eigenlijk van de oude keloglan reeks

het krijgt een dikke 5 van mij ...

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Na Hababam Sinifi 3,5 mijn tweede Turkse film. Waar mijn oordeel van HS vrij vernietigend was heb ik niets dan lof voor deze film. Voornamelijk Özcan Deniz als de karaprens is hilarisch, helaas zijn de meeste grappen al eens ooit eerder gedaan maar dat mocht voor mij de pret niet drukken. Ik noem het Hot Shots! maar dan Turks.

3,5* en ik ga de film zeker nog een keer kijken één dezer dagen

avatar van Ersial

Ersial

Deze film vond ik niks aan. Hij was zo kinderachtig! Vind je het gek dat de dochter van Lara zo rond de 6 keer is geweest... Nogmaals, tegenvaller!

avatar van The Soldier

The Soldier

Precies Hot Shots! maar dan Turks. Vond de humor in deze film beter dan die van Hababam Uc Bucuk

avatar van Emirdagli

Emirdagli

ik heb deze film niet gezien en hij lijkt me niet zo echt gaaf dus ik stem nog even niet

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Je hebt de film niet gezien maar je stemt niet omdat het je niet gaaf lijkt

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

leuke vermakelijke film, vond Erbil en Deniz het wel goed doen. verdiend een *** bij mij.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

moviefreak#1 schreef:

Je hebt de film niet gezien maar je stemt niet omdat het je niet gaaf lijkt

avatar van sevo

sevo

Ik vond het gedeelte met Robin hood hilarisch! Geweldig echt waar!!!:d

avatar van kahraman

kahraman

echt ik vond niets aan deze film.

ze hebben van keloglan een oppervlakkige amerikaan gemaakt ipv de Turkse held dat hij is.

en dan een paar bekende Turken erin i.p.v. echte acteurs.

kijk liever nog een herhaling van gora, daar zijn tenmisnte wat grappige sketches in.

samengevat: verhaal stinkt, liedjes zijn onzinnig, en een goede grap is ver te zoeken

eindoordeel: 0

avatar van lovehunter

lovehunter

dit film is gewoon dramatisch slecht en gewoon het slechtste film van turkije vooral ozcan deniz is gewoon klote hij denkt dat ie echt kan acteren