• 9.376.040 stemmen

Met onder meer: Michael Douglas, Kiefer Sutherland en Kim Basinger

Releasedatum: 31 augustus 2006

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot The Sentinel

"In 141 years, there's never been a traitor in the Secret Service.... Until Now."

Wanneer een beveiligingsman in het Witte Huis wordt vermoord, wordt Pete Garrison (Douglas) in de val gelokt vanwege een vermeende affaire met de First Lady. Garrison wordt aangehouden, maar ontsnapt en gaat zelf op onderzoek uit om de dader te pakken en de president te redden.

Pete Garrison

Cindy Breckinridge

Walter Xavier

avatar van skip

skip

Niets bijzonders inderdaad maar wel degelijk gemaakt en binnen het genre daarom gewoon een goede film 3*

avatar van Montorsi

Montorsi

een kleine 3*. Eigenlijk is de film in alles slap, herkouwd en voorspelbaar, maar op de een of andere manier nog wel vermakelijk.

avatar van baborak

baborak

Goede film, Douglas wordt oud, maar toch prima in dit soort rollen. Verhaal is uiteraard standaard, maar je blijft kijken. Prima sfeer en genoeg vaart in de film. Alleen waarom willen de bewuste terroristen de president vermoorden ??? Scenario laat dit soort zaken in het midden, verhaallijn komt niet echt uit de verf.

Evengoed een aanrader.

avatar van The Oceanic Six

Een film met op zich een spannend en diepgaand verhaal maar het was er niet 1 die ik echt geweldig vond. Het was me vaak allemaal te ver gezocht. De cast is met oa Michael Douglas en mijn held Kiefer ''Jack Bauer!'' Sutherland uiteraard wel bijzonder goed en dat merk je ook. Kiefer gaat echt de komende jaren een acteur uit de hoogste categorie worden als ie dat al niet is. Dat soort toppers redden de film. Verder een redelijke standaardfilm. Niks meer en minder.

avatar van wwelover

wwelover

Geen geweldige film. Geen overtuigende acteerprestaties. Geen geweldig verhaal. Toch best spannend in elkaar gebouwd.

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Een aardige film met een goede cast maar oh zo voorspelbaar. Maar niet onprettig om te kijken. Film was mooi op gebouwd met mooie beelden. Kortom een echte a-film. Geluid op dvd was ook prima de 5.1 track alleen werd er helaas weinig gebruik gemaakt van de surrounds. Voor mij is de film een simpele en daarom krijgt die van mij 3*.

avatar van OlafK

OlafK

Standaard filmpje dus normaal 3 sterren. Echter: deze film is goed uitgevoerd, weet spanning op de juiste momenten op te bvouwen en ook weer af te bouwen. Verder zijn de acteerprestaties prima in orde. Daarom 3,5 sterren i.p.v. 3.

avatar van kanjertje

kanjertje

Leuke en spannende film

avatar van lagaiske

lagaiske

Leuke en spannende film.

Het eerste halfuur is maar een flauw beestje.

Daarna komt de film in een stroomversnelling.

Niet origineel en ook niet baanbrekend,maar kijkt toch wel lekker weg.

De cast mag er natuurlijk ook wel wezen!!!!

avatar van aerts007

aerts007

13 in dozijn verhaal,prima actie.

De moeite om te gaan zitten of liggen!

avatar van XxDangerousxX

XxDangerousxX

De face van Douglas is veelzeggend op de afbeelding.

avatar van Charlie Cheese

Charlie Cheese

• 1936 stemmen

Damn vond het echt zo'n film van 'nèt niet'...Zelfs met zo'n cast, anders was het nog erger geweest.

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Film begin goed en je bent benieuwd wat er gaat gebeuren enzo maar naarmate later word het minder.

Had goed kunnen worden maar beetje teleur gesteld door het einde dat zoveel word gebruikt.

3 sterren toch nog.

avatar van Castor Troy

Castor Troy

Een standaard plot, ondanks de prima cast kan deze film niet boven de middelmaat uitstijgen.

avatar van Zinema

Voorspelbaarheid troef in deze thriller met sterrencast. Toch is de film degelijk gemaakt en onderhoudend. Redelijk.

avatar van briek

briek

Een film met een afgezaagd verhaal, een aanslag op de president van de vs. Maar deze film heeft mij toch aangenaam verrast, ik had er van genoten. Het verhaal zat goed in elkaar, sterke acteerprestaties en voldoende spanning.

avatar van Lad

Lad

Sterke film!

Oke, het verhaal is misschien wel wat afgezaagd, maar dat is deze film in het algemeen wel zeker niet! Het bevat een machtig kat-en muis spelletje.

Deze film is in deze soort (van wat ik gezien heb althans) toch één van de betere hoor. Vooral door de topcast die ook aanwezig is in deze film.

