Genre: Drama / Misdaad
Geregisseerd door: Joe Roth
Met onder meer: Samuel L. Jackson, Julianne Moore en Edie Falco
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Plot Freedomland
"The Truth Is Hiding Where No One Dares To Look."
Brenda Martin (Moore) strompelt aangeslagen de Eerste Hulp in Dempsy, New Jersey binnen en beweert dat een zwarte man haar auto heeft gestolen met haar vier jaar oude zoon op de achterbank. Detective Lorenzo Council (Jackson) heeft zijn bedenkingen bij Brenda's verhaal, maar start toch een grootschalig onderzoek, waarbij hij hulp krijgt van een groep moeders die naar verdwenen kinderen zoeken. Gedurende het onderzoek nemen de spanningen tussen het voornamelijk 'zwarte' Dempsy en het overwegend 'blanke' buurstadje Gannon toe.
Lorenzo Council
Leo Sullivan
Dr. Anil Chatterjee
Priest
Esteban
Samuel L. Jackson en Julianne Moore zowat tegenover elkaar geplaatst. Het ziet er net iets meer uit dan 'n 'Along came a Spider'. Zolang the missing child maar niet opgezogen werd right in the sky zeker?
Trailers : http://www.fxnetworks.com/shows/originals/niptuck/main.html
'Main Menu' (onder 'Nip Tuck') -> Sony Lounge -> Sit back and look.
dje-em
hier was ik vanavond bijna heen geweest. het klinkt wel erg als een the forgotten II, maar de hoofdrollen worden gespeeld door twee van mijn favorieten dus ik ga toch maar kijken.... nu nog zien wanneer!
firestarter33
Ben de film nu aan het kijken, in het verhaal hierboven hebben ze het over een 4 jarig meisje, maar het is een 4 jarig jongetje
half uur gekeken, best spannend, ik laat nog even weten wat ik ervan vond
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11915 berichten
Lijkt me best aardig qua thema, maar aan de andere kant vraag ik of een dergelijk thema inmiddels niet een beetje uitgemolken is.
hannes64
- 1926 berichten
is er een releasedatum bekend??
Vanaf 1 juni in de bios....
han de barman
half uur gekeken, best spannend, ik laat nog even weten wat ik ervan vond
lange film zeker
of je zet hem om de 2 minuten op pauze?
Klubbrobber
Heb hem net gezien, vind hem zeker de moeite waard een keer gezien te hebben!
AHWA
Film over spanningen in zwarte achterstandsbuurt. Niet echt mijn ding. Samuel L Jackson lijkt de laatste jaren een beetje op de automatische piloot te spelen en in deze film was dat eigenlijk niet anders.
Moore als hysterische moeder, tja. Zo'n rol vind je aangrijpend of irriteren, ik ben er nog niet helemaal uit.
Van de cast was Edie Falco, bekend van The Sopranos, toch wel de sterkste, zeker in de scene waarin ze met haar eigen verhaal Brenda de waarheid dwingt te vertellen.
Verder was de film niet veel bijzonders.
zero-nine
Meest irritante film die ik ooit heb gezien. Deze film is zoooo slecht! Irritante personages, slecht verhaal en vreselijk verwarrend. Er zitten ongeveer 30 bijrollen in dit verhaal en 8000 tergend saaie en langzame dialogen en 1 hele irritante moeder die haar kind kwijt is en god ganse dag zit te janken. Er gebeuren constant dingen die niets met het verhaal te maken hebben. Echt heel erg vervelend.
Deze film heeft me zelfs nog minder weten te vermaken dan "Alone in the Dark" van Uwe Boll. Wat een kutfilm!
0,5 *
snep
Hem hem net gekeken en ik vond het echt de moeite waard er zat een goed verhaal in de film, echt een film waarvan je het einde wilt weten
alex67
ik ga deze zondag even kijken laat jullie zeker weten wat ik hier van denk ..... maar verwacht veel van deze film goede acteur in vaak goede films ....
tdenissen
ik vond deze film echt zwaar tegenvallen. Op zich is van het verhaal best wat te maken, maar het is op zo'n chaotische en onsamenhangende manier gemaakt dat je geen moment in het verhaal komt. Bovendien zijn de dialogen en acteurs zwaar overdreven.
Eigenlijk zit je de hele film (ruim 2 uur) te wachten op de clue van de film om tenslotte teleurgesteld achtergelaten te worden.
Ten slotte stoor ik me aan Samual Jackson die constant mensen op een Jackson achtige autoritaire manier aanstaart en toespreekt.
