Genre: Thriller / Misdaad
Met onder meer: Michael Douglas, Kiefer Sutherland en Kim Basinger
Releasedatum: 31 augustus 2006
Bekijk via NLZIET
Plot The Sentinel
"In 141 years, there's never been a traitor in the Secret Service.... Until Now."
Wanneer een beveiligingsman in het Witte Huis wordt vermoord, wordt Pete Garrison (Douglas) in de val gelokt vanwege een vermeende affaire met de First Lady. Garrison wordt aangehouden, maar ontsnapt en gaat zelf op onderzoek uit om de dader te pakken en de president te redden.
Pete Garrison
President Ballentine
Cindy Breckinridge
Walter Xavier
Achilles
zoals de meesten hier denk ik, helemaal met de verkeerde verwachtingen de film ingestapt. De keiharde Jack Bauer heb ik gemist..snif snif...
Komt Kiefer (die een verdiende Emmy heeft gekregen!) nu eigenlijk vaker terug op het doek?
wimspeedy56
de "dinges" (zo verraad ik toch niets ?) met dame nummer 1 was het enige leuke vondstje in deze verder zeer matige 15 in een dozijn film.
Veel slechtere movies van vriend M Douglas heb ik gelukkig niet eerder gezien.
Daarom dus maximaal 3 sterretjes - Kijken, net geen verspilling van mijn kostbare vrije tijd - en daarna maar weer gauw vergeten ............
De film kon mijn persoonlijk 80 min aardig boeien , het einde van de film vond ik een beetje bommen en granaten, ondanks dit toch een dikke 7 dus 3.5 *
han de barman
Grappige film, maar kon mijn aandacht slecht vast houden. Misschien heb ik wel teveel films gezien, maar het was er weer eentje met zo'n niet origineel verhaal
tomseun
Ik vond de film erg vermakelijk, maar wat je zegt, aandacht moest ik er wel bij houden...
seanpuffy
dit gaat zeker een goede film zijn.
want kiefer speelt erin het zal ongeveer zo al 24 zijn denk ik
zeus
De film begon sterk met zelfs sterke trucjes, maar naarmate het einde volgde werd het allemaal een beetje standaard. Toch nog 3,5*.
sb272127@skyne
is de moeite waard om te kijken. heeft mij bekoord daarom geef ik een 4*.
MrEd
Helaas was dit een 13 in een dozijn film. Mager plot en de acteurs waren niet echt overtuigend. Zonde van al die topacteurs die ze gebruikt hebben. Waarschijnlijk alleen maar om publiek te trekken. 2.5*
KickinAzz
Deze film heeft mij absoluut geboeid. Hij heeft wel iets weg van 'The Fugitive'. Aardig plot maar naar mijn mening is het iets afgeraffeld. Bv. waarom de president vermoord moet worden is niet echt duidelijk. Hoe Montrose ertoe gedreven is dubbelspion te worden en waarom hij op het einde nou plotseling gewetenswroeging krijgt. Maar misschien is dit mieren...erij. De actie is in ieder geval goed verzorgd en ziet er vrij realistisch uit. Met name hoe de agenten bewegen terwijl ze onder vuur liggen. Mits je geen wervelend plot bolstaand van de originaliteit verwacht, staat de film zeker garant voor een avondje relaxen voor de buis!
3,5 *
gassie
gister gekeken zeer mooie film alleen het camara werk ging wat te vlug.
ook zeer goeie acteurs,en een goed verhaal.
*3.5
eVRT
aardige film, eva is lekker, douglas wordt oud en verwacht geen Jack Bauer, of juist weer wel want Kiefer is nu redelijk ge-typecast... 2,5 ster
Maarten__S
hmmm heeft geen indruk op me gemaakt. Vond het een wat reeds uitgemolken script.
2.5
hendrik119
ja ik vond het toch wel een leuke film. wel een typisch amerikaans verhaal dat geen verrassingen brengt maar toch wel leuk om te zien.
Iketes
- 1968 berichten
Goede film die zeker verrassend op mij uitpakte. Het verhaal is behoorlijk cliché maar daarom niet (veel) minder leuk. Zeer goed acteerwerk, ze komen geloofwaardig over en hebben die bekende chemie met elkaar zeker.
Jammer ook wel dat sommige dingen té onrealistisch uit de hoek komen.
bier
...
Nu blijft het bij een 12 in een dozijn film die me niet echt optimaal weten te boeien....
Dat is meestal, 12 in een dozijn
euroburger
Niet dat ik zo'n Douglas niet kan waarderen, integendeel, maar deze inmiddels 61 jarige harder te zien rennen dan jonge sportschool types (de andere beveiligers) is dan weer net dat tikkeltje.....
OVER THE TOP!!!!
The_Game
Aardige actie/thriller met Michael Douglas en vooral Kiefer Sutherland. Niet heel speciaal, maar erg goed te doen.
OVER THE TOP!!!!
Hij rende echt niet sneller, sterker nog hij moest zelfs onderweg een paar keer stoppen om naar adem te happen.
Sander D.
Wat een crap... Schaam je, Douglas! En niet alleen voor deze film, maar voor elke film sinds Don't Say A Word. Bah.
eenbengeltje
Ik vond de film schitterend, kwam wat langsaam op gang,maar het verhaal zat goed in elkaar. En je werd naarmate de film vorderde meegesleept in de spanning die steeg. De wat ouder wordende michael douglas, staat zeker zijn mannetje . Knap staaltje acteur werk, en daar is waar het om draaid.
thomzi50
- 1991 berichten
Het kon allemaal iets uitgewerkter, maar voor zo'n gewoon verhaal als dit, waar eigenlijk alles te voorspellen is, is het wel erg sterk uitgewerkt. Gewoon een fijne actiefilm met prima acteerwerk en mooie effecten. 3,5*
cheris
Als ik zo de tekst lees, doet ie me een beetje denken aan The Fugitive..Maar lijkt me wel een goede film. ik ga hem waarschijnlijk vanavond kijken.
Siemen
Ik sluit me aan bij thomzi50. Goed acteerwerk en mooie actiescenès, maar sommige dingen hadden wel wat beter uitgewerkt kunnen worden. De affaire die Pete Garrison gehad zou hebben met de vrouw van David bijvoorbeeld. Niet wordt duidelijk of dat nu echt zo was of niet.
Hema77
Film is toch wel wat voorspelbaar, maar wordt ruimschoots goed gemaakt door de topcast !!
Prima om te kijken !!
Een 3.5
AmazingPP
Meng "The Negotiator" en een aflevering van "24" met elkaar, voeg een snufje "In the line of fire" er aan toe en je hebt deze film. Naar mijn mening soms iets te snel, soms iets te voorspelbaar, maar toch wel vermakelijk. Alleen Sutherland speelt gewoon Jack Bauer. Makkelijk verdiend. Desalniettemin, 3 sterren.
tevelenco
Redelijke thriller met een niet erg origineel verhaal.
Het verhaal kent weinig verrassingen en werd voor mij nooit echt spannend.
Waardoor de film voor mij nergens boven de grijze middelmaat uitstijgt.

Onlangs toegevoegde misdaadthriller 'The Sentintel' met Michael Douglas wordt zeer goed bekeken op Netflix

Netflix voegt voor het einde van de maand nog deze vijf goed beoordeelde films toe aan het aanbod

Mr. Brooks
Drama / Thriller, 2007