• 9.369.514 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Jason Ensler

Met onder meer: Ray Romano en Kevin James

Plot Grilled

Twee verkopers, die deur aan deur bevroren vlees verkopen, zitten dusdanig aan de grond, dat hun schuldeisers hen een ultimatum stellen. Ze eisen dat de verkopers voor het einde van de dag een grote hoeveelheid vlees moeten verkopen, anders zijn de problemen niet te overzien.

avatar van mug13

mug13

Leuke film met uitstekende acteurs.Het verhaal is goed te doen,ik heb me eigen kapot gelachen .

avatar van @quikfit

@quikfit

Geen idee wat ik er van moet vinden, twee komieken maar ik heb er geen komedie in gezien.

Het verhaal begint ook wat traag,verderop in de film gaat het gelukkig wat vlotter.

Anderhalve * is meer dan genoeg.

avatar van Daan258

Daan258

Redelijke comedy film.

altijd leuk om weer een film met kevin james te kijken

ook al vond ik hem in deze film toch wel minder als anders.

het eerste half uur was behoorlijk saai maar zodra de film ff een tijdje bezig is word het toch wel leuk.

de film is juist leuk om het verhaal dat echt nergens over gaat

ik heb nog nooit zo'n dom verhaal gezien

ik heb me zeker vermaakt met deze film alleen het is leuk voor 1 keer en meer niet.

avatar van macrobody

macrobody

Een film voor als je echt niets beters te doen hebt...

avatar van klara

klara

• 20367 stemmen

Echt grappig wordt het nooit, maar ik vond deze komedie toch best wel meevallen. Ik ben

ze slapper en flauwer tegengekomen, met leuke hoofdrollen voor Kevin James en Ray Romano.

Het verhaal heeft ook weinig om het lijf, en een duidelijke poging om iets aparts neer te zetten

komt ook niet overtuigend over. De film moet het vooral hebben van het enthousiasme van de

acteurs. Daarbij valt de film nooit echt dood met een redelijk tempo. De rol van Juliette Lewis

vond ik overigens tamelijk irritant. Daar staat tegenover dat ik de rol van Burt Reynolds dan

weer smakelijk vond.