3,5 sterren.

avatar van Jeauhan

Jeauhan

Thrillertje dat uitblinkt in middelmatigheid. Het verhaal is weinig origineel en verrassend. Het begin was nog te pruimen maar naarmate de film vorderde begon ik me steeds meer te irriteren. Er wordt geen enkele moeite gedaan ook maar iets van de motieven uit de doeken te doen . De cameraman leed op actiemomenten aan Parkinson en elk shot leek maximaal 4 seconden te mogen duren.

Wat acteerwerk betreft: ik heb het idee dat Douglas, Sutherland en Bassinger bovenstaande kunnen onderschrijven want ze doen werkelijk geen enkele moeite er iets van te maken. Alleen Longeria kon mij bekoren hoewel dat misschien niet echt door goed acteerwerk komt.

avatar van 88Fabian

88Fabian

Deze film vond ik ontzettend boring.

avatar van Leno

Leno

Leuk om Douglas weer eens in een thriller te zien; jammer dat het een doorsnee thriller is. Desondanks is de film goed te pruimen. Het eerste uur is heel aardig en het verhaal biedt dan voldoende spanning. Vervolgens verzandt het verhaal in een voorspelbare en onorginele bedoeling. De climax is ten slotte ook slap.

Vanwege het vrij sterke eerste uur en de goede cast toch nog de moeite waard.

avatar van LEIDENAAR187

LEIDENAAR187

Ik vind dit typisch zo'n film die best vermaakt maar die ik nooit iemand zou aanraden om te kijken en een film die ik na 1x zien waarschijnlijk nooit meer zie.

Geen bijzondere spectaculaire actie-scenes,geen gedenkwaardige karakters die indruk maken,geen hoge acteer-prestaties,geen verrassende wendingen en nooit op het puntje van me stoel gezeten.

En toch is die best vermakelijk,toch wil ik hem afkijken.

Leuk filmpje die je al bent vergeten bij de aftiteling.

Ik geef een 2

avatar van Jakke0071

Jakke0071

Géén topper , voorspelbaar enzovoorts ... , maar wel een best vermakelijke film en een degelijke film in zijn genre.

avatar van confucius

confucius

Niet de moeite waar om hem te herbekijken. Met een vooroordeel beginnen recenseren - ik hou niet van dat presidents gedoe - lijkt mij niet de juiste ingesteldheid, maar alla. Wat ik wel heb leren aanvaarden zijn de daaraan gekoppelde clichés! (Weer een vooroordeel) en dat maakt het voor mij aangenaam vertoeven deze prent te bekijken. Gewoon kijken, emotieloos, slurpend aan een mediteraan drankje. (En laat de boeren maar Rock´n Rollen).

Intussen leer ik nog wat over kogels en vingerafdrukken, en hoe je moet copuleren bij zonsondergang. (alhoewel, leren?!)

Deze film is ook kampioen in het citeren van holle frasen:

"Secret Service, out my way!" Een Vlaming lacht zich een kriek.

Hij: "Wij komen hier wel uit."

Zij: "Hoe?"

Hij: "daar ben ik nog niet uit." Hilarisch.

Nou ja, eind goed, eind goed ... of niet?

Ik laat Confucius het laatste woord hebben:

"Ik behoor tot de doelgroep die in blessuretijd leven."

Bij deze film heb ik twee uren verspild van mijn blessuretijd. Jammer. Één ster.

avatar van brielen

brielen

Ik vond de film vrij voorspelbaar.3.

avatar van cdman19800

cdman19800

Vond deze wel goed maar zeker ook niks meer.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

OlafK schreef:

hier sluit ik mij volledig bij aan

avatar van The Scorcher

The Scorcher

Een sterke rol voor 'Michael Douglas' in deze

spannende politieke actiethriller.

avatar van Spetie

Aardige whodunnit film, hoewel e.e.a. best voorspelbaar is. De film ziet er strak uit, maar het verhaal heeft echter niet bijster veel om het lijf en als je veel films gezien hebt heb je het ongetwijfeld allemaal al eens gezien. Allemaal erg standaard dus, maar dankzij het goede acteerwerk van zowel Douglas als Sutherland weet de film toch nog naar een behoorlijk niveau te stijgen.Onderhoudend en op sommige momenten zelfs nog best spannend en daardoor toch zeker wel een voldoende waard.

avatar van jellybean

jellybean

Middelmatige, 13 in een dozijn thriller.

Zelfs een goede Douglas en Sutherland tillen de film niet naar een hoger niveau, jammer maar helaas..

avatar van Mads Smikkelsen

Mads Smikkelsen

Aardige film, geen topper, geen misser. Douglas is als altijd goed in vorm.