• 9.369.453 stemmen

I Could Never Be Your Woman (2007)

Komedie / Romantiek | 97 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Amy Heckerling

Met onder meer: Michelle Pfeiffer, Paul Rudd en Saoirse Ronan

Releasedatum: 29 november 2007

Plot I Could Never Be Your Woman

"Find Yourself. In Love."

Een moeder wordt verliefd op een veel jongere man, terwijl haar dochter tegelijkertijd voor de eerste keer verliefd wordt. Ondertussen blijft Moeder Natuur telkens met hun levens sollen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van GGG

GGG

Een onderhoudende film met een mooie Michelle! Geen topper maar ook niet echt waardeloos! Lekker om je avondje mee door te komen...

avatar van Polysicsordie

Polysicsordie

Inderdaad een vrij standaard romantische komedie. Michelle Pfeiffer is best grappig als oudere alleenstaande moeder en ook Paul Rudd doet het goed. Het verhaal biedt echter weinig verrassends of vernieuwends, met uitzondering misschien van het personage 'Moeder Natuur' en haar interactie met Pfeiffer. Leuk bedacht, maar het werkt niet echt, net als vele andere elementen in de film.

Toch vond ik de film lekker wegkijken; het werd nooit hilarisch, maar een glimlach kwam er bij mij voor het grootste deel v.d. tijd er wel vanaf. Jammer van het zeer voorspelbare en clichématige einde.

avatar van CTK

CTK

Zo een film om 1 keer te bekijken en daarna nooit meer.

Viel al bij al wel mee.

pfan schreef:

En dat is waar je 't mis hebt. Ze is puur natuur! Ze heeft gewoon goeie genen en houdt er een gezonde levenstijl op na.

Puur natuur geloof ik niet hoor. Al vind ik haar wel een mooie vrouw.

rose schreef:

Puur natuur geloof ik niet hoor. Al vind ik haar wel een mooie vrouw.

Is inderdaad moeilijk te geloven, maar toch is 't zo.

Hier is een link van iemand die er een complete studie van heeft gemaakt om geruchten van plastische chirurgie te weerleggen.

Ikzelf ben al meer dan 20 jaar fan van haar en heb al vele artikelen en intervieuws met en over haar gelezen en gezien en ben er absoluut van overtuigd dat ze puur natuur is. Op recente foto's zie je ook gewoon rimpeltjes hoor.

avatar van michelmoviefan

michelmoviefan

Ik doe het niet vaak maar deze film heb ik na 30 minuten uitgezet. Wat een totale bagger. Ik geef geen cijfer omdat ik vind dat je dan eerst de hele film moet hebben gezien, maar ik hield het eenvoudigweg niet vol! Ik kon alleen maar denken, wat in hemelsnaam doet de geweldige Michelle Pfeiffer in deze film met B-acteur Paul Rudd???!!! Het verhaal hang aan elkaar van mislukte humor en clichés. Afrader

pfan schreef:

Is inderdaad moeilijk te geloven, maar toch is 't zo.

Maar je ziet toch zelf, dat ze op sommige foto's fronsrimpels heeft. Die zie je in geen van haar film's. Denk dat ze wel aan de botox of iets dergelijks gezeten heeft.

pfan

Mensen willen vaak geloven dat ze iets gedaan zou laten hebben, omdat men niet kan geloven dat iemand op z'n 50ste er nog zo goed uit kan zien.

En in films worden goede visagistes gebruikt. Hoeveel films met haar heb je gezien?

In haar nieuwste film (Personal Effects) zul je zien dat ze er op natuurlijke wijze uitziet.

Hier is een foto op de set.

avatar van Ellen1982

Ellen1982

ik vond dit echt wel een leuke film. Ik moest geregeld lachen. Ook om de dochter die erg amusing kon zijn.

pfan schreef:

Hier is een foto op de set.

Misschien heb je idd gelijk. We gaan er allemaal maar vanuit dat iedereen sleutelt aan haar lichaam en gezicht. Zou haar alleen maar sieren. Vind vaak al dat gedoe niet eens mooi.

avatar van wouterpossemis

wouterpossemis

Slechter en met meer clichés kunnen ze volgens mij niet gemaakt worden!

avatar van Patat

Patat

Op een luie zaterdagavond had ik gewoon zin in een ontspannende film waarbij ik gewoon met het verstand op nul kon van genieten.

Geen ingewikkeld verhaal, geen zware plotwendingen, geen triestige melancholische scènes, ... maar eerder een simpele feel-good movie: daar was ik naar op zoek. Met andere woorden: een simpele vrouwenfilm. En "I could never be your woman" beantwoordde aan al deze wensen.

Zowel Michelle Pfeiffer als Paul Rudd zijn zeker geen straf om anderhalf uur naar te kijken en de film ontplooit zich geheel zoals je zou verwachten in een romantische komedie: de fase van het verliefd worden, de fase van het elkaar negeren en ten slotte het moment waarop alles weer in zijn plooi valt. De humor was leuk, maar nergens lig je over de vloer van het lachen -wat ik ook niet had verwacht.

Leuke film voor tussendoor: nergens memorabel, maar ook nergens saai of vervelend. Leuke familiefilm!

