• 9.374.635 stemmen

Met onder meer: Michael Douglas, Kiefer Sutherland en Kim Basinger

Releasedatum: 31 augustus 2006

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot The Sentinel

"In 141 years, there's never been a traitor in the Secret Service.... Until Now."

Wanneer een beveiligingsman in het Witte Huis wordt vermoord, wordt Pete Garrison (Douglas) in de val gelokt vanwege een vermeende affaire met de First Lady. Garrison wordt aangehouden, maar ontsnapt en gaat zelf op onderzoek uit om de dader te pakken en de president te redden.

Pete Garrison

Cindy Breckinridge

Walter Xavier

avatar van obuma

obuma

Zoals de meesten, vind ik ook dit een film die we vaker gezien hebben. Wel zeer vermakelijk trouwens. Ik ben een "24"-fan maar had mijn verwachtingen al wat bijgesteld. Het haalt het niveau van 24 inderdaad niet. Maar dat is geen ramp.

Gewoon een pakkende thriller. Geen suspence, geen onverwachte wendingen. Gewoon een thriller uit de oude doos. Wel een goeie en daarom 3,5 * gegeven.

avatar van Wegpiraat

Wegpiraat

niks bijzonders een 7- dus helaas maar 3 * [ik rond af naar beneden. 20 in een dozijn film , zonder deze cast was het een flop.

avatar van Tos

Tos

Goede actie film. Niet meer dan dat. Wel vermakelijk. 3.5 Sterren.

avatar van cheris

cheris

Ik wist totaal net wat ik van deze film verwachten moest. Maar moet zeggen dat ik hem redelijk goed vind.

Sommige dingen waren inderdaad erg voorspelbaar. Toch heb ik genoten. 3.5*

avatar van janhero

janhero

Aardige film maar meer ook niet. Niet echt film die ik echt zal onthouden maar wel ok 3*

Mooie spannende thriller met natuurlijk een super cast. Als 24-fan was het "voor mij" moeilijk om Kiefer in een andere rol te zien. Maar zijn acteerwerk was gewoon goed. Moest soms wel even met mijn ogen knipperen om Kiefer uit zijn 24-rol te halen... 3,5*

avatar van Blokland

Blokland

Ik vond deze film saai en de logica was soms wel heel erg ver te zoeken. Eigenlijk gewoon een zeer slechte film.

avatar van patrick17

patrick17

Een redelijk goede thriller!!Eva Longoria speelde in deze film een prima rol!!Vermakelijke film.

3.5 *

Ik vond deze film te saai voor woorden. Het begin is erg langdradig en de film eindigt enorm slecht. Ik had er meer van verwacht. 2,5*

avatar van veghem

veghem

Niet echt fantastisch. Had het idee dat ze de 24 aan het nadoen waren. jammer alleen dat ze dat in 100 minuten proberen te stoppen. Met als gevolg een aantal gaten en sprongen in het verhaal en wat onbeantwoorde vragen. Gemiste kans deze film.

2,5 *

avatar van Dado

Dado

Had er veel van verwacht,, maar het blijkt weer een standaard film te zijn.

Je zou verwachten dat Michael Douglas wat meer trucjes zou doen aangezien hij de beste in zijn vak is, maar het blijft maar bij 2 of 3 trucjes.

En je komt er te snel achter wie de mol is...

gewoon een standaardfilm: 3 sterren

avatar van iGeO

iGeO

Had net echt veel van deze film verwacht, mede door al wat ik hier allemaal las.

vond het al met al toch een aardige film, maar zeker niet één die me zal bij blijven.

Het verhaal was nix vernieuwend en de spanning was er wel, maar niet zinderend.

3***

Heb de film net gezien, wel aardig hoor. Het verhaal van dood de president hebben we natuurlijk al in meerdere films gezien en daarom maakt het deze film ook geen kaskraker. Leuk om te zien, redelijk wat spanning maar niet genoeg voor een heel goede film te zijn.

3 sterren krijgt die van mij...

avatar van KLah

KLah

Een normale film. niks meer dan dat. Had er meer van verwacht. De film is te oppervlakkig en niks is echt goed uitgediepd. 2,5 ster.

avatar van flyer

flyer

Best een goede film spannend verhaal maar geen topper. Voor mij 3.5 ster

Mijn favoriete stukje uit deze film is als de Amerikaanse president zijn eigen speech schrijft voor de G8-top en het dan zijn vrouw laat checken of het een beetje goed is.

