• 9.376.422 stemmen

Geregisseerd door: Gregg Bishop

Met onder meer: Nathan Mobley, Jaimie Alexander en Chris Burns

Plot The Other Side

"Fear the reapers."

Samuel North (Nathan Mobley) is vermoord en komt terecht in de hel. Hij ontsnapt met behulp van twee andere verdoemde zielen terug naar het aardse bestaan. Daar wordt hij herenigd met zijn vriendin. De ellende begint als de hel drie "reapers" stuurt om hem opnieuw te vermoorden en terug te halen. Samuel moet de toedracht van zijn eigen moord oplossen om een nieuwe terugkeer naar de hel te voorkomen.

avatar van lordhumangus

lordhumangus

Niet veel soeps, een low-budget b-film. Leuk voor op een regenachtige zondag als je niks te doen hebt. Acteurs zijn onbekend maar weten zich wonderbaarlijk goed staande te houden.

avatar van Goodfella1812

Goodfella1812

Helemaal mee eens, geef de film 2 *

avatar van karamanoglu

karamanoglu

Wat is dit? Een eo film? Wat een slechte film zeg... Waardeloos.

avatar van _chrissy_

_chrissy_

tis idd een b film maar vind het een redelijk goed verhaal een 2+

avatar van skitz0

skitz0

zeik niet mensen dit is een redelijke film heb met veel plezier naar gekeken

avatar van Ge0force

Ge0force

Redelijke actiefilm met een aantal knappe achtervolgingen en een paar sterke elementen in het verhaal. Spijtig genoeg is het geheel nogal slecht uitgewerkt: het verhaal springt van de hak op de tak - net alsof er stukken zijn uitgeknipt, en het einde is al helemaal onnozel. Ook zijn er teveel "toevalligheden", en de actie kon stukken beter. Een beetje een gemiste kans om een knappe thriller neer te zetten, maar toch ideaal om een vrije avond mee te vullen. 3*

avatar van michelmoviefan

michelmoviefan

Ik vond het begin nog wel aardig maar het midden van het verhaal was van B niveau tot bagger. EInde ging wel weer redelijk al was het zeer zoetsappig. Krijgt van mij een 2.5

avatar van Eagle0ne

Eagle0ne

goeie film

avatar van Ayrton

Ayrton

reapers die een gunshop binnen lopen om wat wapens aan te schaffen.

Het moet niet gekker worden,