1 ster voor het aardige camerawerk
Lee72
Ik vond de acteerprestaties en het camerawerk erg goed, maar een kind dat doodgaat aan een fles hoestsiroop.... Come on, daar hadden ze wat anders voor moeten verzinnen. Wat voor hoestsiroop zou dat geweest zijn dan? Dat maakt van deze film een matig product. Jammer, want de suspense was er wel degelijk.
Raspoetin
lauwe film. alleen de raciale spanningen onder de zwarte gemeenschap houden de film interessant, voor de rest maar een zeer matig verhaal en zwakke karakters.
The_Game
Te zwak voor een drama en te saai voor een thriller. Dat betekent dat er nog wel wat boeiends in moet zitten om, ongeveer 2 uur te blijven kijken. Dat is er wel en dat is gewoon Samuel L. Jackson.
eduard
Na de teleursteling van Da vinci Code ben ik deze film gaan kijken. Ook al zo'n klote film die wel mooi liet zien hoe mensen zich opfokken onder elkaar iets dat hier ook regelmatig gebeurt in achterstandbuurten waar iets is voorgevallen.
Macmanus
Moore gaat irriteren.
Ja als een film vervelend is dan is een film ook meteen heel erg vervelend. Het verhaal is zo lam. Eerst denk je dat er een soort whodunit komt, ze gaan een beetje opzoek naar de kidnapper en lopen wat rond door de buurt. En na 1 uur en 13 minuten zegt ze opeens dat zij het is geweest. En dan krijg je nog 45 minuten oninteressant gebleer van Moore. Want die was nog wel het vervelendst. Loopt een beetje te janken de hele film door zoals ze dat de laatste tijd altijd lijkt te doen. Haar maniertje begint uit te werken en te irriteren. Ja wat te zeggen. Lijkt me verstandig dat deze film gewoon ergens word gedumpt in een kelder ofzo en niemand meer word lastig gevallen met 2 uur gehuil van Moore.
gassie
als er echt niets anders op tv is of in de videotheek,
dan kun je hem zeker kijken.
matige film
Waku
Vervelende film.
Eindeloze zoektocht naar verdwenen jongetje Cole.
"Freedomland" lijkt niet vooruit te branden.
Extra irritant is de rassenkwestie die als een rode draad
met de film meehobbelt.
Dit geeft "Freedomland"een extra nare bijsmaak.
Er is getracht een diepgaand psychologisch drama neer te zetten maar het geheel brengt enkel irritatie en verveling met zich mee.
donroberto
0,5 *
Dat laatste zinnetje had nou net niet gehoeven.Daar zit niemand op te wachten.
Ik denk dat het niet aan de film ligt maar aan jezelf.
android325
naar verwachting inderdaad een slechte film. zijn we niet gewend van s. l. jackson. een van z'n slechtste films ooit. ik viel bijna in slaap, zo saai. ik geef niet meer dan 2.5
pharma
nou ook ik vind dit een erg saaie film hoor! er gebeurt vrij weinig en kon haast niet wachten tot het einde!
en ik ben t ook eens met macmanus van dat gejammer van die moore pffffff
erg teleurstellend is dat jackson zich voor deze rol heeft geleend.....misschien een vrienden dienst
maar goed geen aanrader dus.... *1.5*
poekietje
Wat een ontzettende irritante shitfilm. Ik heb hem niet eens afgezien. Ik werd kotsmisselijk van deze film.
hij begon al vrij druk. wanneer hij spannend lijkt te worden begint dat gezeur over die moeder met haar gekrijs door die film heen.
laat maar, deze film is niet aan mij besteed.
Ik vraag me af hoe hij aan al die oscars is geraakt. nog geen 1* waard
janssen16
Ik vond het wel een indrukwekkende film met goede acteerprestaties...
*3.5
dennis_n
dat begint mij ook steeds meer op te vallen, elke keer dezelfde rollen en niet echt overtuigend meer.
Verder een vrij saaie film met weinig verhaal.
Diederik58
Rommelige film. Veel te veel verhaallijnen (nou ja, lijnen??), die niets met elkaar te maken hebben. Blijkbaar om te pretenderen dat de hoofdpersonen en de maatschappelijke siuatie wat meer diepgang moeten krijgen. Geen moment echt spannend. Julianne Moore speelt een ongelooflijk irritant mens. Jackson leefde zich ook aardig uit in onbeholpenheid.
Beatboy
dit is gewoon een slechte film.
ik heb spijt dat ik hem gehuurd heb. 2 *

Mysteryfilm 'Identity' van James Mangold verdwijnt binnenkort van Netflix