• 9.373.663 stemmen

Geregisseerd door: J.S. Cardone

Met onder meer: Lori Heuring, Johnathon Schaech en Alex Scarlis

Gesproken taal: Engels en Hongaars

Plot 8MM 2

David Huxley is een veelbelovende jonge politicus die alles op het spel zet als hij betrokken raakt in de wereld van obscure peepshows, stripclubs en live internetseks. David en zijn verloofde Tish komen erachter dat hun triootje met een sexy jong model is gefilmd. Ze krijgen een anonieme e-mail waarin een absurd hoog bedrag aan losgeld wordt gevraagd voor de originele opnames.

avatar van pascal83

pascal83

Vraag me af waarom je deze film de titel 8mm gaat geven als regiseur.

avatar van JonathanTucker

JonathanTucker

8MM 2 om precies te zijn

Blijkbaar een vervolg, zie niet echt in waarom je een vervolg moet maken van zon film, maargoed.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Lijkt me superslecht, het heeft alle elementen van een lowbudget softseksfilm uit 1996.

avatar van koreaan

koreaan

Ik vond het eerste deel aardig maar ook nogal macaber, maar deel 2 lijkt me slechte shit.

avatar van transplan

transplan

zijn er ook nog mensen die een film eerst bekijken voordat ze een commentaar plaatsen??????

avatar van JonathanTucker

JonathanTucker

Je mag toch ook gewoon zeggen hoe je erover denkt, het is een site om over films te discussieren!

avatar van SSeagal

SSeagal

Weer een nominatie voor meest zinloos vervolg.

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Eerste Film viel toch goed mee moet ik zeggen.Dus ben benieuwd wat dit gaat worden,verwacht zeker geen top film maar zien wel e.

avatar van kango79

kango79

Natuurlijk mag je hier discussiëren, maar het lijkt me handiger om een film eerst te zien, voordat je hem afkraakt.

8 mm vond ik persoonlijk een hele sterke en meeslepende film en het is even afwachten wat ze van het vervolg hebben gemaakt.

Om op voorhand te praten over een zinloos vervolg klinkt een beetje alsof je populair probeert te doen...

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Er staat nota bene "Unrated and Exposed" op de hoes. Klinkt dat als iets wat van toepassing had kunnen zijn op de eerste film ? Zonder dat ik dit heb gezien weet ik je al te melden dat dit gewoon een productie is die draait om het laten zien van sex en waarbij het verhaal (in tegenstelling tot het 8mm) geen enkele invloed heeft.

Lees het verhaal dan. Het gaat om een politicus die gechanteerd word omdat een triootje is opgenomen. Dat heeft toch verder niets met snuff-movies te maken. En dat is nu juist waar 8mm wel over ging.

avatar van roadmouse

roadmouse

Een low-bidget titel opgenomen in Praag. Met slecht acteerwerk en een voorspelbaar plot. De hele film heeft niets, maar dan ook niets gemeen met de originele 8mm.

Erg Jammer.

105 minuten die je beter ergens anders aan kan besteden.

avatar van SSeagal

SSeagal

kango79 schreef:

Eh..., pardon? Naar mijn mening is het gewoon een zinloos vervolg, dat recht heb ik om die mening te hebben. Maar zomaar denken mij te kennen aan de hand van 1 opmerking en gelijk mij afschilderd als een persoon die hier dagelijks surft en zo popie jopie mogelijk probeert te doen is erg flauw en daar heb je geen recht toe zomaar.

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

SSeagal schreef:

Weer een nominatie voor meest zinloos vervolg.

Vind dat je zeker je mening mag zeggen maar dat is gewoon u idee.Anderen kunnen dat misschien niet vinden e

avatar van Werwolf

Werwolf

SSeagal schreef:

Precies! Wat maakt het uit! Je mag je verwachtingen toch zeker wel uitspreken? Heeft niets met 'stoerdoenerij' te maken.

Als je alles gezien moet hebben alvorens een bericht te plaatsen dan vallen heel veel mensen buiten de boot. Je kan je mening alsnog bijstellen...

avatar van Werwolf

Werwolf

En mij lijkt de film ook crap...

avatar van arbulus

arbulus

Ik denk dat niemand deze film nog verdedigt nadat ze hem hebben gekeken.

Het is gewoon een hele slechte B-Film die absoluut geen enkele relatie of verwijzing heeft naar de film "8mm" met Nicolas Cage. De film draagt simpelweg deze titel om niets vermoedende film-liefhebbers voor de gek te houden, want zonder deze naam huurt/koopt niemand deze troep.

Laat je niet voor de gek houden, en betaal geen cent voor deze film, ook niet onder het motto "8mm was vet" want die heeft gewoon niets hiermee te maken, behalve de naam.