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

Toch opvallend dat mensen die helemaal niet van dit soort films houden toch gaan kijken en dan met een slechte waardering en commentaar komen. Jammer genoeg doen de romantici dat niet zo veel met thriller / horror / en actiefilms waardoor die wel een hoge(re) rating krijgen, terwijl ze vaak totaal niet verrassend zijn, laat staan uitnodigen tot 2 x kijken, om over realisme het al helemaal niet te hebben, (zoals de laatste james bond, die hard 4, etc., voor mij vermoeiende pulp)

Ik heb me bij deze film kostelijk geamuseerd, vond hem minder romantisch maar meer een versierfilm, een paar flauwe grappen, maar verder erg leuk !! (ook op een dinsdagnacht

avatar van Arabyus

Arabyus

Best nog wel een redelijke film.

avatar van Nubis

Nubis

Net geen 3* waard.

In het begin dacht ik echt: wat is dít nou weer voor film. Vond het erg slecht en het verhaal was rommelig.

Maar uiteindelijk was 't toch wel vermakelijk.

pfan

Hele leuke film! Michelle Pfeiffer en Paul Rudd waren erg goed. Heb me geen moment verveeld.

avatar van vph1272qm

vph1272qm

inderdaad een leuke film, vooral die dochter speelde erg goed.

ik vond er wel scherpe one-liners bij zitten, ik heb me in ieder geval kostelijk vermaakt.

wat alleen niet klopt is dat zij een tv show opneemt met gigantische panavision film camera's. dat soort dingen staan niet in een tv studio.

avatar van N_SANE

N_SANE

Simpel aftreksel van Prime die dan weer meer komedie in zich had.

Op zich wel vermakelijk en voor een relax middagje of avondje als je niks te doen hebt een prima film.

Leuke dochter trouwens, echt grappig.

avatar van soom

soom

Sinds de vorige Heckerling film die Paul deed, is 'ie een stuk ouder geworden. Maar niet minder cool.

Al in de eerste scene, weet je al eigenlijk dat ze niet anders kan dan verliefd op hem worden. En de situatie met de dochter en haar eerste verliefdheid vond ik echt heel erg lief en schattig en zeker helemaal overtuigend. Fijne film, 3,5*, en terugdenkend aan mijn eigen eerste verliefdheid..

avatar van tal1b

tal1b

Ikzelf ben al meer dan 20 jaar fan van haar

en dus geef je maar 'n 5 voor deze film?

echt een 'jaren 80 film' achterhaald en slappe hap.

zeer zeer flauw allemaal.

pfeiffer okay, altijd leuk om te zien, ze deed het opzich niet slecht, maar de film is soooo eighties lol.

tal1b schreef:

en dus geef je maar 'n 5 voor deze film?

echt een 'jaren 80 film' achterhaald en slappe hap.

zeer zeer flauw allemaal.

Tsja... ik vond het het gewoon een ontzettend leuke film. Misschien is vijf sterren overdreven, maar 0,5 sterren is ook overdreven. Heft mekaar een beetje op.

avatar van tal1b

tal1b

laten we zeggen dat ze meer verdiend dan dit

avatar van notorious_kim

notorious_kim

deze film heb ik nog in de cinema gaan kijken, en ik vond het echt een genietbare film. Leuk voor een ontspannende namiddag of avond.

avatar van newyorkgirl

newyorkgirl

ontspannende film meer niet...

wel leuk einde.

avatar van fappie

fappie

• 2005 stemmen

Paul Rudd breekt het ijs in deze film:P wat een koning(H) Michelle Pheiffer en dat kind spelen ook wel goed;).. die ander ex-man ook. ff zijn naam kwijt... tjah als je hem na een half uur uitzet snap ik het wel..

avatar van Norma

Norma

Michelle Pfeiffer is geschikt voor de rol van de vlotte, maar ouder wordende moeder en Paul Rudd is overtuigend en grappig als de te jonge hartenbreker, maar het dochtertje vond ik ronduit irritant, om over de belachelijke toevoeging van moeder natuur maar te zwijgen. Het sfeertje is aardig, het verhaal reuze voorspelbaar. Weer eentje in de categorie “maar ze zijn er beroerder”

avatar van jojo63

jojo63

Na het lezen van diverse berichten over deze film, dacht ik gisteravond ik ga hem dan toch maar bekijken.

Ik vond hem in het begin ( zeg maar na de inleiding door een pafferige en dikgevreten Tracey Ullman ) wel aardig alleen jammer dat die jongeman in de film zich maar bleef uitslofen voor Michelle.

Kinderachtige film (erg leuk voor de leeftijd van 10 - 12 jaar) Ik vind hem dan ook niet meer als 1,5 ster waard

avatar van eeff

eeff

Het enige mooie aan deze film is Michelle Pfeiffer.

5 Sterren voor haar ;-D

avatar van Apster

Apster

Geef niet snel de laagste score, maar dit was er toch weer eentje. Werkelijk niks werkte in deze film. Het moraaltje over acceptatie van het ouder worden wordt er te dik opgelegd. Ullman en de dochter waren storende factoren en van chemistry tussen Rudd en Pfeiffer was geen sprake. Wat rest is een flauwe komedie, met pijnlijk slechte scenes. De 0,5* zijn hier dus dik verdiend.

avatar van Scorpio11

Scorpio11