. .

-edit- mijn nummer 2 moment is overigens dat hij andere landen oproept het Kyoto-akkoord te bekrachtigen.

avatar van El*Mariachi

El*Mariachi

Misschien oud concept, maar vond de film toch erg spannend en t kijken waard. Verveelde geen moment en de acteerprestaties waren ook op goed niveau IMO.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Gezien tijdens vakantie en had beter een andere film uit kunnen kiezen. Begint erg aardig, spannend, goed acteerwerk van Douglas vooral maar de laatste 30 a 40 minuten gaat de film finaal ten onder. Materiaal dat ik al in 300 andere films heb gezien en nergens de spanning van het eerste deel haalt. Lijkt wel of de regisseur totaal geen inpiratie meer overhad en zijn heil zocht in alle mogelijke cliches. Erg jammer.

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

kos schreef:

Ik dacht al dat het aan mij lag

Voor de rest toch wel een lekkere film hoor. Ik kan politieke actiethrillers altijd wel waarderen en ook hier vloog de tijd voorbij. Niet geweldig maar zeker wel goed.

avatar van Joe-K

Joe-K

Leuke en spannende film. Wel gewoon standaard voor zijn genre maar het is wel echt een boeiende film. De cast was ook goed. Ik ben niet echt een '24' fan, maar ik heb toch even kennis kunnen maken met Kiefer Sutherland 3.5/5*

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Een film waarvan ik er meerdere heb gezien.

Verhaal was wel oke, personages minder, maar komt denk ik ook omdat ik de acteurs me niet echt trokken.

Maar ik vond het toch wel vermakkelijk, heb me niet totaal verveeld.

avatar van Jopa

Jopa

wat een bout film, echt verspilde uren van mn leven

het verhaal (wat standaard subplotjes), de acteerprestaties, de rest van de acteurs behalve de al bekende acteurs kunnen wat mij betreft een andere baan zoeken) het onderwerp vd film (alweer zoiets)

too bad, gelukkig is 24 nog wel te pruimen en zal micheal douglas ooit wel weer iets beters doen dan in zulke films opdraven

1 *

avatar van beunhaas

beunhaas

Ik vond het 3x niks eigenlijk. Voor de pauze was het niet echt boeiend. Na de pauze een beetje standaard actie en alles kwam precies uit zoals jij het gedacht had. De mol was al bij het eerst beeld duidelijk....

3* dan maar. Omdat de chips lekker was.

avatar van ILDIB

ILDIB

Wat een vreselijke bagger film. Oke de algemene beelden en kwaliteit zijn oke en de hij is prima voor dom vermaak, maar o wat een butt verhaal.

"Ik weet wat hij denkt dus doen we het zo" huhu zou die ander dat dan ook niet weten gezien het feit dat het zijn leermeester is?

Een dubbelspion die 20 jaar overloper is maar verbaasd is dat wanneer hij er uit wil stappen zonder zijn taak te hebben volbracht dat dat niet zomaar gaat en volledig van slag is als gedreigd wordt dat zijn gezin wordt vermoord, nee dat had ie nooit kunnen bedenken.

Een en al dom gedrag en fouten van zogenaamd de beste elite die er is..

avatar van dennisloquet

dennisloquet

gewone actiefilm, niet meer en niet minder

avatar van peter74

peter74

wel een leuke film maar niks bijzonders. 3 1/2 ster

avatar van james_cameron

Voorspelbare thriller, goed gemaakt en gespeeld maar zonder enige verrassing. We hebben het allemaal honderd keer eerder (en beter) gezien. Karikaturale hoofdpersonen en slechterikken zonder enige motivatie.

avatar van illMattie

illMattie

Beetje 13 in een dozijn verhaal, maar goed acteerwerk van Michael Douglas e.a.

avatar van JodyWeistra

JodyWeistra

ik vond hem eigenlijk wel goed. helemaal geen baggerfilm.

goed acteerwerk, spannend verhaal

3.5 ster

avatar van superred

superred

Lijkt idd op 24, maar daar vind ik niks mis mee. Ik vond het een goede film, goed verhaal. Misschien niet zo origineel en geen topfilm, maar goed geacteerd.