[edit]

het is niet voor niets een direct-to-video release

[/edit]

avatar van HiLL

HiLL

avatar van De_Hollander

De_Hollander

Ik snap niet dat mensen met commetaar klaar staan zonder de film gezien te hebben.

eerst kijken en dan gaan oordelen

avatar van pimp-juice

pimp-juice

deel 1 was goed met met nicolas cage..... alleen dom dat hij hier niet in mee speelt (tenzij het zown film is wat geen vervolg is op die film maar de naam gebruikt om bekend te zijn....)

avatar van willbee

willbee

Bah zonde van mr tijd, konden ze net zo goed een porno-film van maken. Zat misschien nog meer verhaal in .

0,5

avatar van Thorak

Thorak

pimp-juice schreef:

en zo'n film is het

avatar van MarkFish

MarkFish

En de sexscenes dan? Waren die ook slecht?

avatar van gerassen

gerassen

Inderdaad zonde van de tijd halverwegen afgezet...

Dit soort vervolg zogenaamd van een best wel goeie film,had echt niet gemogen..

Denk dat Nicolas Cage,zich hierbij zeer ongemakkelijk zal voelen...

Niet gaan zien dus!!!

0,5 en dat is nog veel!!!

avatar van paramount

paramount

Captain Pervert schreef:

Is het ook. Gewoon een slechte B softporn.

Verkrachting van de titel.

0,5 *

avatar van Billy Gates

Billy Gates

Ik vond 8mm 2 helemaal niet zo slecht....... (3* van de 5

Heb wel veeeeeeeeel slechtere films gezien........

Ik zou haast deprie worden van al dat negatieve getetter.

Er zijn nu eenmaal mensen die vinden een film geweldig terwijl een andere groep 'm waardeloos vonden....

Een voorbeeld is "Moulin Rouge" , IK vond hem super...

Smaken verschillen nou eenmaal, anders zou iedereen dezelfde collectie hebben staan.

Laten we het erop houden dat mensen met illegale kopietjes een slechte smaak hebben dan hebben we weer een leuk onderwerp.

avatar van dartviper

dartviper

Kansloze film, verhaal is bagger, acteren is wel redelijk maar voor de rest is de film 3 maal niks. De titel is inderdaad ook niet op z'n plaats. 8 MM doet je denken aan de 8 MM film met Nicolas Cage waarbij het ging over snuff movies en hier gaat het over een stel dat gefotografeerd wordt tijdens een trio spel. Kansloos toch? 0.5 *

avatar van Thorak

Thorak

Redelijke thriller die absoluut niets weg heeft van het eerste deel. De titel doet vermoeden dat het weer een net zo macabere films is als het eerste deel, helaas is niets minder waar. Dit is een gewone recht toe recht aan thriller. Op zich weinig mis met deze film, al vond ik het eind toch wel erg raar....

avatar van Proboards

Proboards

Deze film vind ik persoonlijk de max. veel blood, toch wel spanning, en een verrassend maar toch een grandioos goed einde.

avatar van Castor Troy

Castor Troy

De_Hollander schreef:

eerst kijken en dan gaan oordelen

Omdat, meneer hollander, het bij voorbaat al vaststaat, dat dit niet eens meer pulp is, de grootste troep die een regisseur kan maken, deze man moest een boete krijgen

avatar van code9

code9

Hoewel deze film inderdaad niets, maar dan ook echt helemaal niets met 8mm te maken heeft en de titel dus schandalig pretentieus gekozen is, is 8mm 2 toch niet zo'n prul als het dramatisch laag gemiddelde doet vermoeden.

Hoewel er het nodige naakt in de film te zien is en er zelfs een paar seconden (lesbische) hardporno is te zien, is dit toch geen standaard softseksfilm. Gepoogd is de nadruk vooral op het thrillerelement te leggen, en dat is nog aardig gelukt ook. In die zin wordt de belegen term 'functioneel naakt' nieuw leven ingeblazen.

Natuurlijk is het beperkte budget aan veel zaken af te lezen, maar het kan véél slechter en amateuristischer. Ik kreeg het gevoel dat men met beperkte middelen het maximale heeft willen bereiken, ondanks het feit dat het soms ronduit knullige scenario de geloofwaardigheid in de weg zit.

De voorspelbare maar toch redelijk goed verhulde en daardoor aardige 'twist' op het eind doet niet onder voor veel duurdere producties die wél de bios halen, ook al is het erg jammer dat de situering en uitwerking veel te simplistisch zijn. Afgeraffeld dus, en dat had niet gehoeven.

Gezien wat ik van deze film verwachte -helemaal niks dus, n.a.v. de commentaren hier- viel 8mm 2 me alleszins mee. Natuurlijk is het bij lange na niet 'goed', maar om de film linea recta naar de prullenbak te verwijzen vind ik dan weer behoorlijk overdreven.

2 sympathieke sterretjes dan toch maar, tjonge