Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Alyson Hannigan, Adam Campbell en Eddie Griffin
Releasedatum: 16 maart 2006
Plot Date Movie
"An Unprotected Comedy"
Julia (Alyson Hannigan) is hopeloos in de liefde maar op een dag heeft ze toch de ware gevonden (Campbell). Voordat het huwelijk ook maar begonnen is beginnen de eerste problemen al, het bezoek aan de schoonouders, de getuige overhalen en het huwelijk plannen.
Julia Jones
Linda Jones
DeCol
Eigenlijk net zo slecht als Epic movie. Paar lachmomenten en daarom 2*
AGoos
ik heb de hele film 1 keer moeten lachen...en dat was niet meer dan een bescheiden glimlach...namelijk bij die scene met de urn...verder was het een verspilling van film en tijd...
tommykonijn
Een nogal erg saaie Film om te zien en inderaad net als mijn voorganger al zei er zat weinig Goede humor in, Dit is mijn lijstje van de .... Movie Films :
1. Scary Movie (3*)
2. Date Movie (2*)
3. Epic Movie (1.5*)
maerk
Enige grap die ik leuk vond in deze film was dat van Lord of the Rings. Voor de rest helemaal niks aan...vreselijk zelfs!
dvdfreak123
amai zo slechte comentaar allemaal vind deze film nochtans kapotlache maarja dat is mijn mening he heb deze film 2 keer na elkaar gekeken zelfs
onbekend!
Het begin van de film was fucking hilarisch
De rest was saai en het leek of er geen einde aan kwam ..
Deze film hoort warm thuis in de flop 100
__0,5__
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11922 berichten
Het is werkelijk heel triest gesteld met sommige mensen...domme humor voor en door domme lieden. 0,5*
Tsolodimos
Ik ga hier niet veel woorden aan vuil maken. Ik was blij toen hij afgelopen was..
2 sterren.
Jakke0071
Kon niet wachten tot de aftiteling , zo saai.
echt , ik was blij dat die gedaan was.
Die Hard,Willis
Heel erg slecht,de humor is nog niet één seconde grappig en boeit totaal niet..
De acteerprestaties kunnen niet slechter..
De stunts(zie de gele motor) je ziet gewoon dat het iemand anders is!!
Troep die niet eens in de budgetbakken mag liggen,slechter kan niet!
Zymovie
Beter dan epic movie
Ik vond deze dan ook niet goed, maar zkr ook niet slecht
kanjertje
Archieslechte film.
We hebben ons gedwongen 30 min te kijken in de hoop dat hij zou beteren maar dat was helaas niet het geval.
Zo onrealistisch, overdreven, vies en heel flauwe humor
cedric v
snap niet dat mensen dit zo een slechte film vinden. Ik heb mij 2 keer bijna doodgelache om het zo te zegge. Moet nu soms nog lachen als ik erover begin met mijn vrienden
Die Hard,Willis
kom op mensen,deze film hoort gewoon in de flop 100 top 10!
DaZtorm
Uiteraard verdient deze film geen hogere cijfer als een 1 omdat je anders andere films te kort zou doen. Een A-film die een 1 zou krijgen hoort hoger te eindigen als een B-film zoals deze die een 5 krijgt.
Waarom een B-film?
- Manier van acteren
- Misselijk makende scene's
- Zeer zeer overdreven momenten wat echt het niveau omlaag haalt
- Trucks, kom op dit kan beter
- Soort humor
etc etc etc
Er zaten wel leuke momenten in en zeer leuke vrouwtjes. Wie herkent trouwens alle andere films die hierin verwerkt zijn?
Leuk hoor andere films erin verwerken, is dat jaloersie naar hun kunnen het wel? Er is maar 1 komedie die de moeder der komedie is en dat is uiteraard American Pie. Ik zag een overeenkomst, dat ene rood harige vrouwtje ((%^(&*%(%&( wat is zij mooi he....
maar waarom geen scene hieraan besteed? Als je films als 'meet the fokkers', 'the wedding planner', 'little man' en 'wedding crashers' gebruikt waarom dan niet american pie? Of heb ik die gemist?
Goed inhoudelijk over deze film: Er zitten leuke stukjes in, maar gadverdamme wat ook smerige stukjes die echt totaal niet nodig zijn en totaal geen toegevoegde waarde hebben. Misschien dat het een link had naar andere films maar dat herken ik dan niet.
Ik eet graag nootjes tijdens een film, nou ik had gegeten en gedronken na een aantal minuten gezien te hebben.
Omdat het een B-film is die als een A-film gewaardeerd moet worden krijgt het een 0,5. Op een site waar alleen B-films gewaardeerd worden krijgt het denk ik een 2,5 of een 3
tjalling
Dit is ECHT!! de slechtste film die ik ooit gezien heb ,, te flauw 0x moeten lachen ,, ik vind de scary movie's een stuk beter dan dit.
Haha wat een lage cijfers zeg. Niemand die graag eens een flauwekul films vol parodien bekijkt zonder moeilijk te doen?
Ik heb best gelachen om een aantal scene's. De Meet the Parents scene met de urn vond ik toch hilarisch en zo kan ik er nog wel een paar noemen.
Uiteraard is het een hele simpele film en jatten ze alles van andere films (duhhh) en is de uitwerking niet super, maar ik vond hem vermakelijk. Gewoon even wegkijken.
Betamax
Gewoon net als Scary Movie 1, 2, 3, 4 en Epic movie.
Soms leuk en soms niet.
Gewoon voor een avondje hersenloos film kijken prima.
Niet slecht en geen topper.
Splutje
Had bij deze film het gevoel alsof het een soort amateur filmpje was ofzo... Echt niks dit.
Dirigent
Echt vreselijk dit ik haat Scary Movie en ik haat deze evenveel, werkelijk inderdaad zonde van je tijd om dit te bekijken ik huur dan liever heel andere films.
Jupilerman
Een film met Alyson Hannigan die ik niet eens uitkijk,waar gaat het naartoe zeg.Het enige wat grappig is hebben ze gejat uit betere films(veel keus dus) en zelfs dat brengen ze eigenlijk nauwelijks over.Dat al die semi-bekende acteurs hieraan willen meedoen zeg,wat is de prijs van je waardigheid?Want ik denk toch niet dat iemand het script grappig vond.
By the way ik zou willen dat dit een grap was,maar nu maken ze een parodie op...komedies als "Superbad".Het heet "Goodie Two Shoes",je weet wel,dat is juist het tegenovergestelde.
vigonoah
echt het enige leuke vond ik dat van de lord of the rings,
maar dat was wel geweldig.
De rest van e film was bagger.
alec
Gisteren gezien en nu alweer bijna vergeten
, zoveel indruk heeft het dus niet achtergelaten. Vele grappen zijn té beroerd om ook maar de humor ervan in te zien en sommige zijn wel grappig. Leuke rol van Jennifer Coolidge.
Een *2.0
gijs (-.-)
ik vond het ook egt een slechte film op een paar grappen na zoals op het begin dat die wegwerker een spijker in zijn kop schoot
CasperM
Ik heb de film net gekeken op mijn computer, en ik moet zeggen dat het 1 van de beste films is die ik gezien heb. Al die stukjes uit andere bekende films, echt hilarisch, vooral dat het toch iets anders is.
(Selecteer de text hieronder om die te lezen, bevat spoilers)
In het begin, met dat "vette mens", geweldig. Ik lag in een deuk toen ik dat zeg (met die tieten op haar rug, en dat spijker-pistool). Ook de kat met die urn (uit meet the parants), dat 'ie op het lijk gaat rijen, en dat op de WC. Eigenlijk was alles in die film geweldig, alhoewel ik die puist wel erg smerig vond, haha
Wat ik alleen niet snap is waarvoor zoveel mensen dit een stomme film vinden, ik dacht daarom dat hij ook niet leuk zou zijn, maar dat is 'ie zeker wel!

Jackass Number Two
Komedie / Documentaire, 2006